29th October 1996 San DiEgo

Jagged chaos

New member
29th October 1996 San DiEgo

מה קורה?, שמעו, שלחתי נראה לי לרובכם מסר לאיזה קישור. שמה תוכלו להשיג הופעות בוידיאו וב- MP3. לבנתיים, כי רק אתמול, התחלתי, הדברים הכבדים והטובים לא ממש שמה. לבנתיים תוכלו למצוא שני הופעות מלאות מ-1996 ב-MP3, ועוד שלוש הופעות בוידיאו. וזה שווה לאללה. אני מבטיח לכם - שהופעות שלמות בוידאו ודברים טובים יבואו בעתיד, כמו VH1 Behind the music, Storytellers והאנפלאגד בשלושה חלקים ולא ערוך. אם יש מישהו ששכחתי, שירשום תגובה, ואני אשלח לו מסר עם הלינק. אחת ההופעות, היא מסאן דיאגו ב-1996, שלדעתי - אחת הטובות, האנרגטיות והחזקות של אלאניס. הופעה עם 16 שירים, שכל שיר ושיר הקהל מתחרפן, צורח, שר ונותן מלא בכפיים לאלאניס
. חשבתי שככה, יהיה לכם יותר קל להשתכנע להוריד אותה - All I Really Want Right Through You Not The Doctor Hand In My Pocket Head Over Feet - אוטרו שהיא לא נהגה לעשות בכל ההופעות, אחרי שהד אובר פיט נגמר, היא היתה נותנת חצי דקה סולו מפוחית עם שירה, משהו di li lau di li lau di li lau. Mary Jane אתם יודעים, מרי ג'יין לייב, יש keep dry, בלי לקחת 20 שניות אוויר, הקהל פה ממש התרגש מזה. זה יעשה לכם צמרמורת לשמוע את ההתלהבות שלהם. King Of Intimidation Forgiven - אין דרך לתאר כמה חזק ואנרגטי יש בביצוע בזכות הקהל. ההתלהבות שלהם מכל דבר קטן, אחרי ה- פורגיבןןןןןןןן, יש את הקטע השקט, ב- SO WE DID, בלייב נכנסות גיטרות בדיסטרושן עצבני. Perfect, שווה לשמוע את ההתחלה שלו. הקהל היה כל כך מבסוט כבר מאמצע ההופעה, אתם רואים אותו צורח במשך 30 שניות Alanis! Alanis!, אלאניס כולה מתרגשת, אתם שומעים יצא לה איזה צחוק מובך
, והיה איזה מן דיאלוג טוב כזה. קהל: Alanis! אלאניס: San Diego! קהל: Alanis! אלאניס: San Diego! קהל:
וווווווווואאאא!!! קטע טוב.
Can't Not You Oughta Know Wake Up - אקסטזה מטורפת מאלאניס ומקהל בכל השיר, אלאניס ממש צורחת את הלב שלה בביצוע הספציפי הזה. No Pressure Over Cappuccino Ironic - שוב, התלהבות יתר מהקהל, אם הקהל לא היה, ביצוע יפה עייף לאירוניק, לא תאמינו כמה כוח הקהל נותן. You Learn + We will rock you - הדבר הכי טוב בהופעה, ובכלל, הדבר בין הטובים שאלאניס עשתה בלייב. חובה לשמוע את זה! Your House אלאניס: 9.5\10 (כי לפעמיים הביצועים היו קצת איטיים, כמו ב- Ironic, hand in my pocket ו- you oughta know) קהל: 10\10 (עושה את ההצגה של אלאניס)

אני אשמח ללינק ../images/Emo13.gif

ולא אמרתי לך מזל טוב על האדמה! אז מזל טוב, מגיע לך בגדול!

Jagged chaos

New member
בשעה 02:00 או 1:30 ההופעה תעלה..

זה לוקח יותר זמן ממה שחשבתי להעלות קבצים לרשת, עוד שעה ככה... תוכלו להוריד את כולה, ד"א - היא מחולקת לארבעה קבצי ZIP, אתם צריכים תוכנה חיונית (בדרך כלל בכל מחשב) בשביל לחלץ את הקבצים. בכל קובץ ZIP, יש ארבעה שירים. ארבעת קבצי ה-ZIP = כל ההופעה. מקווה שלא הסתבכתם, אם למישהו יש בעיות עם ה- ZIP שירשר...

Jagged chaos

New member
פאריז 18 באפריל 2005 התווספה..

עוד הופעה, לא משהו מתוכנן, התווסף קישור גם להופעה הזאת. מצטער שכל שעה מתווסף פה הודעה בנושא הזה... אני מחפש ומעלה לכם תוך כדי הופעות..
... אז בזמן הקרוב יהיו עידכונים בגלים...

זה רק אמי או ש

נמאס גם לכם לשמוע הופעות מהתקופת jlp. לא יודע די נמאס לי מההופעות האלה כאלו הסדר הוא אותו דבר בכל הופעה והביצועים הם בערך אותם ביצועים. אני מעדיף את הסיבוב של אחרי urs ,שהוא ללא ספק הסיבוב הכי מושקע והכי טוב של אלאניס ושל sfij שבסופו היא באה לארץ. אני כבר מחכה שאלאניס תצא לסיבוב חדש

AliceW

New member
ממש לא.../images/Emo13.gif

אני אוהבת יותר את אלאניס של JLP. הלבוש,השיער, הליריקה, הלחן,הקול, הכל.

isw

New member
תודה אמיל!

יש מצב ללינקים של יוסנדיט או משו כזה- כי התוכנה הזו שהשתמשת בה לא עובדת לי אףפעם... המון תודה בכולופן!

Jagged chaos

New member
זהו... מלא אמרו לי שהאתר מבעס...

אפשר להוריד ממנו, אבל הוא מגביל... מעכשיו, הקבצים שיועלו, יהיו ב- YOUSENTIT .

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo133.gif

בלה. נמנ. ממש מבאס.
אבלאבל אני אחכה.
עכשיו יש לי שעה.
[נו זה מה שהאתר אמר..
]

Jagged chaos

New member
סתם רציתי לשאול....

מנ דעתכם על ההופעה.. טובה? לא טובה? גם אתם התלהבתם מאיך שקהל שר לאלאניס לפני PERFECT?

למעלה