2X18 NY & CSI:MIAMI 2
-שאלה

bar167

New member
2X18 NY & CSI:MIAMI 2 ../images/Emo58.gif-שאלה

2X18 NY יש בפרק מקרה אחד של גניבת כבד ורצח וכל זה.. והיה עוד מקרה עם די ג'יי אחד שהיה חשוד באונס בתחילת העונה או בעונה הראשונה ואיידן חקרה את המקרה והיא חיבלה בראיות ואז מאק פיטר אותה. ובפרק הזה היו סימנים שהדי ג'יי הזה היה מעורב בעוד מקרה אונס ורצח ושמאק הבטיח לאיידן שהתיק הזה תמיד ישאר על השולחן שלו ושהוא מבטיח לה לפתור אותו ואז בסוף הפרק הזה מאק אומר "אני אקיים את מה שהבטחתי לאיידן.." או משהו כזה.. ובפרק 19 לא אומרים על זה כלום.. (אני שונאת שהם עושים את זה ככה..) מישהו יודע מה נסגר עם הסיפור הזה.. או לפחות באיזה פרק מראים את זה שאני יוריד.. אני במתח.. :]] CSI:MIAMI 2 באחד הפרקים בעונה השניה בסוף הפרק מראים תיק כזה עם כל מיני חשדות נגד הורישיו מישהו ובפרק שאחרי לא מראים כלום.. ועדיין לא ראיתי את העונה השלישית הרביעית והחמישית (אני רואה ב VOD) מישהו ראה באחת העונות שאחרי מה היה ומה קרה? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה.. :]] אני במתחחח =)) תודה לכל העונים..
וחג שמח לכולם!!

FeLL67

New member
אני לא מומחית גדולה בשומדבר פה

ומפחדת סתם להטעות אותך, אבל אל תדאגי- יענו לך פה עוד מעט:)

../images/Emo58.gif כנסי

לקראת סוף עונה 2 של ניו יורק תוספים אותו, פרק דווקא די טוב לעונה 2 של ניו יורק. לגבי מיאמי אני לא ממש זוכר, כי פשוט לא התעמקתי בזה יותר מדי, לפי מה שזכור לי לקראת סוף עונה 4 יהייה משהו שקשור לחשדות.

FeLL67

New member
ממ

מה שאדי אמר לקראת סוף עונה 4. תכלס אני מבולבלת מכל מה שהם מנסים לדחוף שמה ויש עוד איזה סיפור על הרוצח של אמא של הוריישיו , שנרצח גם כן, והפילו את התיק עליו.

bar167

New member
אני מבולבלת :S... לא נורא.. :]

אני כבר יראה את הפרקים.. =))

hitchhiker218

New member
כל הזמן האנשים שסביב הורשיו

מתים!! מתי הרוצחים יכוונו וירו בהוריישיו??? באמת שזה מתחיל להרגיז...

bar167

New member
המטוס של הורישיו יתרסק לביצות...

כתוב את זה בשרשור הספוילרים למעלה כתוב שככה יגמר CSI מיאמי.. לא יכלו להרוג אותו לפני זה?!

hitchhiker218

New member
לא....

לגזר הזה יש יותר נשמות מחתול. אחמידיניג'אד ירה לו על הבית טיל גרעיני וכל מי שמיסביב ימות והורישיו יהיה ניצול ללא פגע! מרגיז העניין..... זה פשוט נהיה הזוי! זה לא יכול שכל הכנופיות במיאמי מנסות להרוג רד הד אחד ואף אחד לא מצליח!

bar167

New member
אבל ככה אמרו.. =// הלוואי שימות כבר

סורי שלא שמתי ספוילר..

מממ

מה שכתבת זה די ספויילר, אז כולת לפחות אם לא לשים את הסימן של הספויילר אז לפחות לא לכתוב הכל בכותרת :|

FeLL67

New member
צודק :\

לא שאפשר אשכרה "להרוס" את מיאמי, הרי הם כבר עושים את זה מעולה בעצמם P: בכל מקרה אני תמיד קיוויתי שיבוא איזה קשוח-אדיש כזה ויכניס בו צרור, הווו XD

CapitanSparrow

New member
ראית את האחרון של עונה 2?

פרק טטטווווווווווווווווווווווווווווווב!

דווקא אותו ממש לא אהבתי...

זה יותר הזכיר לי את מיאמי, וגם רימייק ואיזכור כושל לאירועי 11 בספטמבר, בכלל את רוב עונה 2 שנאתי חוץ מכמה פרקים בודדים, הכי אהבתי את עונה 1 ואכשיו 3 עושה רושם לא רע של השתפרות, אבל אין כמו האחת והיחידה, כל העונות של ווגאס...

CapitanSparrow

New member
אויש אויש ../images/Emo122.gif ../images/Emo58.gif

תן לי להבין משהו [אני מבולבלת] הפרק האחרון זה שפלאק מתפוצץ או שלינדזי הולכת במקום זאת שגונבת תכשיטים עם השקית של I love new york?
התכוונתי לפרק שלינדזי הולכת עם השקית...משום מה אני בטוחה שזה הפרק האחרון של עונה 2, תקן אותי אם אני טועה.

../images/Emo58.gif הפרק האחרון

זה זה עם הפיצוץ בבניין ההוא ועם הפלאשבקים של מאק לגבי לבנון.

למעלה