2x14.

• פותח הנושא ofcs
  • פורסם בתאריך

ofcs

New member
הפרק שמסבך את הכל

פרק 14 הוא כולו הפוך ונוטע רמזים למה שעלול לקרות נייתן מחטיף לדן אגרוף!!! נייתןמתאמן במגרש של לוקאס?!!! קרן מנחמת את נייתן על עזיבתה של היילי פייטון וגייק סוף סוף מתנשקים ואנדי שיהיה בריא מה הוא כבר מתכנן... דבר אחד ברור סוף טוב לא יהיה פה

Charmed Gal

New member
2x14.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

צופה בפרק עכשיו, תגובתי עליו תבוא בקרוב. לא לשכוח לסמן ספוילר בבקשה

אוקיי, צפיתי בפרק לפני (|ספויילר|)

(אני לא בטוחה שזה ממש ספויילר, אבל עדיין העדפתי לסמן. מוחיחי.) 3 שעות ככה. (או במשפט אחד - צפיתי בפרק לפני 3 שעות ככה.) היה פרק סבבה, לא כמו פרק קודם אבל. ניית'ן היה כל כך חמוד בסצינה שלו עם קרן, או בכל סצינה אחרת, לצורך העניין.
וג'ייק היה כל כך *אההלן* (*כאפתשטות*) ועכשיו אני לא יכולה לחכות לפרק הבא, יופי.

iKilledKenny

New member
214../images/Emo58.gif

הטוב
: פייטון- הייתה נורא מתוקה לאורך כל הפרק.איך שהיא עזרה לג'ייק עם הכסף ואיך שהיא עזרה לניית. אהבתי את הסצינה בינה לבין ניית'ן ידעתי שהוא יפנה אליה! גם אהבתי את איך שהיא ניסתה להסביר את הצד של היילי בסיפור בשיחה שלה עם ברוק. מתוקה. ג'ייק ופייטון- פאקינג סוף סוף!!!!! הגיע הזמן!!! הנשיקה הזו הייתה אחד הדברים הכי לוהטים!!!! דבר אחד שמטריד אותי מעט הוא העובדה שהם חיים ביחד, מה ההגיון?! לג'ייק יש הורים ולא נראה לי שאבא של פייטון יעריך את העובדה שהם חיים ביחד. אבל טוב נו, אני מניחה שבעיר שבה ילדים מתחתנים, מנהלים מועדונים ויוצאים לסיבוב הופעות עם מישל בארנץ' בגיל 16 הכל אפשרי. וולקאם טו טרי היל. שוב רוצה לציין שהנשיקה הזו פשוט לוהטת!!!!! ברוק – חמודה נורא אהבתי איך שהיא שמחה. אני בהחלט הייתי בוחרת בה. אני שמחה שסוף סוף קיבלנו שיחה בערך משמעותית בינה לבין פייטון, התעגעגתי לסצינות חברות של שניהם. והנאום של מאות' כל כך חמוד!!! הסצינה עם הבובת גרב הייתה כל כך מטופשת אבל נסלח לה. ניית'ן - כל כך שקסי! קצת שובר את הלב לראות אותו ככה אבל. דן- כמה שהוא יותר רשע ככה אני יותר אוהבת אותו! כל הכבוד ליוצר הדרמה הראשי בטרי היל! כמה טוב שהוא כזה רשע. אין אנה!!! פרק שני ברציפות!!! איזה יופי.
הרע
: לוקאס – אידיוט! הוא לא קולט שזה הורס את אמא שלו הוהא עוד לכאורה מנסה להראות אצילי כאן, לא זה בשביל קית' ובלה. מה יותר חשוב מהבת אדם שויתרה על כך הרבה בשביל שיהיו לך חיים טובים. אידיוט.
גו'לס – מעצבנת.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif214../images/Emo87.gif../images/Emo72.gif../images/Emo126.gif../images/Emo25.gif

