../images/Emo58.gif214../images/Emo87.gif../images/Emo72.gif../images/Emo126.gif../images/Emo25.gif
טוף. הפרק התחיל מעולה ומחציו השני החל להדרדר.
דן וחברים
דן היה מעורב באיזה מאה קוי עלילה רק בפרק הזה- לוקאס, אנדי, ניית'ן, ג'ולס- הסצינות היו קצרות וקצת תלושות. הקטע עם ג'ולס כבר הובהר וחוזר על עצמו, והוא מדקלם לה את אותו משפט כל פרק והפרצוף המסכן שלה מתחיל להימאס עלי. הארוחת בוקר עם לוקאס היתה לטעמי אובר ידידותית ומחויכת, לפחות מצד לוקאס שכביכול עבר לגור אצלו מחוסר ברירה... אבל למי אכפת, העיקר שניית'ן דפק לו בוקס סופסוף
ג'ייטון
ה-ל-ל-ו-י-ה לעולם, ה-ל-ל-ו-י-ה ישירו כולם
...
תודה רבה, הגיע הזמן באמת. טוב פייטון ממש ממש מתחילה לעצבן אותי
היא כ"כ מהוססת ומרחפת ומגמגמת ולא סגורה על עצמה... ממש גירסת הבלונד לאנה. אז יופי, היתה נשיקה אבל לאדעת... זה לא ניילי
אין שם ממש התלהבות או קליק... זה כאילו הם בעצמם כבר עייפים מהקשר שלהם עוד לפני שהתחיל.
ברוק הנשיאה מאות' הקרציה ואריקה הטראנסג'נדרית
אני לא אדבר על מאות' כי רק מלכתוב עליו אני מתעצבנת. לגבי ברוק,
, לא היה צפוי בכלל
, חבל שהיא לא היתה יותר ביצ'ית. אגב, אני יודעת שלפני שבועיים אחרי הפרק עם הסרטן ביקשתי שישבצו לה יותר ליינים הזויים אבל הקטע עם הגרב המדברת
wtf?! אין להם מה לכתוב יותר? אהבתי את הסצינות של פייטון וברוק יחד בהתחלה, חמוד מאוד ומאוד זרם.
לוקאס
מי?! הוא הופך לדמות ממש אגבית, כזו שמעורבת בקטנה בסיפורים של כולם אין לה ממש משמעות- עומד בצד בזמן הריבים של ניית'ן עם ההורים, מחייג להיילי וכו'.
ניית'ן הילד הרע
אהבתי מאוד את ניית'ן הפרק. האגרוף לדן
, הסצינה עם המורה, בחדר של פייטון, בוכה ליד קארן במגרש. אהבתי מאוד את הציור שפייטון שלחה לו בסוף Sometimes they come back, זה אחד הדברים שמייחדים את הסדרה הזו וטוב שהם לא מוותרים על הדברים הקטנים. אה, ולהיילי נדפק השכל, לא יודעת מה עובר עליה. שתישאר שם כמה פרקים היא מתחילה להכעיס אותי. אני מצפה לפרידה ארוכה ואז פיוס-ניילי היסטרי, כזה שיפצה על כל התקופה המעצבנת הזו.
נעלמו לנו הפרק
וטוב שכך. אנה פיליקס וקית'. לא חשנו בהבדל.