3 אנשים.. בתוכי..

תרנגולת

New member
3 אנשים.. בתוכי..

אני אפרוש לפניכם את כל השטויות שלי.. אני מרגישה כמו 3 אנשים שפועלים לבד, כל אחד בנפרד בלי תאום, בלי לשאול את האחר מה הוא רוצה.. הם כולם צריכים לעבוד ביחד, אבל הם לא.. אני נקרעת בין שלושתם.. הרגש שלי- שאומר לי שאני צריכה לרעוב, שאני צריכה להעלם, שלא מגיע לי לאכול.. שאני פרה שמנה ומגעילה, שאני חזירה, שאני צריכה לסתום את הפה, שאני חייבת להיות בשליטה, חייבת להשיג את המטרות שלי שהן הצומות והמשקל יעד.. חייבת לסבול, חייבת לגרום לעצמי כאב, חייבת לבדוק איפה הגבול שלי, חייבת להיות קרה ומרוחקת, חייבת.. הוא מציב לי חוקים.. אומר לי שבחיים אני לא יהיה מאושרת אם לא אעמוד בחוקים האלה, שאני חייבת לא לאכול, חייבת לא לדבר- לא להסגיר את עצמי, את ההרגשות שלי בפני אנשים, שאני חייבת להיות חזקה.. שאני צריכה לשלוט בעצמי.. שאני חייבת לא לאכול- כי רק זה נותן לי הרגשה של שליטה, רק זה נותן לי להרגיש טוב, תחושת הריחוף הזאת, התחושה הזאת ששום דבר לא משנה, ואף אחד לא יכול לשנות לי את המצב רוח כשאני כל כך מרחפת.. הרגש הזה אומר לי שאני חייבת את העולם הזה שיצרתי לעצמי, זה שיש בו רק אותי ואת הקלוריות, ואת המספרים. המקום הזה שאני שולטת בו על הכל, שהוא רק שלי, שאם אני רוצה להרגיש טוב אני לא אוכלת, ואם אני רוצה להשתחרר מהשדים ומהכעסים, ומרגשות האשם אני יכולה להקיא- להוציא את זה מהגוף שלי. הרגש הזה שאומר לי שאני צריכה להיות כמה שיותר רזה וחולה, שאני חייבת ``לנצח`` במרוץ הזה (אני מניחה שהוא נגד עצמי), שאסור לי להפסיק עכשיו. הרגש הזה שאומר לי שאני חייבת להיות בשליטה לא משנה מה יקרה, ואסור לי להעזר, אני חייבת הכל לבד- כי אחרת אני לא שווה.. הרגש הזה שאומר לי שאני פרה שמנה ומגעילה, שאני חזירה, שאני חסרת שליטה, שאין בי כלום ואני אפס ואם אני לא מצליחה להרזות אז אני לא שווה. הרגש הזה שאומר שאני רק חייבת.. חייבת להצליח.. והגוף שלי- הוא זז כל בוקר, כשהנפש שלי בקושי מסוגלת לזוז ולהזיז אותו, הוא פשוט מצליח לקום וללכת למקומות האלה שאני צריכה ללכת אליהם, לביה``ס, מביה``ס הביתה, קצת לריצה קטנה לפעמים, הוא בדר``כ אוכל בשבילי.. בלי שאני רוצה, בלי שאני אומרת לו, הוא פשוט.. הידיים האלה לוקחות את עצמן ודוחפות עוד ועוד אוכל לפה, לפי החשק שלהן באותו יום, ואני אומרת להן שלא, שאני לא רוצה, שזה יגרום לי להרגיש כל כך רע אח``כ.. אבל הן לא שומעות, וממשיכות לדחוף עוד אוכל, לפי המצב רוח, לפעמים זה קצת, לפעמים זה הרבה.. והבטן שלי, בלי לשאול אותי, מרגישה כ``כ נפוחה ומגעיל, והאוכל מתעכל לי בקיבה, ואז גם אם אני רוצה וגם אם אני לא- אני חייבת ללכת להקיא, חייבת להוציא את זה, אי אפשר להשאר עם זה בבטן.. בלי לחשוב אני.. הגוף שלי פונה לשירותים ורוכן מעליהם עם האצבעות בפה, ומוציא את זה משם, את האוכל הזה.. המלוכלך.. ואז הגוף מחליט לו שהוא חלש, והוא רועד, והשפתיים שורפות