3 הפלות

3 הפלות

היו לי 3 הפלות בשנה וחצי האחרונות. נכנסתי להריון טבעי בכל הפעמים, אני פוחדת להיכנס עוד פעם ולהפיל. מתאים לי פונדקאות?

mondani5

New member
שרית חמודה!

הרופא שלי לא אישר פונדקאית שעברה שתי הפלות ובצדק ,זה הליך לא קל וכואב מאד לאבד את העוברים בהפלה. זה לגיטימי שהורים מיועדים ילכו על הטוב ביותר ,לא לשכוח שיש שכר על כך וזכות המשלם לבחור פונדקאית שאין לה את הרקע שלנו בעצמנו היה. אבל למרות זאת כל הכבוד על הרצון והמחשבה והכנות אירית

מירבי*

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה שרית../images/Emo20.gif

מדבריך אני מבינה שאת מתעניינת באפשרות להשתמש בשירותיה של אם פונדקאית. יש מספר בדיקות שנהוג לבצע במקרה של הפלות חוזרות, צריך לבדוק תפקודי קרישה ולעשות בדיקות גנטיות, לעיתים הסיבה להפלות החוזרות נעוצה בבעיה בתפקודי הקרישה ואז ברוב המקרים ניתן לטפל בזה ע"י טיפול תרופתי מתאים. כדאי שתתייעצי עם רופא באשר לסיבות. באיזה שבועות התרחשו ההפלות? במידה והרופא המטפל שלך יהיה סבור שפונדקאות היא הדרך להורות ביולוגית עליו לכתוב מכתב מפורט לוועדה לנשיאת עוברים והם אלה שיאשרו או לא . בהצלחה, נסי לתת פרטים נוספים ואז אוכל לסייע לך.

היתי אצל הרופא

והוא אמר שנתחיל לעשות ברור בעוד חודש בערך כשכל הספור עם ההפלה האחרונה יגמר. בפעם הראשונה ההפלה היתה יומיים אחרי שראינו כבר לב פועם הכונה דופק. זה היה בחודש שני בשבוע 7 בערך. בפעם השניה זה היה בשבוע 10 וזה כבר היה הכי קשה כי קיוינו שאם עברנו את התאריך של הפעם הקודמת אז הפעם זה יצליח אבל לא הצליח ובאמצע מקלחת פתאום התחיל לי דימום מאוד קשה שבסוף היה הפלה ועשו לי גם גרידה. בפעם הארחונה שהיתה לפני חודשים גליתי שאני בהריון רק בשבוע 6 כי היה לי לפני זה אחור ולא ידעתי שזה מהריון, הרופא אמר לי להיות בשמירה , היה שק הריון עם דופק בגודל טוב והכל היה בסדר גמור עד שבפעם הבאה של האולטרסאונד כבר הדופק הפסיק.

mondani5

New member
שרית יקירה!|../images/Emo52.gif|

לא הבנתי אותך נכון ,חשבתי שכוונתך לשמש כפונדקאית אתך הסליחה,ומאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי. אירית

אירית זה בסדר../images/Emo98.gif

אני יודעת שזה בטעות ואולי לא כתבתי מספיק ברור. אני בטוחה שבפורום הזה לאף אחד אין כוונות רעות, כולכם נשמעות מאוד נחמדות ורוצות לעזור קראתי קצת הודעות בשבוע שעבר וגם השבוע ובאמת כל הכבוד לכם על התמיכה והעזרה.

ברוכה הבאה שרית../images/Emo140.gif

כדאי לעשות ברור מקיף יותר לפני שרצים לפונדקאות. שיהיה בהצלחה

למעלה