3 חלומות צלולים ברצף !!

v a l e n t i n

New member
3 חלומות צלולים ברצף !!

אתמול הלכתי לישון בכוונה בין 6 ל 8 בערב. אחרי זה בערך ב 12 בלילה הלכתי לישון ודי היה קשה לי להירדם (בגלל שינת הערב המוקדמת יותר שעשיתי, אבל שוב זה היה די בכוונה). יצא ככה שהתעוררתי אחרי כל חלום שחלמתי. כלומר התעוררתי איזה 3 או 4 פעמים ובכל פעם הבנתי שהתעוררתי בגלל שנגמר חלום כלשהוא, ובכל פעם זה היה חלום שהמשיך את קודמו, ובכל התעוררות כעסתי על עצמי שלא עשיתי בדיקות מציאות. אחר כך עוד פעם נרדמתי ובחלום הבא עשיתי סוף סוף בדיקת מציאות של הגיון והבנתי שאני חולם. הפעם רציתי לראות תגובות של אנשים, מה שלא עשיתי בחלומות צלולים קודמים אז שאלתי אותם אפילו שכבר ידעתי, "האם אני חולם", חלק אמרו "לא מה פתאום", וחלק אמרו "כן בטח" בציניות. בשלב הזה בתוך החלום חשבתי לעצמי שהמוח יעשה הכל כדי שאני לא יחשוב שזה חלום. והחלום היה קצר משום מה, וכך גם עוד 2 החלומות הצלולים שבאו בעקבותיו. בבוקר כשקמתי שמתי לב שההתעוררתות שהייתה לי בתוך החלום היא לא הייתה ממש מיידית והיה איזה צורך שמה במין מלחמה קטנה לנצח את מה שהמוח רוצה שנאמין. יש כאן עוד למישהו את התופעה הזו שצריך לנהל סוג של מאבק בחלום עד שמקבלים את המודעות??

v a l e n t i n

New member
למה אתה מתכוון?

כשרשמתי זאת בהודעה אחרת התכוונתי לבדיקות מציאות של הגיון.

MetalSinagouge

New member
זה הכל?

ואו. כמה זמן עשית אותן לפני שהגעת לתוצאות? (אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל אני מתחיל לברור כל מיני שיטות שונות וספרים, כי לא יכולתי להשאר עם בדיקת המציאות הפשוטה).

v a l e n t i n

New member
תשובה

החלום הצלול השני הגיע אחרי 3 שבועות של בדיקות מציאות. השלישי בא בהפרש של יומיים מהשני.

MetalSinagouge

New member
ררר!

קראתי במקום מסויים שזה לוקח בין 3 ל4 שבועות אבל אני התמדתי בזה רק שבוע :( לקחת את הבדיקות מהתאר של אלון?

v a l e n t i n

New member
כן כמובן,

אבל את רוב המידע צברתי מקריאה בפורום. תראה בהתחלה היה לי קשה ליישם אבל ככל שעובר הזמן אתה מתרגל ואתה כל הזמן חושב על הנושא בראש. גם על אופניים צריך ללמוד לרכב זה לא בא ישר, כך גם חלימה צלולה דורשת אימון ואני אישית יש לי עוד הרבה לעבור כדי להפיק מהנושא את הפוטנציאל שיש בו. בוא נגיד ככה, אם בהתחלה הייתי נזכר לעשות בדיקת מציאות פעמיים ביום במקרה הטוב, הגעתי למצב שכל שעה בערך אני נזכר להרהר ולהגיד לעצמי שיש מצב שאני חולם.

MetalSinagouge

New member
אני הייתי מתרגל לעיתים ממש קרובות,

ז"א 5-10 דק' בממוצע, אבל אז נשבר לי. נראה שצריך לחזור לזה שוב.

silverhawk

New member
מממ, לא הבנתי

האם בהמלך החלומות הללו היית מודע או לא? ולשאלתך - כמובן. המוח ינסה תמיד לגרום לך להאמין שאתה חולם, בדיוק בשביל זה קיימות הבדיקות מציאות.

v a l e n t i n

New member
כן הייתי מודע לגמרי

אבל החלומות היו די קצרים. אולי כי לא הייתי ממש עייף יש קשר?

silverhawk

New member
התעוררת מהם מהר?

האם ייתכן כי התרגשת? זו בד"כ הבעיה העיקרית ולכן חשוב לשמור על רוגע לאחר קבלת מודעות.

Bluescale

New member
אם הדמויות שאתה יוצר בחלום אומרות

אז זוהי בעצם התשובה שאתה היית אומר אם מישהו אחר היה בחלום ואתה היית דמויות בחלומו. מאבק בין מודע חסר לי כאן אבל בכל חצלול ישנו מאבק כזה. אני מציע שתראה את המודעה שפרסמתי על DLC בהקשר להארכת חצלולים וחיזוקם

למעלה