ויבשות, והעיינים כואבות, והעור יבש.. וכואב.. וההגיון שלי- שאומר לי שאין לי סיבה להמשיך עם כל זה, שלא מגיע לי- כי אני לא שונה מכולם. לכל אחד יש את האפשרות לאכול, להזין את הגוף, להתקיים- מבלי לסבול. גם לאנשים הרבה יותר רעים, אנשים שפגעו במכוון בחפים מפשע- גם הם יכולים לעשות את זה.. לקום כל יום ולחיות ולא לסבול את הפעולה הזאת שכולם עושים, ולא לעשות ממנה כזה עניין, ולא להסתובב סביבה וסביב כל מה שקשור בה. לכל אחד יש את הזכות לעשות את זה- למה אני לא נותנת לעצמי את זה? למה אני לא נותנת לעצמי לחיות איתי בשלום? מה עשיתי שהוא כל כך נורא? אני בסך הכל אחת כמו כולם.. ולכולם יש זכות להיות כאן- למה אני לא נותנת לעצמי? ההגיון הזה אומר לי שאין לי סיבה לשנוא את עצמי, שאני צריכה להפסיק להתעלל בעצמי וללמוד לאהוב את עצמי, ללמוד לתת לעצמי לחיות.. הוא אומר לי להפסיק להקשיב לשקרים האלה של ה``חברה`` שלי, זאת שאומרת לי להרוס את עצמי כל פעם.. זאת שמשקרת כל פעם ואני שוב ושוב הולכת אחריה.. ההגיון שאומר לי שמגיע לי קצת יותר מחיים סביב קלוריות, שאומר שאני לא צריכה לברוח מהחיים האלה, שאני לא צריכה שהמשקל יגיד לי מה מצב הרוח שלי היום ואם היום אני ``בסדר`` או ששוב אני פרה שמנה.. ההגיון הזה אומר לי שהדבר המזורגג הזה עם המספרים לא צריך לקבוע לי את החיים, הוא אומר לי שאני צריכה לתת לעצמי.. להחליט עכשיו וכאן שדי לי, מספיק לי מכל ה``חיים`` האלה, או בעצם, העולם שיצרתי לעצמי כדי לברוח.. ההגיון הזה יודע שאין טעם בלנסות להגיע למשקל היעד- הוא יודע שבחיים לא יספיק לי שום משקל, ושתמיד יהיה רזה יותר, ושתמיד יהיה חולה יותר, שתמיד אני אשנא את עצמי בדרך הזאת והמספרים על המשקל, נמוכים ככל שיהיו- לא יביאו לי אושר.. שתחושת השליטה הזאת היא מזוייפת- ואני לא באמת בשליטה.. ההגיון הזה אומר לעזור אומץ ולטפל בעצמי עם כל הקשיים.. עם כל הפחדים.. עכשיו.. ולא אח``כ. והם מנותקים אחד מהשני.. הגוף פועל ואוכל למרות שהרגש אומר שאסור לו לאכול, שאסור, שחייבים להיות בשליטה, שחייבים להפסיק לאכול.. הרגש פועל למרות שההגיון אומר שצריך להפסיק עכשיו, שכך אי אפשר לחיות.. והגוף.. שממשיך לעבוד, למרות שכבר נגמרו הכוחות לסחוב אותו.. אני.. מרגישה כאילו אין לי בכלל קשר לעניין, כאילו אני מנותקת וכלום לא בידיים שלי, כאילו אני סתם מכונה שפועלת בצורה קבועה על דעת עצמה.. היא ממשיכה בכל מקרה, בין אם אני רוצה ובין אם אני לא.. אבל אני יודעת שזה החלטה שלי בסופו של דבר. אז הא לכם, אלו ההתלבטויות שלי. זהו.. אני מרגישה די מטופשת.. מרגישה שהמחשבות האלה דפוקות.. די דביליות.. אבל זה מה שאני מרגישה. מקסימום אני אחליף זהות החל ממחר (-; הפעם אם אתם מגיבים.. אני אשמח לתגובות שהן מעבר ל``את יכולה`` ``את חזקה``.. האמת.. שאין כ``כ מה להגיד.. לא משנה.. לילה טוב. מקווה שאתן חולמות חלומות מתוקים (סוכרזית, סוכר.. מה זה משנה). שלכן (ושלכם) באהבה, אני.

