3 ביצים??

טולר

New member
דרך אגב

כמות נכבדת של שגיאות כתיב ברוב ההודעות בשרשור הזה, יפה מאוד.

spidey1

New member
אבללללללל אני רצינייייייייייייייייי

יואוווווו מה אתם לא מבינים??????? אני גם לא האמנתי עד שראיתי אותו יום אחד בא לתיכון שכולם מתאמנים בו. הוא מקל הוא ילד רזה אבל רואים שיש לו שרירים כאלו הוא לא מנופח אבל השריר שלו מאודדדד חזק הוא מתאמן נראה לי מהיסודי! אמרתי לכם הוא כל הזדמנות מתאמן בשיעורי ביה"ס למשל הוא בזמן השיעור עשה את הדבר הזה שמחזק את הידיים והוא רץ מהבית לביה"ס כל יום ומהביה"ס לבית כדי לשמור על כושר וכל מיני דברים... נו גם מתלהב כל הזמן הוא עושה שכיבות סמיכה מעל חברה שלו בבית ספר(ממה ששמעתי) קיצור הוא מתלהב כזה.... וכן תאמינו או לא מצידי אל תאמינו הוא עושה 94 מתח או 90 ומשהו אני לא זוכר בידיוק תסתכלו מ שמתי למעלה כי אז שאלתי את חבר שלי. הוא עשה תחרות עם מאמן כדורסל אחד אחרי שהוא התאמן והוא עשה 70 ומשהו אחרי אימון! קיצר אתם רוצים אל תאמינו אבל אל תגידו לי שאני חולם!!! אין לי סיבה לשקר לכם!

sowhatt

New member
אני מצטער מאוד אבל כל המספרים שרצים

כאן, פשוט הרגתם אותי עם המספרים. 100 מתח, 300 שכיבות סמיכה.... ומדברים כאן על מישהו ששוקל 60 ק"ג בגובה 182 ?!!?

varda

New member
אתם לא קולטים את הקטע של ספיידי1?

סתם ילד מתלהב שראה את הסרט (המומלץ מאוד) "ספיידרמן" ומושפע טיפה יותר מידי. עקבתי קצת אחרי כמה מההודעות, ויש בהן יותר מידי פרטים שדומים לעלילה שבסרט. אפילו התמונה שספיידי שם (חלק גוף עליון) זה סטילס מהסרט.(פה התעורר בי החשד לראשונה). אז חמודי, תרגיע!

ellzusman

New member
3 ביצים??

אז השאלה היא ככהה אני אוכל 3 ביצים ביום האם זה מספיק או שאני צריך לאכול יותר אני מתאמן שעתיים ביום אני הייתי 8 חודשים במכון כושר היתפתחתי מאוד עכשיו הפסקתי ללכת נגמר לי המנוי בינתיים אני מתאמן בבית האם אפשר גם להתאמן בבית ולהגיע לאותם תוצאות לידע כללי אני עושה 47 מתח ו250 שכיבות צמיחה.. זה מכובד כפיפות בטן אני כמעט לא עושה סתם כואב לי הגב אחרי זה אז אאני צריך לאכול יותר מ3 ביצים ביום או זה מספיק ומה אוכלים את השקוף נכון ? בביצה ... נ.ב משקלי זה 70 קילו גובהי .178 משהו כזה אולי קצת יותר בס"מ אשמח אם תענה לי על השאלה רמי

girman

New member
אני לא עונה אבל כדאי...

מישהו עם ידע מקצועי שיענה לך- בטח יישאל קודם את השאלות הבאות: 3 ביצים זה כל מה שאתה אוכל? זאת אומרת, מה אתה עוד אוכל חוץ מ3 ביצים? ומה המטרהשלך- להתנפח או להרזות?

spoild

New member
סתם מספרים,

לצערי ההתעמקות על מספרים וכמוית מצביעה על חוסר הבנה בסיסי ביותר, שלוש ביצים יכולות להיות הרבה ויכולות להיות קצת, תלוי מה אתה מחפש ומה עוד אתה אוכל, לביצים אין שום סגולה מיוחדת שתגרום לניפוח וגדילה באופן מיוחד. עוד דבר, האיכות ולא הכמות הינה המרכיב העקרי ברוב התרגלים אותם אתה מבצע, שאתה עובד לדוגמא על מתח,בטן או שכיבות שמיכה, אתה חייב להקפיד על עבודה נכונה על מנת להגיע לגירוי המקסימלי של השריר, כך את זה בחשבון. אם אתה מחפש תפריטים לתזונה נכונה ואימונים תנסה באתר הבא- http://www.israelbody.org בהצלחה!

גיא 22

New member
אני אענה לך.

