2X02

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
2X02../images/Emo58.gif

שם פרק : I Am The Walrus בעברית : אני הכלב ים. תקציר : לאחר שג'וני חוזר הוא קונה מקום אך במהרה הוא מגלה שמונה (כרמן אלקטרה) היא בעלת המקום גם וג'וני קנה מבעלה לשעבר את המקום והוא מגלה שהיא רוצה למכור את המקום והוא מנסה לגרום לה שלא. אנסטסיה נכנסת לצרות צרורות וסוזנה איתה אך נחלצת לבסוף. בריידן וקלי במשבר ובריידן מגלה סוד על חייה של קלי שהסתירה ממנו. והמאמן מעיף אותו מהקבוצה מפני שג'יי בא אליו לדבר איתו. בריידן לוקח את הכדורים שקנה מאותו הומלס שבחוף ונקלע לצרות צרורות. הוא נכנס לבית חולים ומגלים שהוא לקח קוקטייל רציני של כדורים ודברים שונים שאתלטים לוקחים אותם כדי לשפר את עצמם. בסוף הפרק בריידן וקלי מדברים ומצליחים לתקן את מה שקרה וחוזרים להיות ביחד.

מיטל101

New member
תודה רבה

אני עכשיו בדיוק מורידה את הפרק.. אני מקווה שאני אוכל לראות אותו תוך יומיים שלושה....

dalida1988

New member
יואו איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני רוצה רק לשאול שאלה
נכון המאמן וג'ס רבו אז על מה בדיוק?
הבנתי משהו מהעבר עם אחת בת 16 אבל לא הבנתי מה מי מו מההה תודהההה
מאוהבת בסדרהההההההההה

מיטל101

New member
או או או או-פרק מצויןןןןן../images/Emo58.gif

עכשיו גמרתי לראות את הפרק... איזה פרק מהמם..!! מאוד אהבתי את כל הקטעים של בריידן.. סוזנה קצת הפתיעה אותי...כאילו עם המעצר והכל... יקרה משהו בין ג'וני ל....שכחתי את שמה... קיצור,פרק מ-צ-ו-י-ן!!!!

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שיקרה.. זה כזה צפוי... וגם אני אהבתי את הקטעים עם סוזנה הייתי בהלם!!

LIAH1

New member
שאלה...

איך אתם רואים את הפרקים החדשים של סאמרלנד

נופר 247

New member
זה פשוט מאוד...

מורידים אותם אבל לפי מה שהבנתי אסור לדבר על זה פה...

LIAH1

New member
חחחח או קיי...

איך אז אפשר לדעת מאיזה אתר מורידים אותם? יש רמז?

Alias4Ever

New member
לא....

תקנון הפורום אוסר לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום אם את רוצה שלחי לי מסר ואני יגיד לך...

Alias4Ever

New member
טוב כתבתי כבר את התרשמותי

מהפרק פה אז תיכנסו לקרוא אם בא לכם אין לי כוח להעתיק

למעלה