3 בלילה...

Sniger

New member
3 בלילה...

הנה אני כאן יושב לי לבדי בשלוש וכמה דקות בלילה וחושב לעצמי מחשבות, אחת מהמחשבות שעלתה במוחי היא : למה?! אבל לא סתם ``למה?!`` למה נייר טואלט הוא דווקא בצבע לבן?! ו-למה הנרות האלה שעושים ריח - בחיים לא עושים ריח?! ו-למה העט שקניתי לפני שבועיים באופיס דיפו לא עובד לי?! ו-למה יאסר ערפאת עדיין חי?! ו-למה פיקצ`ו הוא בכלל צהוב ולא ירוק?! ו-למה כשסוף סוף קיבלתי תעודת בוחר להצביע בבחירות אז קיבלתי שני מועמדים מסריחים כאלה?! ו-למה כשאתה אומר למישהו שלום אז הוא מרגיש מחויב להחזיר לך שלום?! ו-למה ו-למה ו-למה?! אממ.. אני מצטער אם שיתפתי אותכם יותר מדי בחיי הפרטיים ,אבל אתם חייבים להבין אותי חברה השעה שלוש בלילה כפי שציינתי לעיל ,ואנוכי משועמם אחושילינג... אז אם לאחד מכם יש תשובה לאחת משאלותיי הנכספות אתם מוזמנים לענות. ועכשיו שיהיה לכם לילה טוב וחלומות נעימים! Sniger

JUVENTINI

New member
יש לי תשובה ..

בגלל השעה אחי .. אבל אהבתי את השאלה ``למה ערפאת עדיין חי ?`` למה הוא באמת עדיין חי ?!

goldy

New member
כל התשובות לכל השאלות (כולל עראפת)

זה הולך ככה: בלילה עולות כל המחשבות משום שהמחסום של התת-מודע ``עייף`` ולכן עולות לך כל מיני מחשבות שבחיים לא היית חושב עליהן במהלך היום, מסקנה, כתוב אותן! (הודעות בפורום זה דבר נחמד, אתה מוזמן לשאול אותי כל מה שבא לך) ----------->התשובות: 1) נייר הטואלט הוא בצבע לבן משום שלבן הוא צבע ניטראלי (כמו ``דגל לבן``) ולכן יש סיכוי שייקנו אותו יותר מאשר נייר בצבע אחר. (אתה היית קונה נייר בצבע ורוד או צהוב בהיר באופן קבוע?) 2)הנרות שעושים ריח כן עושים ריח, תלוי איפה קנית אותם. אם עברו כמה חודשים ואז נזכרת להדליק אותם או שהם היו מוצבים בחנות המון זמן ואז קנית אותם כנראה שהחומר הפעיל (זה שמריחים אותו) התפרק ונשארה לך רק השעווה. 3)קנית עט באופיס דיפו והוא לא עובד לך? גש אליהם ודרוש חלופה או פיצוי כספי. לא זיכוי!!!!!!! אם שכחת אותו בלי פקק זה סיפור אחר. 4) עראפת חי אך ורק בגלל ``תסמונת תהילה``. זוכרים את הסיפור של ש``י עגנון, ``תהילה``? מי שלא שיקרא. באופן כללי הוא ימשיך לחיות עד אשר תקום מדינה פלסטינית. לאחר שתקום ימות תוך פחות משנה לאחר הקמתה, הייתי אומר מספר שבועות לאחר ההכרזה. (כמובן שהוא לא יחיה לנצח) 5) הלחיים תמיד אדומות, ואדום הולך טוב עם צהוב. אדום וירוק לעומת זאת זה סכנת נפשות. (טוב הגזמתי). קח טוש לשטח גדול בצבע ירוק כהה וצבע דף פוליו רגיל A4. קח טוש דק (לא עט) ונקד אותו בכ-20 נקודות אקראיות בצבע אדום. סיימת? עכשיו תסתכל על הדף באופן כללי. הנקודות האדומות על הרקע הירוק ``יוציאו`` לך את העיניים והן יכאבו לך. נסה את הנקודות האדומות על רקע צהוב ולא תרגיש את הכאב הזה. 6) כל המועמדים רוצים את השלטון (את הכיסא) ובדרך יגידו לבוחריהם את מה שהם רוצים לשמוע. אם הם יבצעו את זה או לא, זאת שאלה אחרת. אני אישית הייתי מצביע לאריאל שרון אם הייתי יודע ב-ו-ו-ד-ע-ו-ת שהוא לא ייתן לש``ס את תיק החינוך. ברק מאבד את המדינה (וזאת לא סתם סיסמא) ושרון נהיה יותר ויותר שמאלני ככל שמתקרב ה-6 בפברואר. (הראיון בניו-יורקר) 7) מטעמי נימוס בלבד, לא יותר מזה. אל תתנצל על זה ששאלת, תמשיך!

Sniger

New member
תודה!

תודה!

ברצוני להודות לך מקרב ליבי ,באמת עזרת לי עכשיו אני יוכל לישון טוב בלילה (ולא להישאר ער עד 3...)

luka

New member
עכשיו אתה מרגיש חכם?

סבבה... יו אתה באמת חכם.

ENIGMA

New member
אחת?

אחת?

ציטוט: ``הנה אני כאן יושב לי לבדי בשלוש וכמה דקות בלילה וחושב לעצמי מחשבות, אחת מהמחשבות שעלתה במוחי היא :`` סוף ציטוט וכמה מחשבות נתת? , שתיים?, שלוש?, לא, נתת הרבה יותר וחוץ מזה שיש נייר טואלט גם בצבעים ורוד וכתום!

Sniger

New member
למה להיות קטנוניים?

אחת ,שתיים ,שלוש.. מזה משנה באמת? וכמובן אני מבקש להתייחס לעובדה שהשעה היתה 3 בלילה אז נא להתחשב.. אז בוא/י לא נהיה קטנוניים :) Sniger

למעלה