3 הצגות ביום אחד...

3 הצגות ביום אחד...

לזה אני קוראת לאכול, לשתות ולנשום תיאטרון... איזה כיף... היום, בסיכומו של היום (עכשיו רק 16:00) אראה שלוש הצגות: 1.השליש השלישי - יד לבנים: ראיתי את זה כבר הבוקר עם הכיתה שלי, הצגה עם שלוש שחקניות שמספרת, פחות או יותר, על מין איחוד משפחתי. ילדה שלא מכירה איש ממשפחתה חוץ מאמה יוצרת קשר עם שאר המשפחה בעקבות עצה של קשישה שהיא מטפלת בה, משהו הסגנון. קשה להגדיר את העלילה. מאוד יפה ומומלץ מאוד. 2.השחר של גאיה - תיאטרון אורנה פורת לילדים ולנוער, סוזן דלל: אני הולכת לראות את זה עוד שעה עם הסדנת תיאטרון שלי, אין לי מושג על מה זה או עם מי זה, ביקורת תבוא אחר כך. 3.ושיאו של היום - רווקים ורווקות - הקמארי: הצגה של חנוך לוין הדגול עם אורנה בנאי, רמי ברוך, אלון דהן ועוד כמה. אני הולכת עם חברה שלי ואני בטוחה שאהנה! חנוך לוין גאון, ואין סיכוי שלא אהנה מהצגה שלו. אספר איך היה אחר כך. הייתי חייבת לחלוק אתכם את כל זה... הללואי שכל יום יהיה יום מלא שכזה...

איזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני כל כך מקנאת בך! גם אני רוצה... *כלבתית שכמותך* (סתם...) תהני!

ץץץץץ

New member
וואי... אני מת על כאלה ימים

גם לי יוצא לפעמים לראות שתיים או שלוש הצגות ביום, זה מבריא את הגוף והנפש. ממש טוב, נו מה קיטרת לי שאת לא רואה מספיק הצגות? את אולי רואה פחות ממני או ממכורים חולי נפש אחרים, אבל אפשר לומר שהיום בהחלט התמלאו המצברים שלך. ודרך אגב, המורה שלי הלכה בחודש שעבר לאות את השחר של גאיה והיא אמרה שזה ישחק גם בבית הספר שלנו, בשנה הבאה כמובן, תכתבי איך זה היה. באיחול שכל יום, יהייה כדוגמת היום הזה...... ירון, שמאוד מאוד מבין לליבך

תשובה לירון והמשך להודעה הקודמת

שתי ההצגות הראשונות היו בחינם, אחת מטעם ביה"ס והשנייה מטעם מגמת תיאטרון, רק על רווקים ורווקות שילמתי, וגם זה 40 ש"ח לכרטיס במכירת הרגע האחרון. וכעת - לביקורות: השחר של גאיה: תפאורה חביבה, מוזיקה נחמדה, שחקנים טובים, סיפור מעניין. מתייחסים לבני נוער כאילו שהם תינוקות, אבל לא נורא. בכלליות - מומלץ, אבל לא מומלץ מדי. לא עובר את הרמה של הצגות סוף שנה של ביצפר יסודי... סורי. רווקים ורווקות - הציל את היום כולו, ללא ספק. תפאורה מ-ה-מ-מ-ת, לא ראיתי דבר כל-כך יפה זה הרבה זמן!!! מוסיקה חמודה של דני סנדרסון הגאון, שחקנים מדהימים, במיוחד רמי ברוך הציניקן ואורנה בנאי המפילה מצחוק. פשוט לא הפסקתי לצחוק. היה מהמם, רוצו רוצו רוצו! ואני מקווה שלא תשב לידכם אותה האישה שישבה לידי... שמה רגליים על המושבים שמלפנים, נשמה כאילו שהיא נוחרת, וכל ההצגה העירה הערות בקול נמוך מים המלח, וכל ההצגה הקימה את השורה הלוך ושוב מספר פעמים כדי לעבור ולחזור, והיא ישבה בקצה השורה. זוועה! ועוד בסוף ההצגה היא מלמלה, ברוב חוצפתה, "שמע ישראל, זה נגמר", ועזבה בדיוק בהשתחוויה, מבלי לתת טיפת כבוד לשחקנים. סיפרתי את זה אחר כך לרמי (הוא אבא של חברה שלי אז באתי להגיד לו שלום) וכשאורנה שמעה את זה היא פלטה "כלבה!", ואמרה לי שהיא מתנצלת שהייתי צריכה לסבול את הפוסטמה ההיא כל ההצגה. איזה חמודה!

*GormE*

New member
רווקים ורווקות היא הצגה חביבה,

אבל זה לא מחדש שום דבר- רק מהתפאורה הקונצפט נוחת עליך וכל משך ההצגה הצופה משתעמם. אם רק חנוך לוין היה מביים את זה...

stars

New member
עד כמה שאת צודקת....

נכון מאוד מה שאמרת פה!!!! אני גם ראיתי את ההצגה ומרגישה בדיוק אותו דבר... וסתיו- מה כל כך "מפיל" מצחוק??? לא צחקתי אפילו לשניה בהצגה הזו..

למעלה