2X19- Teach Me Tonight

נ ט ע ש ה

New member
2X19- Teach Me Tonight

אחחח... איזה פרק!
אני פותחת את השירשור כבר עכשיו
מה שכן, ביום חמישי זה נגמר, ואז אין יותר באג בטלויזיה...
*פורצת בבכי אל הכרית* אבל עכשיו נתרכז בפרק.

pitzpooch

New member
אח איזה כיף לראות את הפרק כבר בבוקר

(ואז ללכת ב4 לעשות מבחן ולחזור עכשיו), בכל מקרה, מה ביום חמישי הכל נגמר? לא ממשיכים אפילו לעונה השלישית?

gilmorefreak

New member
אממ..פרק מעולה..!

ממש אחד האהובים עלי...
הריב בין לור ללוק
[נו על מה ציפיתם שאני אגיב?] האמת שבתחילת הפרק לוק ממש עיצבן אותי- כל הקטע עם הבראוניז וללכת לבקש מרורי בלי לעבור דרך לורליי..
בלהבלה..לא משנה..קצת חוצפן.. ואממ..כמה בשוק הייתה רורי שהוא דפק על דלת חדרה וביקש להכנס
זה בהחלט היה מוזר..
ג'ס!
אההההההההה..אני שונאת אותו...
נו, לא בגלל התאונה, לא הייתה אשמתו..ברור היה יכול לקרות לכל אחד.. אבל הוא היה פשוט מרושע ללוק[אממ..לא יודע..אולי אני אעבוד בדיינר!-לא זוכרת איך זה בדיוק הלך..אבל נו..בערך..
] והוא שיגע את רורי.לא שהיא לא נהנתה מזה..
ואהה..הוא מרגיז..גם אם הוא לא ילך לקולג' אני עדיין לא מבינה מה הבעיה שלו ללמוד? אז אממ..אם הוא עד כדי כך חכם..הוא יקבל מלגה..חוצמזה תיכון הוא לא רצה לסיים? מה הקטע?
אני בחיים לא אבין את הדמות שלו..
לורליי- אההההה..היא מרגיזה שהיא היסטרית! לגמרי נסחפה..למרות שבהתחלה כשהיא הגיעה לבית החולים, למרות שאין לי מושג על איזה סצינה ואיזה סרט היא דיברה- זה היה משעשע!
אבל אחר כך ההיסטריה...טוב שהיא לא התחרפנה לגמרי..ופה הצדק דווקא היה עם לוק!
טוב שהיא היסטרית ודואגת והכל..אבל עכשיו הוא באמת צריך לוודא שהכל בסדר עם ג'ס..
ואממ..ג'ס עזב..זה היה קטע ממש עצוב..
[לא בגלל שהוא עזב- הסצינה עם הפרצופים ההמומים של לור ורורי..זה היה עצוב..] אממ..דבר אחרון? אהה..כן..בשביל בחורה משכילה כמו רורי..."משהו קרה בין אמא שלי ללוק והיא לא מוכנה להגיד לי מזה" בוא נחשוב..מה זה יכול להיות?
ברור שהם רבו לגבי ג'ס רורי והתאונה לא? רורי ראתה כמה היסטרית הייתה לור, והיא יודעת שלוק ביקש ממנה ללמד את ג'ס..מה יכול היה לקרות ביניהם אחרי התאונה?
כן..העיקר אומרים שרורי הזאת חכמה..
אממ..כן..פרק עצוב אבל מדהים! הדמות היחידה בערך שאהבתי לכל אורך הפרק היה כריס..למרבה הפלא![טוב הוא גם לא הופיע כזה הרבה..
] סורי על התגובה הארוכה..

ELA17

New member
מסכימה איתך!

