2pac - שאלה(+שירים יפים)

alkai

New member
2pac - שאלה(+שירים יפים)

אני דיי חדש פה, ולפי מה שראיתי, יש פה אנשים שממש שולטים בחומר
. אז רציתי לשאול אתכם שאלה בקשר ל-tupac, כי יש מצב שאתם לא בניתם ארמונות בחול כמוני בימים שהוא מלך.(עם קמץ ב-מ') [ואני בן 17]. אני יודע שהוא מת בגלל ריב עם ביגי, ושבעבר הם שרו ביחד(יש לי אפילו אלבום משותף שלהם, ואני לא בטוח אם זה יצא אחרי ששניהם מתו, או לפני כן). ירו בו 5 פעמים והוא חשב שזו הכנופייה של ביגי או שביגי רק ידע על זה. בקיצור, בכל אתר יש הסבר מעפן אחר, או שפשוט חוסכים בהסברים. אז אם יש לכם הסבר באנגלית שהוא מדוייק, ואתם בטוחים, אני אשמח לקישור. או שפשוט תכתבו כאן אם בא לכם באותו רגע. מעניין אותי מה באמת קרה בכל הבלגן עם חברת התקליטים, וכל הראפרים המפורסמים שהוא מקלל ב-hit'em up וכו'. אז אם כבר אני בא אליכם עם שאלה, הנה רשימת שירים שלו שאני אוהב:(יש לי את כל האלבומים שלו, אבל לא שמעתי את כל השירים בכולם): hit'Em up fuck friends What'cha Gonna Do Fair XChange Lil'Homies let Em have it World Wide Mob Figgas All Bout U Scandalouz Only God Can Judge Me I Ain't Mad At Cha Picture Me Rollin' Still Ballin U Can Call 2 of Amerikaz Most Wanted When We Ride On Our Enemies Changed Man Hail Mary Me Against the World So Many Tears Trapped Life Goes On Out On Bail Pac's Life(מהאלבום החדש) International(גם) Soon As I Get Home Do for Love Thug N U Thug N Me R U Still Down יש עוד הרבה שירים נחמדים, אבל שמתי רק את אלה שנמצאים בפלייליסט שלי כרגע. תודה לעונים.

hcsneB

New member
אז ככה,

ירו בטופאק מחוץ לאולפן ההקלטות שלו ושדדו את כל התכשיטים שהוא ענד ביגי ופאף דאדי היו בקרבת מקום אבל לא עזרו לו, דבר שעצבן את טופאק טופאק הוציא את Hit Em Up המדובר שבו הוא מקלל כל אדם שקשור בצורה כזו אח או אחרת לבאד בוי רקורדס ואז הם מתו

alkai

New member
ורגע,

מי ניסה להרוג אותו מחוץ לאולפן? "ואז הם מתו" = כנופיה שקשורה לביגי רצחה את טופאק ולהפך? או ששוב האויבים מחוץ לאולפן ההקלטות? או שלא יודעים. :-S תודה.

hcsneB

New member
לא יודע מי ירה בו

הוא טען שחברים של ביגי בקשר לשאלה שניה, לא יודעים

da^Lord

New member
אם יש לך YES

שידרו השבוע סרט דוקומנטרי על טופאק, שידרו אותו כמה פעמים אז אולי ישדרו עוד.. תנסה לחפש אולי תראה אותו בהזדמנות. עד כמה שהבנתי ירו בו מחוץ לחברת התקליטים כשהיה בדרך לפגוש את ביגי ופאפי. הוא עלה במעלית פצוע או משהו כזה .. ומכאן יש 2 גרסאות. טופאק אומר שפאפי לא עזר לו וכביכול האשים אותו ואת ביגי בירי. מצד שני פאפי אומר שהוא בא לעזור לו, והזמין אמבולנס ושטופאק כנראה היה בהזיות בגלל שהיה פצוע. בזמן שטופאק היה בבי"ח הוא עדיין קיבל איומים. אחרי זה הוציא את היטם הייי.. הסכסוך עם ביגי גדל, טופאק חתם אצל שוג נייט שהוא חרא של בן-אדם בעצמו. אחרי כמה זמן כשטופאק היה בלאס-וגאס עשו לו "דרייב ביי" ירו בו מרכב נוסע ,והוא נהרג . ועד היום לא ממש יודעים מי ירה בטופאק, יש כל מיני השערות-שזה מהחבורה של ביגי, חושבים שזה אולי שוג נייט ירה בו, ויש השערה שאיזו כנופיה שכחתי את השם עשו את זה.. לא ממש יודעים. ולא נראה לי שהמשטרה באמת מנסה לגלות מי עשה את זה.

craperz

New member
הנה כדאי לראות

http://www.youtube.com/results?search_query=Biggie+and+Tupac+Documentary+Pt&search=Search

Trrasque

New member
בקשר ללינק שcraperz

שמתי לב שבחלק הראשון ביגי ופאפי נותנים פריסטייל על אותו ביט שסאבלימינל שר את "לא מפסיקים". הוא סימפל את ביגי גם ברימיקס של מומי לוי "שטח ההפקר". מסמפל אותו הרבה. הוא סימפל את ביגי בעוד שירים?