טוף. הפרק התחיל מעולה ומחציו השני החל להדרדר.
דן וחברים
דן היה מעורב באיזה מאה קוי עלילה רק בפרק הזה- לוקאס, אנדי, ניית'ן, ג'ולס- הסצינות היו קצרות וקצת תלושות. הקטע עם ג'ולס כבר הובהר וחוזר על עצמו, והוא מדקלם לה את אותו משפט כל פרק והפרצוף המסכן שלה מתחיל להימאס עלי. הארוחת בוקר עם לוקאס היתה לטעמי אובר ידידותית ומחויכת, לפחות מצד לוקאס שכביכול עבר לגור אצלו מחוסר ברירה... אבל למי אכפת, העיקר שניית'ן דפק לו בוקס סופסוף
ג'ייטון
ה-ל-ל-ו-י-ה לעולם, ה-ל-ל-ו-י-ה ישירו כולם
...
תודה רבה, הגיע הזמן באמת. טוב פייטון ממש ממש מתחילה לעצבן אותי
היא כ"כ מהוססת ומרחפת ומגמגמת ולא סגורה על עצמה... ממש גירסת הבלונד לאנה. אז יופי, היתה נשיקה אבל לאדעת... זה לא ניילי
אין שם ממש התלהבות או קליק... זה כאילו הם בעצמם כבר עייפים מהקשר שלהם עוד לפני שהתחיל.
ברוק הנשיאה מאות' הקרציה ואריקה הטראנסג'נדרית
אני לא אדבר על מאות' כי רק מלכתוב עליו אני מתעצבנת. לגבי ברוק,
, לא היה צפוי בכלל
, חבל שהיא לא היתה יותר ביצ'ית. אגב, אני יודעת שלפני שבועיים אחרי הפרק עם הסרטן ביקשתי שישבצו לה יותר ליינים הזויים אבל הקטע עם הגרב המדברת
wtf?! אין להם מה לכתוב יותר? אהבתי את הסצינות של פייטון וברוק יחד בהתחלה, חמוד מאוד ומאוד זרם.
לוקאס
מי?! הוא הופך לדמות ממש אגבית, כזו שמעורבת בקטנה בסיפורים של כולם אין לה ממש משמעות- עומד בצד בזמן הריבים של ניית'ן עם ההורים, מחייג להיילי וכו'.
ניית'ן הילד הרע
אהבתי מאוד את ניית'ן הפרק. האגרוף לדן
, הסצינה עם המורה, בחדר של פייטון, בוכה ליד קארן במגרש. אהבתי מאוד את הציור שפייטון שלחה לו בסוף Sometimes they come back, זה אחד הדברים שמייחדים את הסדרה הזו וטוב שהם לא מוותרים על הדברים הקטנים. אה, ולהיילי נדפק השכל, לא יודעת מה עובר עליה. שתישאר שם כמה פרקים היא מתחילה להכעיס אותי. אני מצפה לפרידה ארוכה ואז פיוס-ניילי היסטרי, כזה שיפצה על כל התקופה המעצבנת הזו.
נעלמו לנו הפרק
וטוב שכך. אנה פיליקס וקית'. לא חשנו בהבדל.

nami23

New member
214../images/Emo58.gif

ואוו איזה פרק מעצבן בטירוף!!! עכשיו סיימתי לראות אותו, אז ככה: דן- מופיע יותר מידי בפרק, איכס! רק מלראות את פרצופו הזחוח אני מקבלת בחילה הקטע הטוב היחיד היה השיחה עם אנדי שמתחבב עלי יותר ויותר, דן מזלזל בו ולא יודע שהוא יכול ללמד אותו פרק או שניים בחיים... אני מתה לדעת מה התוכנית שלו. ברוק - היה חביב ביותר הסיפור עם הבחירות אבל לא הדהים אותי ביותר, חומר טוב למריחה.. מאות היה חמוד אבל הקטע היה קצת מדובל... לוקאס - עשו ממנו דביל מושלם!!! הוא ממש תוקע את כל העלילה: הולך לנייתן, ולא מנחם אותו, נתקע בתוך המריבה המשפחתית ולא תופש צד, הולך לאמא שלו, אבל לא אומר לה כלום, מדבר עם היילי, ולא מצליח להשחיל מילה, מרגיש טוב מדי בבית של דן... מה זה לעזאזל? איפה לוקאס הישן והטוב שידע לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון??? מי שהצילו את הפרק היו: נייתן המתוק עם התספורת המדליקה המרירות הבירה, החוצפה, והאגרוף!! אחח... האגרוף!!! הנשיקה של גייטון... ואי הופעתם של: אנה, ואחיה הדביל!!!

למעלה