3 חודשים פרודים

3 חודשים פרודים

יום הולדת שלי ב21/5 אבל לפני שנה חגגתי אותו איתה (כשהינו ביחד) בתאריך 22/5 אז בתאריך 22/5/07 יום אחרי יום הולדת ובדיוק 3 חודשים פרידה ממנה ואני זוכר שבאותו יום הולדת הגברת שהיתה הסיבה לקשר ולנתוק נפלה על הרגל באותו תאריך לפני שנה (זו אמא שלה ) ומאוד כאב לי עליה .... והיום נזכרתי בזה וכאב לי עליה ועלינו איך היינו לאן הגענו בסוף ... סוף מר ועצוב אני מתפלל לאילוהים שיעזור לשנינו שנגיע למטרה שהוא שם לו אותה מהר ושיחסוך לשנינו כאבים בעזרת השם אמן

אומנם לא הצלחתי להבין מה כתבת...

אבל אני מאחלת לך שמשאלתך תתגשם
.

תודה רבה לך על האחול

אני מצטער שכתבתי בצורה לא ברורה אני מסביר : ביום 22/5/2007 כבר 3 חודשים פרודים (עם החבה שלי) וביום 21/5 יום הולדת שלי וביום 22/5/2006 היינו ביחד וחגגנו את היום הולדת שלי ביחד ובאותו יום(22/5/2006) אמא שלה נפלה על המדרגות והיה לך כאב חזק ברגל בגלל ההכנה ליום הולדת שלי שלי וכאב לי עליה מאוד הגברת הזו (אמא שלה ) היא היתה היוזמת שנהיה בקשר וביוזמתה נותק הקשר יום ההולדת שלי מתקרב והכאב בלבי מתחזק יותר ויותר הזכרונות לא הולכות מראשי ולא מפסיק לחשוב עליה ... כל יום אני חושב עליה אני מתעלם מכל הבנות וזה לא בשליטתי אני מתפלל לאלוהים שיעזור לי בכאבים שלי ושלה ושיעזור לשנינו או לחזור (אם זה רצונו ) או לשכוח ולעבור הלאה ולהגבר על כל הצרות שלנו (גם אם זה רצונו ). רציתי לשתף .... אני לא סמי המאוהב עוד יותר אלא העצוב ....

עצוב לקרוא../images/Emo10.gif

ואני מאחלת לך שתיקח שליטה על חייך. אלוהים שלמעלה, לפחות עפ"י אמונתי, לא מתערב בעניינים האלה של בני האדם...

למעלה