3 חודשים מחכים לויזה

emilyscage

New member
3 חודשים מחכים לויזה

שלום לכולם,
אנחנו מחכים לתשובה לגבי ויזת spouse לאנגליה כבר 3 חודשים. זה די דופק אותנו כי אין לנו דרכון וחלק מעבודתנו היא בחו"ל. שאלתי היא אם מישהו עבר כאן את זה. אם יש טעם להתקשר לשגרירות ולשאול או שאין? הבנתי שזה אמור לקחת עד 3 חודשים כשהגשנו את המסמכים, ועכשיו כבר עבר הזמן ועדיין אין תשובה...
אשמח לשמוע ממישהו שעבר את זה.

יום נפלא שיהיה!

סקוטית2

New member
ממש מלחיץ לשמוע...

הגשתי את הויזה שלי רק אתמול, הכנסתי קלסר מסודר ובשגרירות פיצלו לי אותו... נראה לי שזה קצת יקשה עליהם להבין מה המסמכים שהגשתי.

שאלתי את הבחור שם לגבי הזמן והוא אכן אמר שזה אמור לקחת עד 3 חודשים והבקשה בכלל נשלחת לאיסטנבול. בעקרון אתם אמורים לקבל sms ואם עברו 3 חודשים בדיוק יש דרך לברר את הסטטוס מולם אם אני לא טועה ע"י מייל... תבדקו באתר.

הבנתי שכמה חודשים לפני יכול היה להיות עיכוב בגלל הויזות של הסטודנטים אבל אמור להיות רגוע לפי מה שנאמר לי בשגרירות. יכול להיות שתקבלו תשובה באיחור של כמה ימים עד שזה מגיע לארץ אבל מצד שני באתר נראה שיש גם כאלה שמקבלים תשובה אחרי 120 יום...

emilyscage

New member
אני אתקשר אליהם

לא ידעתי שיש אפשרות לברר את הסטטוס מול השגרירות. אני אתקשר אליהם ביום שני.

כן, ראיתי שיש כאלה שמקבלים תשובה אחרי 120 ימים, ממש מרגיז....

סקוטית2

New member
דיברתם איתם?

הייתי שמחה לדעת אם קיבלת תשובה מהשגרירות לגבי הויזה. אני קיבלתי הודעה רק כשהתקבלה הויזה מהשגרירות בטורקיה והיה כתוב שזה אמור לקחת עד 3 חודשים מהיום בו עשית את הביומטרי.

emilyscage

New member
התשובה שהתקבלה היום מהשגרירות - אני בהלם!!!

הסוכן שעושה עבורי את הויזה היה היום בשגרירות הבריטית ונאמר לו שלא ידוע מתי תהיינה תשובות. ישנם אנשים שמחכים כבר 4 חודשים לתשובות, ושכל הויזות שהן Settlement מישראל נמצאות עכשיו על HOLD. כשהוא שאל מדוע, נאמר לו שמחכים לאיזושהי החלטה מבית משפט ולא ברור מתי היא תתקבל.
נאמר לו שאם אנחנו מעוניינים אנחנו יכולים למשוך חזרה את הבקשה וכך נקבל את הדרכונים שלנו חזרה.
כשהוא אמר שהבעיה היא שאנחנו רוצים לנסוע לאנגליה (DAH) נאמר לו שאין מה לעשות.

אני לא מבינה איך הם נוהגים בכזאת חוסר אחריות! אני לא מבינה איך הם מחליטים לקחת דרכונים לכזו תקופה ארוכה, זה פשוט לא מובן!
בן זוגי (שכמובן לקחו לו את הדרכון האגלי שלו) היה אמור כבר להתחיל לעבוד באנגליה וגם לי מחכה עבודה (שבסוף לא תחכה) אני פשוט חסרת מילים.

אההה כן, בנוסף לזה יש עכשיו חג מוסלמי באיסטנבול במשך שבוע, כך שלא ניתן יהיה לקבל שום תשובות עד שהחג יסתיים, כך שאנחנו לא רק מחכים ללונדון שתזוז אלא גם לאיסטנבול.
אני לא מבינה מה הם עושים ולמה???

כשהם לקחו לנו את הדרכון הם בפירוש אמרו שזה לוקח עד(!) שלושה חודשים, אני באמת שלא מבינה מה הם עושים...

פשוט מיואשת.

Woking

New member

http://www.immigrationbarrister.co....eals-decision-on-family-income-threshold.html

בן-זוגך צריך להוכיח הכנסה שנתית של לפחות £18,600 בכדי שהבקשה שלכם תאושר ללא עיכובים.

emilyscage

New member
הבאנו את ההוכחה הזו, זה לא קשור

לפי ההסבר שקיבלתי יש עכשיו איזושהי הצעת חוק שנמצאת בפרלמנט האנגלי ובקשות ויזה מכל העולם נמצאות על HOLD ולא ברור עד מתי.
פשוט לא ייאמן!!!