ל

New member
תרנגולת - בקר טוב לך

אני מאוד מבינה אותך כי גם אני נימצאת במעגל דומה. אני לא יודעת איך אבל פעמיים מהחיים הצלחתי להיות רזה, אני מאמינה שגם הפעם השלישית תגיע - הכוחות באים, לא יודעת מאיפה נכון שעכשיו זו תקופה לא הכי טובה בעולם אבל... אנחנו צריכות לעבוד על המוח - שהוא יתחיל לחשוב קצת על דברים אחרים ולא רק על אוכל ועל כל אותן הרגשות המסתובבות סביבו - שאם אכלתי אז אני עצובה ואם צמתי אז אני שמחה ואז אני חלשה וההגיון מרשה לי לאכול ואני אוכלת ואז אני מקיאה, כועסת שונאת,,, זה עבודה קשה, אבל בואי ננסה ביחד, רק להיום, לשכוח את כל זיבולי השכל האלו שהאוכל יוצר בתוכינו. אני מאחלת לך יום טוב - מאוד :cool:

תרנגולת

New member
אי אפשר..

אי אפשר להשתחרר מזה סתם ככה, ואי אפשר לקחת יום הפסקה.. זה כל יום, זה החיים.. וזה לא זז. הלוואי ויכולתי- יום אחד.. לא לחשוב על זה. ואז להמשיך בדרכי. אני לא ``צריכה``, אני יכולה..

מייק 48

New member
אפרוחית, אפשר עוד איש אחד ? :cool:

אפרוחית מתוקה ואהובה שלי, מי כמוך יכול לתאר את המצב כל כך יפה ובכשרון ענק ??? הכל נראה כה ברור ומובן ובו בעת גם סתום ונשגב מהדעת... אבל התאור פשוט פנטסטי ובאמת סוחף אותנו פנימה אל הסערה שבנפשך... מקוה שבקרוב מאד תחלימי וכל הכוחות הפועלים בתוכך, הרגש הגוף וההגיון יתאחדו להחלטה משותפת לצאת מהבוץ ולהתחיל לחיות... מקוה לראות בקרוב את כל ה-3 פועלים תחת הנהגת ההגיון ומקבלים את מרותו... הרי בסוף חייבת ליפול בין ה-3 החלטה פה-אחד: פה אחד שאוכל ושותה לפי הצורך, לא יותר מידי ולא פחות מידי... אז אולי תתחילי לחיות חיי אושר ותגלי שהעולם יכול לחייך גם לך והרבה דברים טובים מחכים לך... אגב, אולי את מכניסה אותי אלייך בתור איש רביעי ? אני כבר אשתלט על שלושת האחרים ואהפוך אותך מאפרוחית לתרנגולת אחלה בחלה... חומד שלי, מקוה שלא באמת נעלבת ממני אתמול... אני מתגעגע אלייך וגם אותך אני רוצה למחוץ בחיבוק... שולח לך (בינתיים וירטואלית) חיבוק דוב ונשיקה... שלך תמיד, אפרוחית מתוקה שלי שלך באהבה גדולה מייק

סתיו*

New member
תוגי שלי, מדהימה שכמוך.

