2pac - שאלה(+שירים יפים)
אני דיי חדש פה, ולפי מה שראיתי, יש פה אנשים שממש שולטים בחומר
. אז רציתי לשאול אתכם שאלה בקשר ל-tupac, כי יש מצב שאתם לא בניתם ארמונות בחול כמוני בימים שהוא מלך.(עם קמץ ב-מ') [ואני בן 17]. אני יודע שהוא מת בגלל ריב עם ביגי, ושבעבר הם שרו ביחד(יש לי אפילו אלבום משותף שלהם, ואני לא בטוח אם זה יצא אחרי ששניהם מתו, או לפני כן). ירו בו 5 פעמים והוא חשב שזו הכנופייה של ביגי או שביגי רק ידע על זה. בקיצור, בכל אתר יש הסבר מעפן אחר, או שפשוט חוסכים בהסברים. אז אם יש לכם הסבר באנגלית שהוא מדוייק, ואתם בטוחים, אני אשמח לקישור. או שפשוט תכתבו כאן אם בא לכם באותו רגע. מעניין אותי מה באמת קרה בכל הבלגן עם חברת התקליטים, וכל הראפרים המפורסמים שהוא מקלל ב-hit'em up וכו'. אז אם כבר אני בא אליכם עם שאלה, הנה רשימת שירים שלו שאני אוהב
יש לי את כל האלבומים שלו, אבל לא שמעתי את כל השירים בכולם): hit'Em up fuck friends What'cha Gonna Do Fair XChange Lil'Homies let Em have it World Wide Mob Figgas All Bout U Scandalouz Only God Can Judge Me I Ain't Mad At Cha Picture Me Rollin' Still Ballin U Can Call 2 of Amerikaz Most Wanted When We Ride On Our Enemies Changed Man Hail Mary Me Against the World So Many Tears Trapped Life Goes On Out On Bail Pac's Life(מהאלבום החדש) International(גם) Soon As I Get Home Do for Love Thug N U Thug N Me R U Still Down יש עוד הרבה שירים נחמדים, אבל שמתי רק את אלה שנמצאים בפלייליסט שלי כרגע. תודה לעונים.
אני דיי חדש פה, ולפי מה שראיתי, יש פה אנשים שממש שולטים בחומר