Woking

New member
הכתבה מסבירה בדיוק מה הבעיה

אם את לא רוצה לקבל את זה זאת החלטה שלך, אבל לי נשמע שהסוכן שלכם לא ממש עושה את העבודה שלו. לא מן הנמנע שסיפקתם את ההוכחות הנדרשות, אבל המקרה שלכם לא נבדק נכון. זה בדיוק המקום שבו הסוכן צריך לוודא שהבקשה מטופלת כראוי. אם יש לכם שכר מספיק הבקשה שלכם לא צריכה להיות מעוכבת. בכל מקרה זאת החלטה שלך אם את רוצה לקטר או לעשות משהו בנידון.

emilyscage

New member
לא מדובר על הבקשה שלנו באופן אישי

אני לא מבינה מאיפה אתה מביא את המידע שלך עלי, אין לך מושג.
הויזות מעוכבות כרגע בכל העולם.
יש הצעת חוק שעומדת בפני הפרלמנט הבריטי כרגע, עד שלא יגיעו להחלטה יש עיכוב בכל הויזות מהסוג הזה.
ישנם אנשים שמחכים כבר 4 חודשים לויזה שלהם. זה לא שהויזה שלי מעוכבת באופן אישי, זה שכל התהליך נעצר כרגע באנגליה.

אין לי עניין להתווכח איתך באופן אישי, הדיעה האישית שלך על הסוכן שלי היא לא מה שמטריד אותי כרגע.

סקוטית2

New member
אני מקווה שאני צודקת אבל...

http://www.ukmarriagevisa.com/high-...ncome-threshold-for-partners-and-spouses.html

זה קצת מוזר שלא כתוב על זה באף מקום ובפגישה שלי שבוע שעבר בשגרירות לא נאמר לי דבר אבל....

לפי מה שכתוב בלינק הזה נראה שהם מעכבים רק בקשות שיכולה להיות להם בעיה פיננסית וזה בגלל שביקשו להוריד את הדרישות של הוכחת המצב הפיננסי לרמה נמוכה יותר. כנראה שלא כל הבקשות מעוכבות אלא רק חלק ונראה לפי הכתבה שהם אולי ישקלו החזר...אם הבנתי נכון.

Woking

New member
הבנת נכון

וזה כתוב שחור על גבי אינטרנט באתר של משרד הפנים https://www.gov.uk/government/news/...igh-court-decision-on-family-income-threshold

ובקצרה:
Pending the outcome of our appeal, where an applicant does not meet the minimum income threshold and there is no other reason to refuse it, the application will be put on hold. We will continue to grant applications that meet the current immigration rules and refuse those that fail on other grounds.

סקוטית2

New member
משהו לא ברור

אם כל הבקשות מכל העולם בhold למה הם מאפשרים להגיש בקשות ולשלם ואומרים תוך 3 חודשים באתר? אמורה להיות שם הודעה על זה.

לא כתבו מילה על זה באימייל שקיבלתי על כך שהבקשה התקבלה. זה קצת מוזר שלא עידכנו את האתר של הukba בשום הודעה על זה.

זה ממש חוצפה שצריך למשוך את הבקשה כדי לקבל את הדרכון בחזרה, הרי זה אומר שנצטרך להגיש את הבקשה שוב ולשלם שוב - זו גניבה!

emilyscage

New member
אני מסכימה וחושבת בדיוק אותו הדבר

הסוכן שלנו דיבר היום בשם כמה זוגות שעובדים איתו, ישנם שם כאלה שמחכים כבר 4 חודשים ויותר.
האנגלים אומרים תחכו או תמשכו את הבקשה ואז, כמו שכתבת, הכסף הולך, שלא לדבר על זה שאין לך את הויזה כמובן.

סקוטית2

New member
האם יש סיכוי שמשהו אחר מעכב את הבקשה?

תראי, זה מאוד מלחיץ. בייחוד שהם מחזיקים בדרכונים ועבר הזמן שהם התחייבו לו... אני בכלל בלחץ כי אנחנו אמורים להתחתן במרץ הקרוב, יש תאריך ומקום אבל את כל הסידורים אנחנו אמורים לעשות כשאני מגיעה... אם הבקשות מעוכבות החתונה בhold וגם אני עובדת מול בריטניה וככל הנראה אצטרך למשוך את הבקשה אם היא לא תוחזר עד 3 חודשים בעצמי

אבל...בדקתי עכשיו באתר ושמתי לב שבאמת מופיעה שם הודעה שכנראה לא ראינו כשהגשנו, שאומרת שאם אין סיכוי שפוסלים את הבקשה על פיננסי או על דברים אחרים הבקשה תאושר.

מניחה שאם אתם עוברים את הסכום ושאין שום סיכוי שמשהו לא עומד בדרישות או שהם לא הבינו נכון את הבקשה/המסמכים לא אמור להיות עיכוב גדול.

שאר הבקשות דרך אותו סוכן בוודאות עמדו בכל הדרישות והציגו את כל המסמכים ויותר? מניחה שלא כולם במצב שלכם...אולי כדי לכם להמתין עוד קצת ולא למשוך את הבקשה. השאלה אם המידע שהוא נתן לך רלוונטי ספציפית לכם או לכל הבקשות בכללי? אם זו תשובה כללית אולי כדאי לפנות ישירות במייל ולא לסוכן ולבקש לבדוק ספציפית אליכם. אתם מקבלים הודעות מהם במייל או שזה מועבר לסוכן? תבדקו בספאם אם לא קיבלתם איזו הודעה מהם.

מקווה שתקבלו משהו חיובי בקרוב.

למעלה