2X2
4X4

drz400e

New member
2X2../images/Emo61.gif4X4

בהמשך לדיונים על אופניים עם הנעה קידמית...תראו מה מצאתי בשיטוטיי ברשת. האמת שראיתי את האופניים של ג'יפ ברחוב ובחנויות כמה פעמים,ופטרתי אותם כאופני מדבקה.רק שבאי-ביי התחילו להופיע ג'יפים עם מרכבים יותר ויותר מרשימים,שהלכתי לחפש אותם, פשוט כי הסתקרנתי לראות אם אני מסוגל לנחש מי מיצר להם אותם. אז מצאתי את אופני ההנעה הכפולה האלה....ואני לא ממש מצליח לנחש מי מיצר עבור ג'יפ את האופניים...

flitzeR1000

New member
../images/Emo12.gif אז אלה לא אופני מדבקה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

drz400e

New member
כמה אופני מדבקה עם מכללי XTR...

כמה אופני מדבקה עם מכללי XTR אתה מכיר?

GAINTשי

New member
יש אופניים דומות....

שנקראות קריסטיני,ואני כרגע לא מוצא את האתר... אבל כבר היו על זה הרבה דיונים בפורום הישן...

GAINTשי

New member
מצאתי!-

באתר-תכנסו ל THE BIKE ולמטה כתוב-NUTS & BOLTS כנסו לשם,ותראו מקרוב את כל העסק....

../images/Emo3.gifזה אופני מדבקה בהחלט !!!

כלומר מדבקה של קרטייה 24 קראט .... אני מאמין שעד הלילה אני אשחזר את הכתובת של היצרן שפעם הייתי באתר שלו. מדובר באופניים שהם מלאכת מחשבת טכנולוגית ומושקעות בטירוף. לא ידוע לי אם הפטנט הזה תופס בחו"ל למרות שקראתי פעם כתבת ביקורת על הפטנט הזה של ההנעה הקדמית והכתב הילל ושיבח.

אני אנסה לעזור לך למצוא:

אני מאמין כי זה הקישור. אכן אופניים מדהימים בטכנולוגיה ובמחשבה שהשקיעו בהם! פשוט רעיון חכם! זה הקישור: http://www.christini.com/thebike.html

drz400e

New member
את ה2X2 לא ראיתי בשום מקום.

אבל האופניים האחרות של ג'יפ צצות פה יותר ויותר. האמת היא שכשמסתכלים על האתר נראה שהם משתמשים ביותר מיצרן אחד לאופניים שלהם. אין שם שום אחידות בעיצוב בין הדגמים.

bladex

New member
מה הנעה כפולה פה?

מישהוא יכול להסביר לי מה זאת אומרת הנעה כפולה באופניים?

idonoach

New member
זה אומר...

שמתי שאתה מפדל זה מזיז עם צירים גם את הגלגל הקדמי ולא רק את האחורי כמקובל כלומר שאם תשים את האופניים באוויר ותפדל שני הגלגלים יסתובבו

Superlighter

New member
יש שליטה על ההנעה?

זאת אומרת,יש אפשרות לשנות את ההנעה מ 2X2 ל 1X2 תוך כדי רכיבה? נראה מעניין,במבט לעתיד נראה שיאפשרו להתקין את הפטנט על כל אופניים כתוספת (אני מקווה לפחות שלא יאלצו אותנו לקנות חדש). ללא ספק - הדור הבא

leo07

New member
תיקון קטן אבל חשוב...../images/Emo70.gif

הגלגל הקידמי מתחיל להסתובב רק כשהאחורי מאבד אחיזה ומחליק או כאשר הוא נתקע באיזה בולדר ולכן הוא לא יסתובב ברכיבה על משטח חלק, אתה יכל לקרוא את זה באתר של האופניים. הסיבה לכך היא שאין אחידות במהירות בין שני הגלגלים...

ראיתי אופניים של מרצדס בתצוגה

בחנות של יבואני מרצדס ביד אליהו. הם היו בצבע כסוף כמיטב מסורת רכבי החברה, וחלקי XT/XTR. אינני יודע (אני כבישון) אם זה גימיק או שאכן ישנם בשוק אופניים כאלו. "התפילה באה כשיורד הלילה על המחשבה" אמיל שארטייה.

מה שמעניין...

זה מהם ההבדלים בין המערכת של Jeep לזו של Christini...? באתר של Jeep ממהרים לציין שהמערכת שלהם רשומה כפטנט למרות שידוע שקריסטיני היה הראשון עם המערכת הקשיחה ולמיטב הבנתי- הוא לא הזדחל לשריין אותה בפטנטים רשומים. אם אין הבדלים בין המערכות- אז יכול להיות שקריסטיני הגשים את החלום דרך ג'יפ שמיישמים את המערכת שלו? אם לא- חייבים להיות הבדלים כלשהם... דבר נוסף שמאוד מעניין הוא- האם ג'יפ תצליח היכן שקריסטיני אכל עפר? נטען בעבר שאחת הסיבות שקריסטיני נכשל היא שיש לו גימיק, אבל לא מותג שירים אותו ולכן מלבד מערכת ההנעה לא מציע הרבה. האם לג'יפ יש את המוניטין הראויים לקנות את הקהל ? אגב, הנה השרשור הקודם מפורום תפוז על קריסטיני שהתחיל Scwinnie לפני חודשיים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=652&msgid=12285559&place=1255

למעלה