Psycho BuZZ

New member
לא חושב שהצליחו לשדוד אותו.

ירו בו אחרי שהוא סירב לתת להם את התכשיטים תחת איומי אקדח כי הוא ריייל ניגעעע!!!

Schizo Haji

New member
יש המון תיאוריות וגרסאות

כל אחד מאמין למה שנשמע לו הכי משכנע. אבל חשוב לזכור שלא ידוע הרבה לאעל הירי ב94' ולא על הירי ב96' אני אישית אוהב להוציא מידע מהאתר הזה תעקוב בטלויזיה אחרי סרטים עליו...לומדים מהם הרבה ואני מתאר לעצמי שאתה כבר מכיר את כל האתרי ביוגרפיה שלו אז אני לא יחפש עכשיו....

לא יודע

מה איתכם אבל לפני איזה 4 שנים קראתי את כל תאוריות הקונספירציה עליו והוא היה אמור לחזור ב2004...ועד היום אני מחכה =] נ.ב ראו אותו לפני שלוש שנים בים המלח והמסר שלי בהודעה הזאת היא שאמריקאים לא יכולים להשלים עם מוות של אייקוני תרבות...לדוגמא יש גם את אלביס

Schizo Haji

New member
חחח...רק ב2004?

הוא היה אמור לחזור 7 חודשים אחרי המוות, 7 שנים אחרי המוות וכל שנה בשביעי לשביעי.....

BeNoo

New member
קבל כמה שירים של טופאק לפלייליסט..

Str8 Ballin Krazy Feat. Bad azz Never Had a Friend Like Me Staring Through My Rearvie Feat. Outlawz Life's So Hard Nothin 2 Lose Ready 4 Whatever Loyal 2 Tha Game (DJ quik remix) Feat Big syke Against All Odds Hold Ya Head Papa'z Song Pour Out a Littel Liqure It Aint Easy Still I Rise Good Life Part Time Mutha Cant C Me Thug Nature (Original) תהנה יש עוד מלא.. תתמקד באלבומים האלו ולא בחדשים.. The 7 Day Theory, Me Against The World, R.U. Still Down & All Eyez On me

alkai

New member
אחלה...

אני באמת מעדיף את השירים מהאלבומים הישנים יותר.

New member
מוזר אפ'חד לא הזכיר מה קרה שעה לפני

היריות בווגאס... המצלמה תפסה את פאק וסוכר-נייט מנפחים איזה כו*#ון אחד יחד עם הג'מעה שלהם בלובי שבו התרחש קרב האיגרוף של טייסון, ומיד לאחר מכן מתפצלים כל אחד מכיוון אחר ונפגשים בחוץ (ומשם נסעו במכונית בה ניתן לראות את טופאק בתמונה האחרונה שהוא צולם בחיים) מאוחר יותר גילו שאותו הבחור המנופח מהלובי הוא אורלנדו אנדרסון, שהיה שייך לכנופיה עוינת ויצא בעקבותיהם. זמן קצר לאחר מכן פאק נורה. יש האומרים שיש קשר בין השניים...

comer789

New member
בדרך כלל כשאנשים נכנסים לקטע

של מוזיקה שחורה הם מתחילים מטופאק. הוא סמל ענק. אבל הוא לא ראפר כ"כ טוב. אם אתה בוחנים את כל התהליכים שהמוזיקה עברה, אז היום בטופאק חוץ מפלואו טוב וכריזמה ודמות, אין לו יותר מדי מה להציע. הליריקס שלו אף פעם לא היו מתוחכמים יותר מדי ותמיד היו לו "Double standarts" בקריירה. אולי זה בעצם בעיה כוללת של ההיפ הופ. ה-שיר של טופאק לדעתי זה Heaven got a ghetto אבל גם חוץ ממנו יש לו לא מעט חומר שכיף לשמוע.

TheTIKIMAN

New member
אני לא נכנסתי לזה עם טופאק,

ואני רואה בזה יתרון. לטופאק בחרתי להיחשף בשלב מאוחר יותר, והמסקנה היחידה שהגעתי אליה היא שזה בזבוז זמן לשמוע אותו, ותכלס- אני לא חושב שהוא יותר מסמל של התרבות הזו. ואגב, 90% מהאנשים שנשאבו לתוך ההיפ הופ מטופאק בסוף נשארים דבוקים לאותו החרא של גאנג באנגרז וגנגסטע שיט ולא זזים מזה יותר מידי.

למעלה