3 וחצי שבועות של שכרון חושים

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
3 וחצי שבועות של שכרון חושים

ועוד 3 וחצי to go...למגורים עם ההורים יש הרבה פלוסים וגם לא חסרים כמה מינוסים (שלא כאן המקום לפרטם
), אבל בסה"כ עברנו כבר חצי מהתקופה וכולנו עדיין בריאים נפשית...והנה אחד הפלוסים העיקריים-
תחשבו איזה נחמד זה יכול להיות לעשות סקס בחדר הנעורים שלכם
(לא שעם שלושה ילדים יש יותר מידי זמן לחוויה, but still...). אז אם כבר בסקס עסקיננו...(כמה אפשר לדבר על החופש הגדול...
) קראתי בעיתון ידיעה שקצת עיצבנה אותי- ולהלן עיקרה: זוג שהתנסה בחילופי זוגות (ואפילו פעם אחת), או זוגות שיש להם נישואים פתוחים, במידה ויתגרשו- לאישה לא מגיעים דמי מזונות, אפילו שהכול נעשה בהסכמת ובידיעת בעלה. לא שזה כל כך מטריד אותי (יובלי ואני עוד רק חגגנו 8 שנות נישואים ובסה"כ 12 שנים משותפות
כן ירבו), אבל סתם עיצבן אותי שהרבנות נכנסת לנו לחדר המיטות. דמי המזונות מיועדים לילדים, לא? אז למה הם צריכים לסבול מכל העניין? אם זוג מחליט על אורח חיים שמתאים לו, למי יש את הזכות "להעניש" אותו על כך? מה דעתכן? ולעו"ד שביננו- האם זה בכלל חוקי??

ligo

New member
ובנושא פאנצ'רים וילדים../images/Emo73.gif

אתמול לקחתי את מאי למשחקיים בראשון והיה ממש נחמד, עד ש...נכנסנו לאוטו וילי התחילה לצרוח (לא משנה שסיימה לינוק לפני שיצאנו לדרך). אני, ביד אחת מנסה לצאת מהחנייה וביד השנייה לתת לה מוצץ, והופס- עליתי על מדרכה. לא נורא, הצרחות ממשיכות ואני ממשיכה ליסוע עד שהריח של השרוף גורם לי לרדת לבדוק מה עשיתי...כן, פאנצ'ר עד הסוף (עיקמתי לחלוטין את הג'אנט). עכשיו, מה עושים? ילדה אחת מאחורה, תינוקת צורחת מקדימה, שיא החום, שעת ארוחת הצהריים ו- פאנצ'ר. אז קודם כל הוצאתי את ילי, הנקתי אותה, הרגעתי אותה ורק אחרי 25 דקות התחלתי לנסות לטפל בגלגל. אני, שבד"כ עושה הכול לבדי ולא מבקשת עזרה, פתאום במצב שאני עוד שנייה בוכה מחוסר אונים. לא הצלחתי לפתוח את הברגים, וילי שוב התחילה לצרוח, ואני ביד אחת מרימה אותה ועם היד השנייה מנסה לשחרר את הגלגל
מזל שעברו שם שני אנשים נחמדים ששאלו- "את צריכה עזרה?" אז הודיתי שכן...ואז גם פרץ לו הסכר...(יש לי תירוץ- ה-ו-ר-מ-ו-נ-י-ם). הם שלחו אותי לעמוד בצל עם הבנות והחליפו ת'גלגל, וכך, רק לאחר שעתיים חזרנו הביתה עייפות, שחורות ורעבות. מיד כשהגעתי, חמותי אמרה שאני ממש משוגעת שנשארתי שם ושהייתי צריכה מיד להקפיץ אותם שיעזרו לי או יקחו את הבנות הביתה. וגם הפאנצ'ר מעכר אמר שהייתי צריכה לקחת מונית הביתה ולהתקשר להגיד לבעלי איפה האוטו... אז מה, אני סתם פמינסטית עקשנית? נורא הזדהיתי פתאום עם טור שקראתי של דנה ספקטור על כך שמרגע שאת נהיית אמא את הופכת לייצור חסר אונים, והיא תיארה שם כל מיני גרמי מדרגות גבוהים וכדו' שקצת מסבכים את החיים כשאת לבד עם עגלה ותלוייה במבטים של אנשים נחמדים. בקיצור- מסתבר שלפעמים צריך לבקש עזרה (ולא לחכות שיציעו לי...)

מ י כ

New member
מיהרתי לכתוב שאני מעריצה אותך

עכשיו אני חושבת שאת פשוט לא שפויה! איך בכלל חשבת *לנסות* להחליף גלגל עם הבנות??????? אני כשנתקעתי עם פנצר וילדים מיד קראתי ל"חזק"(תרדי מדנה ספקטור ותעברי לליהיא לפיד-הרבה יותר פרקטי..)שיבוא למלא את חובותיו לאישתו.(והוא גם בא -באיחור קל של חצי שעה...) לדעת לבקש עזרה-זה לא חוסר אונים-לפעמים זה בדיוק ההפך!

יופיופ6

New member
פנצ'ר בגלגל? גם לפני הילדים לא החלפתי

הרגתותי...
אני מעריצה אותך שבכלל ניסית ורצית.. ואגב...גם אני פמיניסטית. בחיים לא עלה/יעלה על דעתי להחליף גלגל. בכלל לא קשור לעובדה אם נשים כן או לא יכולות לעשות את זה. נ.ב. בקשר לעגלה והמדרגות....כשזה קורה...תמיד תחשבי על איזה מזל שזו "רק" עגלת יחיד ולא עגלת תאומים

מ י כ

New member
אני פשוט מעריצה אותך!