גם בקשר לזה שהפרק באמת מעולה, (ממש חדש..=] כל פרק בבנות גילמור מעולה!), וגם בקשר לזה שהחלק שרורי אמרה שמשהו קרה בין אימה לבין לוק היה מעפן =| אני חייבת להגיד שהחלק ששידרו את הסרט של קירק היה גדול! כמה צחקתי
חח זה היה קורע. גם אהבתי את החלק שכשרורי וג'ס ישבו בדיינר והוא ניסה להסיח את דעתה, הוא הראה לך דף עם מילים מאיזה שיר ואיך היא ניסתה לשחק אותה קשוחה, ואז אמרה "או או אני יודעת!" (משהו כזה). זה היה משעשע ביותר! אבל אין מה להגיד למרות החלקי המצחיקים הפרק באמת עצוב.. אוף אני כל כך אוהבת את ג'ס! למה הוא עוזב..
כל כך מתאים לו ולרורי להיות ביחד! (לא שזה לא יקרה, אבל יותר מהר!
) וכשהם היו באוטו - כל כך הרבה מתח בינהם (מיני?). תתנשקו כבר! אההההההה!! *מתחרפנת* לסיכום: סך הכל זה היה אחלה פרק! ג'ס - אני אוהבת אותך קירק - אתה מוזר.

ELA17

New member
אופס! ההודעה הקודמת ../images/Emo58.gif

למי שרואה את הסידרה בפעם הראשונה. מצטערת :\ אני חדשה ועוד לא ממש יודעת איך הכל מתנהל פה. :)

hdmtq

New member
שינוי עמדה

נכון שאני בעד דין. אבל בפרקים האחרונים אני שמה לב שג'ס ממש מתוק..... אף פעם לא חשבתי שהוא כזה. בהחלטת בית המשפט העליון של הדר, אני מכריזה על ג'ס כבסדר

Velma Kelly

New member
מטעם יו"ר האגודה למען ג'ס..

אני מודה לך על העלתו ברמה של ג'ס ורוצה להפנות לצומת ליבך את תחילת העונה ה-3 כשג'ס חבר של מה שמה (וואי היא זאת שמוציאה לנו הבלונדניות שם רע
היא ופנינה רוזנבלום..) כשרורי מתה לומר לו כמה היא אוהבת אותו אבל היא לא ידועת מה לעשות עם עצמה והוא חמוד כשהוא מתחקר אותה בשאלות שטיפה יביכו אותה.. ובפרק שרורי בורחת לניו יורק שזה נראה לי הפרק או הבא או אחריו שם הוא באמת מתוק
סתם המלצה מטעם האגודה למען שמו הטוב של ג'ס (כל פעם אני גורמת לשם להיראות ארוך יותר.. בלאט, אניווי..) ושוב, תודה רבה לך על העלתו של ג'ס לרמה "בסדר", בסדר זה רק צעד אחד לפני ג'ס תעשה לי ילד
כי יש לציין כי גם אני בהתחלה חשבתי שהוא בסדר, ותראי לאן אני הגעתי.. עד פה להפעם, יו"ר (ככה כותבים נכון
) האגודה למען שמו הטוב של ג'ס המתוק מדהים והראוי להערצה בלתי נפסקת. גל.

ELA17

New member
אוקי, אז תצרפי אותי! ^___^

יש מבחנים או תנאים כלשהם?

Velma Kelly

New member
הממממ../images/Emo123.gif

מבחן? זה יכול להיות משעשע אני חושבת על להכין מבחן "האם אתה טיפוס ג'ס או דין - לאיזו קבוצה אתה שייך?" צפו לזה.. תנאים? התנאי היחיד הוא תאהבי את ג'ס כאילו אין מחר!!

Kill Bernard

New member
למה או או? ../images/Emo4.gif

אולי אני בעד שרורי תישאר רווקה ממורמרת לנצח?..

ELA17

New member
ok, im waiting../images/Emo11.gif

נקווה שילך טוב
והתנאי הזה כבר קיים! אני אוהבת את ג'ס! מאוהבת בו, מעריצה אותו, סוגדת לו! אני חייה בתקווה שנתחתן יום אחד *אנחה של ילדה מאוהבת*

The Grudge

New member
הו,../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

לא ידעתי שיש אגודה.
לא ייתכן ששחכת אותי (יענו, שאני לא אהיה באגודה
) גל.
הרי אני אוהבת את ג'ס כמעט כמוך

Velma Kelly

New member
ברור..

ש"כמעט" אני לא מכירה אף אחד שיכול לאהוב אותו כמוני, זה בטוח
אבל את מוזמנת להיות באגודה שלי שעדיין אין לה שם קבוע והחלטי