את מה שתארת כל כך יפה, את המאבקים האלו בין שלושה גופים בתוכך ואת פשוט תוצר המאבק - אני חיה את זה כל יום. אני מאמינה שהרבה מאיתנו מופרעות (ומופרעי) האכילה חיים את זה. וזה קשה, וכואב, ומדכא. ומעל הכל - מבלבל. כי את לא יודעת מה את בעצם רוצה, ולא יודעת בסך הכל מי את. את הגוף? את הרגש? את ההגיון? האמת היא תוגי שלי, שאת שלושתם ביחד. רק אם שלושתם יתאחדו את תהיי אדם שלם. אבל בינתיים, את צריכה להקשיב להגיון שלך, ולדחוק את מה שהרגש אומר כי זה קולו של הרס עצמי. אני יודעת שקשה לך לראות את זה עכשיו, אבל אם תלכי אחרי ההגיון, גם הגוף ייצטרף, ובסופו של דבר, אחרי הרבה עבודה, גם הרגש. נראה כמו חזון אחרית הימים. אבל זה לא. ואת, את השולטת על כולם. ולא הם עליך. את בוחרת להקרע בין שלושתם, אבל אפשר גם אחרת. חבר ומשול... (C: הרגש שלך נובע ממקומות עמוקים יותר. משנאה עצמית שהתפתחה ואני לא יודעת למה. ורוב הסיכויים - שגם את לא. את זה את תצטרכי לברר עם עצמך, ואם מישהו שיעזור לך. וההגיון שלך, זה הוא שמחזיק אותך. כי עמוק בלב את יודעת שמגיע לך יותר. מגיע לך חיים. לא מגיע לך לסבול. עמוק בפנים. זה קול ההגיון. תלכי אחריו. תביני הרגש משטה בך. אסור לך לפול לרגליו. תלחמי, והרי לך בעל ברית - ההגיון. תרנגולת אהובה שלי, יש כל כך הרבה מעבר. את יכולה לחיות גם בלי המלחמה המתמדת הזאת. אפשר. השאלה כמה את רוצה, כמה תהיי מוכנה להאבק, והאם תהיי מוכנה ``לבגוד`` ב``חברה`` הזאת שלך. החברה הזאת שהיא כמו בעל מכה. רק פוגעת ופוגעת, ואת כמו אישה מוכה - עדיין רוצה אותה לידך. למרות שהיא הורסת אותך. אל תתני לה לקחת אותך. לקחת ממך. תקשיבי להגיון רותם. ואם את חושבת שהוא נחלש, תקשיבי לנו. למי שאוהב אותך כל כך. למי שאכפת לו ממך יותר מעצמו. אוהבת אותך לנצח. מקווה שעזרתי, ולו טיפה. שלך סתיו

סתיו*

New member
תרנגוליתה שלי, מצטערת על האיי סי

אבל הוא השתגע. אולי הוא רוצה מנוחה... אז נותנת לו, ובינתיים את מרוויחה כי תצטרכי לסבול אותי רק בפורום... (C: אם הוא לא עובד ביום יומיים הבאים אני גוזרת עליו גזר דין חורבן, ומורידה חדש... אוהבת המוו סתיו

סתיו יקירתי...

את כותבת בצורה מדהימה...ואני נדהמת בכל פעם מחדש. איזה מזל יש לנו שאת פה איתנו...לכולנו. אוהבת אותך כל כך...ואם כל הכאב שמחה שהאי.סי שלך שובת קצת...ניראה אותך כאן יותר. מה יש? גם לו מותר לפעמים... שלך... אני.

תרנגולת

New member
ממ..

תגידי לאיי סי שלך שאם הוא לא יפסיק להשתגע.. אני אבוא ואראה לו מה זה.. רשימת האונליין שלי מרגישה ריקה בלעדייך. B-( בלעדייך היא חצי רשימה.. בלעדייך היא בעצם כלום. :cool:

תוגי אהובתי...

