2x17 שאלה

רועי123456

New member
2x17 שאלה

קודם כל וואו זה הפרק הכי טוב של הסדרה עד עכשיו לדעתי, יותר מ214 ששמעתי שהוא היה צריך להיות משהו משהו אבל הוא איכזב אותי, בכל מקרה השאלה שלי איך אנג'ל לקח אותה בחזרה לבית שלה אחרי שהוא הרג אותה? הרי הוא לא הוזמן תודה מראש

nick at noon

New member
אז ככה

הבית שבו אנג'ל שם את ג'ני הוא הבית של ג'יילס, לא של ג'ני. אני לא זוכר אם ראו אי פעם את אנג'ל בבית של ג'יילס אבל אני לא אתפלא אם הוא היה שם. אם אני לא טועה אני זוכר שפעם מישהו העלה את הנושא הזה ונאמר שבפרק 13 אחרי שהם מתרטבים בנמל הם מחליפים בגדים בבית של ג'יילס. הדיוקן (שאנג'ל צייר, כמו הקודמים) היה של ג'ני. מאוד חבל לי שהתאכזבת מפרק 14. אולי מפני שכל כך פיארתי אותו. הרבה פעמים קורה לי שמשהו מאכזב אותי פשוט כי העלו לי את הציפיות אליו מראש ושום דבר לא יכול להיות טוב יותר מהציפיות. אני גם לא יודע אם הופתעת לגבי מה שקרה שם או שציפית לזה מראש כי קיבלת ספויילרים שאנג'ל יהפוך לרע.

רועי123456

New member
פרק 14 היה פרק טוב

ואין ספק שהוא חשוב לעלילה אבל לא נפלתי מהכסא,אני קראתי עליו הרבה דברים טובים(לא רק בפורום)וכן יכול להיות שבגלל שחשבתי שהוא כזה טוב התאכזבתי אבל מצד שני גם על 17 שמעתי שהוא ממש טוב ובכלל לא התאכזבתי, בוא נגיד את זה ככה אם היו אומרים לי לדרג את הפרקים שראיתי עד עכשיו זה היה ככה(מטוב לפחות טוב): 17 6 10 9 8 13 14 3 1 7 11 16 15 4 12 5 2

nick at noon

New member
וואו, זה מפורט

אבל לא הכנסת את פרקי עונה 1 לזה. אומנם אני לא הייתי עורך את הרשימה בדיוק כך אבל אני מסכים איתך בכללי, בעיקר עם הפרקים בסוף הרשימה. פרק 2 הוא אולי הפרק הגרוע ביותר בסדרה. הדבר היחיד אולי שטוב בו זה המשפט הזה: Sorry, but I'm an old-fashioned gal. I was raised to believe that men dig up the corpses and the women have the babies.

רועי123456

New member
פרק 2 באמת גרוע

אני רק חיכתי שהפרק יגמרXD וגם פרק 5 אותו דבר. וכתבתי רק של עונה השניה כי העונה הראשונה שונה מהשניה ואי אפשר להשוות בינהם,הפרקים שאהבתי מעונה ה1 ואפשר להשוות אותם עם השניה זה רק 7,9,10,12 לדעתי. השאר גם טובים אבל לעומת רוב הפרקים של עונה 2 לא ממש.

רזד89

New member
../images/Emo2.gif דווקא אצלי באופן מפתיע

הגבתי לפרק באופן מאוד חיובי. עד אותו פרק רק הדרמה דיברה אליי והקומדיה לא ממש הצליחה להצחיק אותי (למעט משפט שנון פה ושם) אבל בפרק הזה היו סצינות שלמות שקרעו אותי מצחוק. את כותרת הפרק הגרוע ביותר בסדרה הייתי נותן ל-Beer Bad ומקום שני ל-Doublemeat Palace - שני פרקים בו תהיתי מה התסריטאים חשבו לעצמם... ולתגובה לגבי ההערה של רועי לפרק 5 - כן, אני אסכים איתך שהפרק לא משהו, אבל יש משהו מעט משעשע במטאפורה שמאחורי חבורה של סטודנטים ש"סוגדים לנחש שבמרתף שלהם".
הפרק זוכה אצלי בנקודות על השנינות שבעניין.

לא צריכים להיות מוזמנים כל פעם מחדש

ברגע שהזמינו אותך להכנס למקום כלשהו, אתה יכול להכנס כאוות נפשך. (אחרת למה קורדיליה ובאפי כל כך דאגו, ואפילו עשו את הקסם על הבית של באפי?)

מנצלש"תP:

אי אפשר כ"כ להשיג, לצערי. דיוידיים חולקו לכל מי שהשתתף בהפקה, ואין כוונות להפיץ את הסרט.

ס ט ל נ ה

New member
מזאתאומרת?

אתה רוצה להגיד לי שלא העלו את זה בשום אתר? (לא שהיה לי קשה להאמין-חיפשתי בערך בכל אתר..)

זה בדיוק מה שאני רוצה להגיד, זאת כל המטרה

של "לא להפיץ". בדיוק מזה השגרירות מפחדת.

ס ט ל נ ה

New member
לא הבנתי....

למה? (אתה רוצה להגיד לי שמי שלא היה/ השתתף לא יכול להשיג את זה? תכף תגיד שאני צריכה לדעת את הקוד הסודי/ לחיצת יד/ מילת מפתח....מה העניינים?) :)

כן, בדיוק.

מי שלא השתתף בהפקה לא יכול להשיג את זה.
אסור להפיץ את מה זה השטויות האלה כי יש בו קטעים שנלקחו מהסדרה - הפרת זכויות יוצרים.
אם יתחילו להפיץ את הדיוידי, כולם יצרבו את הדיסק והשגרירות תאבד עליו בלעדיות, וגם ההקרנות בכנסים ייעשו פחות אטרקטיביות. ואני חושב שאלו הסיבות העיקריות, אם יש עוד חברי ההנהלה מוזמנים לפרוש אותן על גבי הפורום.

רועי123456

New member
../images/Emo7.gif היה עצוב

עכשיו סיימתי את העונה השניה והיה פרק ממש טוב. בטח כבר דיברו על הפרק הרבה אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שזה פרק מעולה,משתי העונות שראיתי הוא הכי טוב והסוף היה עצוב
. זאת סדרה ממש טוב ואני שמח שהחלטתי להקשיב לכל הביקורות שאומרים שהיא טובה ולהתחיל לראות אותה
,עכשיו עונה שלישית

למעלה