\3שאלות חשובות

ya252

New member
\3שאלות חשובות

אני מנסה להרות ,ברוך השם הכל תקין,, חודש שעבר עשיתי 2 הזרעות,בלווי מונוגון-זרקות, החודש התגלו לי 2 צסטות,,וההזרעות כשלו, עדין יש כאבי בטן תחתונה,מה25.9 ,היתכן הדבר,היתי אצל הרופא ואמר כי אלו צסטות,זה יעבור, *קשה לשבת,קשה לשכב על הבטן,זה מן מחשוים כאלה,יש טיפול דרך רפואה סינית?שבוע הבא יש לי דיקור סיני זה יעזור,? *ושאלה נוספת: אם אני נוטלת תרופה טבית בשם 8 אוצרות זה עלול להזיק? *ועוד שאלונת,יש מרשם או דיקור שיכול לעזור,לשערות תת עוריות ברגלים,שגורמות לפצעים,,ברגלים וגירודים,,ושעיר יתר,,?

היי שוב, נפלא שאת מתחילה דיקור

אם אינני טועה כבר קיבלת חלק מהתשובות בפורום המקביל, אבל אם את מתחילה טיפולי דיקור נראה לי שהכי כדאי להתייעץ בכל אלה עם המטפל, שיראה אותך פנים אל פנים ויוכל לתת לך תשובות מוסמכות ומדוייקות יותר. הרבה הצלחה, מקווה שהטיפול יעזור ושתרגישי טוב, ענבל

ya252

New member
שאלה אולי את יודעת,,,

השאלה החשובה אולי את מבינה בזה : יכול להיות ביוץ ?למרות הצאסטות ?

למרות הציסטות

יתכן ביוץ, תלוי בגודלן האיזור שהן נמצאות וכו'..אין תמיד בעיה עם כך.. גם במקרים של שחלות פוליציסטיות נכנסים להריון.

מצטרפת לדברים.

כאבים ומיחושים באזור הבטן התחתונה יכולים להיות תופעת לוואי של הטיפולים שאת עוברת. זוהי תופעת לוואי מוכרת וכדאי לשאול על כך את הרופא שלך. כמו שכתבה באהבהתחילה, יתכן ביוץ ואפשר להיכנס להריון גם במקרים של שחלות פוליציסטיות. ולא, לא ידוע לי על טיפול בדיקור לצמיחת שיער מתחת לעור. שירי.

למעלה