מה שכתבת אינו מטופש...ממש לא. אם משהו הוא מטופש זו המחלה הזו...הגורמת לנו להתנהג בצורה מוזרה וחסרת הגיון. וגם היא לא מטופשת כי אם כך כבר היינו מתגברים עליה מזמן. מה אוכל להגיד לך? את כבר הסברת את המצב בצורה כזו יפה וברורה...שכמעט ואין לי מה להוסיף. הייתי רוצה אולי רק לומר לך...שבסך הכל, למרות שלפעמים ואולי לרוב נידמה שלא...הכל כן קיים בתוך גוף אחד...שמדבר וחושב ורוצה ומרגיש ודורש וצריך...הכל ביחד. והגוף הזה...אם הוא של תוכי או תרנגולת...יקר מכל משמר. הוא לא ישאר לעד...וצריך לשמור עליו אחרת הוא בכלל לא ישאר. וצריך לנצל כל דקה ורגע שלך איתו ובתוכו...כי אי אפשר לדעת מה ילד יום. יש בתוכו נפש מופלאה ומדהימה...שלמרות שלא תמיד היא מסכימה עם זאת - היא מלאה באהבה שרק מחכה לפרוץ לה החוצה. אני מאחלת לך בכל ליבי או מה שנשאר ממנו, שתמצאי את הדרך לחבר את כל המרכיבים - הרגש, הגוף וההגיון. את כבר יודעת הכל...יש לך הגיון ברור וחזק מאוד...שלפעמים גם פועל לרעתך. נסי להקשיב לו כשהוא מדבר ולהפעיל אותו בכיוון שיוציא אותך מהבור העמוק והטובעני הזה. אני מאמינה שאת לא נהנת להיות התוכו. אך אחד לא נהנה. לפעמים הרגש שלנו מבלבל אותנו...אבל אז צריך להפעיל את הרציונל. ביקשת שלא אגיד שאת יכולה...ואני מאמינה שאת כבר יודעת זאת. אז רק רוצה להגיד לך שאני איתך לאן שלא תלכי...ומה שלא תעשי. מקווה שתלכי לכיוון הנכון...את יודעת לאן הוא פונה ואיך לקרוא את המפה. תוגי שלי...מה שאני מאחלת לך למצוא זו תיקווה. לא אופטימיות...אלא תיקווה. למצוא את הדרך להמשיך הלאה, בידיעה ברורה שמצפים לך מכשולים קטנים וגדולים, וגם כמה אדירים. מישהו אופטימי יחתור תמיד קדימה, ואולי לא ישים לב שהוא ניכנס עם הראש בקיר. מישהו עם תקווה יזהה את המכשולים בדרך וינסה לחצות אותם, לאו דוקא על ידי שבירתם...או שבירת הראש. בהצלחה לך תוגי עם כל כך הרבה תקווה בשביל שתינו. אוהבת אותך....ותמיד אוהב. אני. (סליחה אם יצא לי לא ברור...אני פשוט עייפה)

תרנגולת

New member
8-(

אוף.. אוף. אוף.. למה מה שאתן כותבות לי רק גורם לי ליותר רגשות אשם? אני מרגישה עכשיו כמו כישלון.. כי אני לא יכולה להקשיב לכן, לא יכולה להחליט, אני מרגישה כבולה.. דיברתן עכשיו אל ההגיון שלי, והוא יודע את כל הדברים האלה, הוא יודע אותם כבר הרבה זמן.. הוא סתם אוגר לו עוד ועוד טיעונים כדי לשלוף אותם ולנופף לי בפרצוף כל פעם שאני הולכת נגדו, כדי להגיד לי שאני כישלון, שאני לא מסוגלת להיות חזקה ולהתנגד, ושאני רק מפסידה.. הרגש קובע, הוא אומר לי שזה מה שאני צריכה, שאני חייבת ואני לא יכולה להפסיד את המרוץ הזה עכשיו, שאני חייבת להמשיך עד שאני אגיע למטרה שלי.. אני חייבת להשתלט על התאווה לאוכל, ועל הצורך הזה לאכול, אני לא צריכה את זה.. אני חייבת לשלוט על עצמי.. לא רציתי שיגידו לי שאני חזקה ואני יכולה להחלים.. זה משום מה תמיד תמיד התגובה שאני מקבלת, למרות שאני רושמת בבירור שזה לא מה שאני רוצה, ולמרות שאתן יודעות שאני לא אעשה את זה גם אם תסבירו לי שוב ושוב שזה לא טוב, ושזה רק יעשה לי רע- ואתן יודעות מה? אני יודעת את זה.. שמעתי את זה הרבה.. אתן לא היחידות שאמרו לי את זה, גם אחרים אמרו, וגם אני אמרתי לעצמי.. נמאס לי לשמוע את זה, זה לא עוזר- זה לא משנה את מה שאני רוצה עכשיו, זה רק גורם לי להתענות.. כי כבר בחרתי במשהו, ומשהו בי נלחם ונאבק בבחירה שלי.. ואני כל הזמן נאבקת בתוכי, כל הזמן לא יודעת מה אני צריכה או רוצה, אבל בחרתי. ואני כל יום בוחרת מחדש באותה הדרך, וכל יום אני רוצה אותה יותר.. אני לא יכולה לבגוד ב``חברה`` ולמען האמת אני רוצה לסבול, אני רוצה להזיק לעצמי.. אני רוצה להרוס את עצמי, ולהרוס לעצמי.. למה זה קשה לי כ``כ? למה אני לא סותמת את הפה הדפוק הזה, למה?! (אל תענו.. אני יודעת). מכשילה את עצמי שוב.. מאכזבת את כולם.. וזה קצת כואב לי.. חצי צוחקת וחצי בוכה על זה.. כי הרי זה טוב שכואב.. זה טוב כי מגיע לי.. תבינו, אני כל הזמן ימשיך וימשיך לאכזב אתכן, לבחור בדרך ההיא שאתן אומרות לי שהיא כ``כ לא טובה.. אני כישלון מראש, ואני אפס.. לא רציתי לשמוע הטפות.. רציתי קצת הבנה, רציתי קצת לשפוך את מה שיש לי בלב.. לא רציתי הטפות. נמאס לי כבר. תרנגולת B-( (מצטערת אם פגעתי.. 8-( זה לא בכוונה לפגוע)

