2Kcomposites או Rawa ?

just a guy11

New member
2Kcomposites או Rawa ?

אני קרוב מאוד ללהזמין קסדה, רוצה בימים הקרובים. אבל אני מתלבט בין שתי החברות. מישהו יכול להמליץ ולהוסיף הסבר מפורט מה החסרונות והייתרונות? אגב, אני רוצה עם מקום לקופסא למצלמה, בלי הקופסא עצמה.

זיידוש

New member
או

ההחלטה תלויה ב3 גורמים עיקריים: 1) נוחות 2) מחיר שתי הקסדות מעולות, ה2K יותר מהוקצעת ומחזיקה את המצלמה בשתי תפיסות (בורג למצלמה ובורג לקופסה) אבל בRAWA אפשר להזמין גם קייס עם שני פתחים ולשים את המצלמה גם הפוך... והיא יותר זולה... וזה ממש תלוי מה יותר נוח לך הראש... הגורם השלישי קשור ל________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. (הקטע צונזר ע"י הכותב ע"מ למנוע מעופר בר חסכון של 5 דקות ביום...)

just a guy11

New member
תודה

אבל אני לא מתכוון לקנות קסדה עם קופסא, רק עם אפשרות לחבר קופסא אז אוכל נגיד לקנות קסדה מחברה מסויימת ואז לחבר אליה כל קופסא שארצה גם של חברות אחרות?

photofix

New member
למיטב ידיעתי יש מצב לקומבינה

על אף שמס' צניחותי מועט כבר הספקתי להתעניין.יש את RAWA כמו שהזכרת.יש את N VERTIGO X שהיא מדהימה ביופיה (לדעתי) עם משטח צד ומשטח עליון (לסטילס) ובנוסף מקום ל2 DYTTERS.ישנה קסדת OPTIK שאני מכיר מס' אנשים שרכשו אותה ומאוד מרוצים (אני אישית לא אהבתי את העיצוב).לכל הקסדות המוזכרות לעיל ניתן להרכיב קופסא צדדית ותפס למצלמת סטילס ולמיטב ידיעתי לא משנה איזו חברה תיתן לך את הקומבינה לקופסא פשוט כולן תהיינה טובות...GOOD LUCK

למעלה