קודם כל מכובד מאד 47 מתח... ו-250 שכיבות שמיכה ולא צמיחה כמו שרשמת. לדעתי אתה לא צריך יותר משלוש בהתחשב לזה שיש לך כבר שתיים...סתם... מספיק לאכול שני ביצים, והלבן של הביצה זהו החלבון בונה השריר,הסיבה שאת הלא צריך יותר משתיים זה כי באוכל שאנו אוכלים יש מספיק חלבון ככה שלא צריך תוספים או הגזמות. תהנה....

שאלות

כפי שנאמר לך חשוב לדעת מה עוד אתה אוכל מלבד ביצים !? מה אתה עושה מלבד מתח ושכיבות שמיכה ? מה המטרות שלך באימון ? בן כמה אתה ?

sowhatt

New member
מה אתה אומר, 250 שכיבות סמיכה?!

אתה רציני או מה,? לגבי הביצים לאכול 3 ביצים ביום זה לא כ"כ בריא [במיוחד אם אתה אוכל גם את החלמון], אתה צריך להרכיב תפריט שיכלול פחמימות וחלבונים רבים: דוגמה לחלבונים אחרים: טונה [במים], בשר ודגים, גבינות למיניהם.

sowhatt

New member
אני מצטער מאוד אבל אני בחיים לא שמע

בחיים לא שמעתי על מישהו שעושה 250 שכיבות סמיכה! לדעתי זה לא הגיוני , מישהו פה אי פעם ראה כזה דבר? 250 שכיבות סמיכה? [רצופות?!]

spidey1

New member
אני מכיר אחד בשם "רמבו" שהוא בגיל

שלי ז"א 16. והוא ממש לא נראה חזק אין לו יד גדולה או משהו והוא תיכון לידי והוא כל הדמנות מנצל להתאמן על כוח למשל בחטביה הוא הה באמצע השיעור עובד עם הדבר הזה שמקווצים עם היד בשביל לחזק אתה היד והכל וכל הזמן מתח וכאלה.... אז הוא עושה איזה 140 נראה לי שכיבות סמיכה והשיא שלו במתח זה 94 נראה לי ובביה"ס במדידה הוא עשה 87 או 88...

MidNight Flame

New member
שקרן לא מוכשר!

אני יכול להבין 140 שכיבות סמיכה! אבל בחיים לא מעל ל60 מתח!

spidey1

New member
נשבע לך בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לו יניב והוא מתיכון רבין בכפר סבא... עולה לכתה יא תנסה לברר אם אתה יכול נתתי לך את הפרטים

spidey1

New member
זה שאמרתי הוא ממש ממש רזה!!! גם

הוא לא שוקל מעל 60 נראה לי והוא 1.80 בערך אולי טיפה פחות. וכמו שאמרתי הוא מתאמן בכל הזדמנות!!! בגלל זה הרבה ילדים בשכבה שלו שונאים אותו כי כל פעם שהוא רואה בנות הוא מתחיל לעשות מתח. הוא עושה גם דגל בצורה הכי קשה בלי להשען על היד הכל הוא תותח והוא ממש רזה ולא כל כך רואים עליו

ellzusman

New member
מוגזם!!!!

טוב ילד אני חושב שאתה כבר מתחיל לשקר !!! אתה יודע מה זה 94 מתח????? תחשוב על זה רגע .... אני עושה 47 וזה השיא שלי !!! וזה נחשב אחי המון.. אני מכיר ילד אחד שעושה שהוא לומד בית ספר לידי 56 מתח שזה המון המון !! אז אל תגיד לי שהוא עושה 94 אחי הגזמת קצת והילד הזה שעושה 56 מתח הוא עושה 300 שכיבות צמיחה מתח זה פי 3 יותר קשה משכיבות צמיחה אם הוא היה עושה 94 מתח הוא היה צריך לעשות 500 שכיבות צמיחה לפחות .. למרות שזה בכלל אבל בכלל לא הגיוני ! בכל מיקרה אני לא מאמין שיש דבר כזה !! ואם יש תכיר לי אותו כי אני אישית לא שמעתי על דבר כזה וגם בטח לא אשמע !! אתה יודע מהז ה 94 מתח??????????? זה מוגזם!!!!!! זה הזמן להתוודאות

ellzusman

New member
כן רצופות....

כן רצופות... תבין ברגע שאני מתחיל להתאמן אני נהייה מכור מה לעשות יש גם אנשים כאלה... וכן תשאל את חברים שלי יש הרבה אנשים שעושים אפילו 300 אני מכיר מפתחי גוף שיכולים לעשות 300 ו400 אני גר בכפר שלם ולידי יש את אלי יאנה הוא שכן שלי הוא ממש סוס אבל ממש סוס הוא עושה 450 שכיבות צמיחה ומתח הוא לא עושה יחסית הרבה רק 39 כי הוא כבד מאוד הוא שוקל 120 קילו וגובהו בסביבות 1.87

למעלה