סליחה...

סליחה אם אני רק מקשה עליך... אבל מישהו צריך להגיד לך את האמת לפעמים. את לא אומרת אותה מספיק. אז אנחנו כאן כדי לתגבר לך את ההיגיון...שאולי ישפיע על כל השאר ויגבר עליהם פעם. אני כל כך מקווה שכל יהיה..ושזה יהיה בקרוב. קיבלת הבנה...אנחנו כל כך מבינות אותך...אולי בגלל זה הזה כל כך כואב. ושוב...סליחה. טוב..בלי הטפות...רק שאת חשובה פה כל כך. אוהבת...ובלי סליחות - טוב? מותר לך להוציא...אפילו רצוי.

תרנגולת

New member
בלי סליחות אמרנו?

טוב? ההגיון שלי יודע את זה כל היום. בגללו אני כל כך סובלת.. אני יודעת את הדברים האלה, ולא- הם לא משפיעים עלי, בדיוק בגלל שהם מדברים רק אל ההגיון שלי.. ולא יותר מזה. מותר להטיף מדי פעם אם בא לך :) סתם.. אין לי את הכוח לזה עכשיו.

סתיו*

New member
תרנגולת מקסימה

רק עכשיו שבתי הבייתה. רק עכשיו קראתי. מתוקה שלי, אני מצטערת אם עיצבנתי או העלבתי אותך. אבל הדברים שכתבתי באו מהלב. מעמוק בפנים. יקרה, את לעולם לא תוכלי לאכזב אותי. אף פעם. לא משנה מה תעשי. אני אוהבת אותך, וגאה בך, על כל צעד קדימה כמו גם צעד אחורה. ואת יודעת למה? כי זה הצעדים ש-ל-ך. ואני יודעת שאת עושה מה שאת יכולה. עצוב לי וכואב לי כי אני רואה אותך, ומנגד רואה מה שאת יכולה להיות. ומרגישה תחושה של בזבוז. בגלל זה כל המכתבים הארוכים תוגי. לא סתם. כולם נועדו לגרום לך לראות את מה שאני רואה. אני אוהבת אותך, כבר אמרתי? הממ נדמה לי שסניליות זה מדבק..... אני שלך. אני איתך. לאורך כל הדרך. אוהבת הכי סתיו

תרנגולת

New member
ממ.. אני יודעת..

מתוקה.. לא עיצבנת אותי, הייתי עצבנית ממילא :) אני יודעת שזה בא מהלב.. אני פשוט נגמרת מהטפות כל פעם עוד ועוד.. זה כל כך הרבה דברים שמונעים ממני.. גם אני אוהבת אותך.

karen_karen

New member
תוגי

3 דברים מדהימים בתוכך 1. את 2. הנפש שלך 3. טוב הלב השופע ממך זאת את תוגי שלי ואני אוהבת אותך לא רואה מה שאת רואה אולי כי אני רואה אך ורק את הבפנים המדהים שלך את מקסימה והלוואי שהיו עוד אנשים מדהימים כמוך אוהבת אותך מאוד שניאושששששששש

למעלה