אחרי לידה,גרה אצל החמים,עם שלושה ילדים בחופש בחום יולי אוגוסט וחושבת על סקס וחילופי זוגות...מה נגיד...? אם אני לא טועה יש מזונות לאישה ומזונות לילדים-או שלאישה-זה סכום הכתובה(לא בדקתי..) מן הסתם הכוונה היא לזה. בטח כבר יהיו עו"ד שייעצו לבעלים בזוגות במקרים כאלה לרוץ לפתוח תיק ברבנות לפני האזרחי... אגב, אם זה בגלל שזה כמו "אישה שזנתה" אז אולי גם משמורת על הילדים לא מובטחת לה אוטומטית..

מעיןבר

New member
מה פתאום להחליף גלגל?

זה בכלל לא עניין של חוסר אונים, אלא עניין של סדרי עדיפויות. כן, כשיש תינוקות אז הלוגיסטיקה מסובכת, כי מה לעשות לפחות יד אחת שלנו היא שלו, תראי לי גבר שיקשרו לו יד אחת ונראה עד כמה חסר אונים הוא... זה נכון לכל אדם - גבר ואישה כאחד. כשיש תינוקת וילדה בשטח אז סדרי העדיפויות הם קודם הן ואח"כ הגלגל. גם אם זה היה קורה לאיש שלי כשהוא לבד הייתי בהחלט מבינה אם היה מקפיץ אותי לבוא לקחת את הילדים לפני שמטפלים בגלגל המטופש...

כמה נושאים בהודעה אחת...

יופי שטוב לכם אצל ההורים. האמת שזה היה צפוי, לא? אנחנו דווקא זכינו לסקס בבית של ההורים בימים עברו, כשהיינו מגיעים לסופשבוע שלם. האמת? זה לא עשה לי את זה
. אני מעדיפה את הפינה שלי, שם אני יותר משוחררת. לגבי הידיעה בעיתון - גם אם אני לא מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון, לא מפתיע אותי שהרבנות נוקטת בכזה צעד וכבר מזמן הבנתי שאם וכאשר... (חמסה, חמסה, זה לא נראה באופק
) צריך ללכת לבית משפט ולא לבית דין רבני כדי לדאוג לאינטרסים של האישה. ולענין הפנצ'ר - זה קרה גם לי. ביציאה מהקיבוץ, עם שלושה ילדים באוטו, שניים מתוכם עצבניים מאוד כי הם לא מבינים ממש מה קורה ואין נפש חיה בסביבה. אז כמובן שניסיתי להחליף את הגלגל בעצמי, חיברתי את הג'ק במקום הלא נכון (עבר המון זמן מאז היה לי פנצ'ר לאחרונה והשתנו דברים...) ואז הגיע איש נחמד עם בחור (הבן שלו, מסתבר) שעבר טסט לפני שבוע והוא ביקש ממני לאפשר לבן שלו ללמוד גם איך מחליפים גלגל. מה יכולתי לעשות? לסרב לבקשה של איש כזה נחמד? אז נתתי להם להמשיך מהנקודה בה הייתי והודיתי להם מקרב לב. את לא פמיניסטית עקשנית ולא נעלים. אני מאוד מבינה אותך על שניסית להחליף את הגלגל בעצמך. אני בטוחה שהייתי עושה את אותו דבר. אם מישהו היה קרוב אלי, הייתי מבקשת עזרה עם הילדים אבל מכיוון שלא היה אף אחד בסביבה, הכי טבעי לי זה לעשות את הדברים בעצמי.

ligo

New member
טוב, תפסת אותי ברגע המשבר השבועי

יובל הגיע עכשיו ובכיתי לו שנמאס לי וקשה לי. כל מיני דברים קטנים שמצטברים ומחרפנים אותי. תוסיפו לכך את העובדה שברי הצטרף היום ל"קייטנת אמא" + עייפות מ"משמרות" של 24 שעות, אז מותר קצת להתפרץ כשהבעל חוזר הביתה
לא נורא, הסקס יפצה על הכל
בכל מקרה, אנחנו כנראה נקבל מפתח ב-16/8 ולא ב-30/8, אז יש לי רק עוד קצת להחזיק מעמד... ולגבי הפאנצ'ר- ממש נחמד שזכית לעזור בחינוך
וטוב לשמוע שאני לא המוגעת היחידה שמנסה לעשות בעצמי... חבל שלא נראה אתכם מחר

anguly

New member
לא הייתי מנסה להחליף לבד בחיים

בטח לא עם ילדים מצווחים מאחורה. הייתי מבקשת עזרה ברחוב/מזמינה אתהאיש/מזמינה שגריר (נדמה לי שלנשים מגיע ששירות כזה חינם) שמחה שמצאת את השהות אצל ההורים נסבלת ואפילו מהנה
ולגבי השאלה על מזונות כפי שכתבו לך יש הפרדה בין מזונות אישה למזונות לילדים - ובטח הכוונה בכתבה היתה למזונות אישה (שלהם דרך אגב היא לא זכאית במיילא במקרה שהיא אישה עובדת).

ligo

New member
זהו, שחמי אמר לי שיכולתי להזמין

גרר, אבל זה היה נשמע לי מופרך לחלוטין להזמין גרר "רק" בשביל פאנצ'ר...לפעם הבאה (שאני מקווה שלא תקרה בזמן הקרוב כי כבר החלפתי 3 גלגלים השבוע, מה ההסתברות לכך...) אני אזכור את זה. לא ידעתי שיש הפרדה בין מזונות לאישה למזונות לילדים. (ושמחה שאני בורה בנושא הזה). בכל מקרה, טוב לדעת שבכל מקרה יש מזונות לילדים, בלי קשר למה שהאמא עשתה או לא עשתה.

למעלה