אממ..פרק מעולה..!
ממש אחד האהובים עלי...
הריב בין לור ללוק
[נו על מה ציפיתם שאני אגיב?] האמת שבתחילת הפרק לוק ממש עיצבן אותי- כל הקטע עם הבראוניז וללכת לבקש מרורי בלי לעבור דרך לורליי..
בלהבלה..לא משנה..קצת חוצפן.. ואממ..כמה בשוק הייתה רורי שהוא דפק על דלת חדרה וביקש להכנס
זה בהחלט היה מוזר..
ג'ס!
אההההההההה..אני שונאת אותו...
נו, לא בגלל התאונה, לא הייתה אשמתו..ברור היה יכול לקרות לכל אחד.. אבל הוא היה פשוט מרושע ללוק[אממ..לא יודע..אולי אני אעבוד בדיינר!-לא זוכרת איך זה בדיוק הלך..אבל נו..בערך..
] והוא שיגע את רורי.לא שהיא לא נהנתה מזה..
ואהה..הוא מרגיז..גם אם הוא לא ילך לקולג' אני עדיין לא מבינה מה הבעיה שלו ללמוד? אז אממ..אם הוא עד כדי כך חכם..הוא יקבל מלגה..חוצמזה תיכון הוא לא רצה לסיים? מה הקטע?
אני בחיים לא אבין את הדמות שלו..
לורליי- אההההה..היא מרגיזה שהיא היסטרית! לגמרי נסחפה..למרות שבהתחלה כשהיא הגיעה לבית החולים, למרות שאין לי מושג על איזה סצינה ואיזה סרט היא דיברה- זה היה משעשע!
אבל אחר כך ההיסטריה...טוב שהיא לא התחרפנה לגמרי..ופה הצדק דווקא היה עם לוק!
טוב שהיא היסטרית ודואגת והכל..אבל עכשיו הוא באמת צריך לוודא שהכל בסדר עם ג'ס..
ואממ..ג'ס עזב..זה היה קטע ממש עצוב..
[לא בגלל שהוא עזב- הסצינה עם הפרצופים ההמומים של לור ורורי..זה היה עצוב..] אממ..דבר אחרון? אהה..כן..בשביל בחורה משכילה כמו רורי..."משהו קרה בין אמא שלי ללוק והיא לא מוכנה להגיד לי מזה" בוא נחשוב..מה זה יכול להיות?
ברור שהם רבו לגבי ג'ס רורי והתאונה לא? רורי ראתה כמה היסטרית הייתה לור, והיא יודעת שלוק ביקש ממנה ללמד את ג'ס..מה יכול היה לקרות ביניהם אחרי התאונה?
כן..העיקר אומרים שרורי הזאת חכמה..
אממ..כן..פרק עצוב אבל מדהים! הדמות היחידה בערך שאהבתי לכל אורך הפרק היה כריס..למרבה הפלא![טוב הוא גם לא הופיע כזה הרבה..
] סורי על התגובה הארוכה..