תראי.. צריך לשמור משו לאח"כ. לא מגלים את כל הנקו.. אופס.. קלפים במכה..
A ayeletba New member 7/1/06 #45 תראי.. צריך לשמור משו לאח"כ. לא מגלים את כל הנקו.. אופס.. קלפים במכה..
י יעלי36 המקורית New member 7/1/06 #38 אריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני אראה לך את הנקודת חן שלי ואתה תראה לי את שלך? יוווו אולי נשחק 7 דק' גן עדן . אגב , ג'מני מגיעה עם הבעלול המקסים שלי. איילת תארגני משחקי חבר'ה , צריך לשרוף קלוריות לאחר הארוחה
אריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני אראה לך את הנקודת חן שלי ואתה תראה לי את שלך? יוווו אולי נשחק 7 דק' גן עדן . אגב , ג'מני מגיעה עם הבעלול המקסים שלי. איילת תארגני משחקי חבר'ה , צריך לשרוף קלוריות לאחר הארוחה
A ayeletba New member 7/1/06 #41 ../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif והנה הדוגמן ב"לייב": משרשור ישן ומצחיק מלפני שנה (אמ'שלי התעלפה שהכנסנו את התמונות לפה - פולניה..). רואה יעלי? גם אריק התפרסם פה בתמונותיו לא רק את . מה עם "אמת או חובה" - נשמע לך? (((-::
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif והנה הדוגמן ב"לייב": משרשור ישן ומצחיק מלפני שנה (אמ'שלי התעלפה שהכנסנו את התמונות לפה - פולניה..). רואה יעלי? גם אריק התפרסם פה בתמונותיו לא רק את . מה עם "אמת או חובה" - נשמע לך? (((-::
י יעלי36 המקורית New member 7/1/06 #47 איזה חתיךךךךךךךךך../images/Emo3.gif מתאים לי לשחק רק בחובה , את האמת נשאיר לקטנים. נו מה דעתך עכשיו?
A ayeletba New member 7/1/06 #44 ויעלי - אם תיכנסי ל"עולם שלי" יש שם תמונה שלי. טוב..נו.. לא עדכנית - מגיל 3 - אבל אומרים שלא השתניתי בשנים האחרונות (בעיקר בהתנהגות חחחחח).
ויעלי - אם תיכנסי ל"עולם שלי" יש שם תמונה שלי. טוב..נו.. לא עדכנית - מגיל 3 - אבל אומרים שלא השתניתי בשנים האחרונות (בעיקר בהתנהגות חחחחח).