את רוצה שאני יחדש לך על המזל המיוחד שלנו? לצערי אני לא טוב בכתיבת סיכומים ובאריכות (יש כאלה שפשוט אין להם את הכישרון) אבל אם תרצי אני יכול להמליץ לך על הספר שאני קורא כרגע ``סימני שמש`` של לינדה גודמן שלדעתי היא כותבת נפלאה וגם משעשעת בספר הזה היא כותבת על כול מזלות השמש ואפילו איך לזהות אותם (נאלצתי להסכים עם הרבה דברים שהיא כתבה שם על עקרבים). נ.ב יש לך אייסיקיו? -עדי-
היי!! תודה רבה על ההמלצה,אני אקנה אותו,אני מקווה שאמא שלי לא תגלה,היא אומרת שכל זה שטויות,אבל אני עקרבית נלחמת ושורדת,עושה מה שבראש שלי עד הסוף!! (מוכר,אה?) בטח שיש לי איי סי קיו, למה..? בן כמה אתה יקירי?
ולמה לא לגלות לאמא?...כמו שאמרת את נלחמת ועושה מה שבראש שלך עד הסוף!!!(רק שיהיה ברור אני לא כל כך כזה אולי בגלל האופק במאזניים) אז תתקעי בה את המבט המפורסם של העקרבים ואפילו תגידי לה שתקנה לך (במקרה ואין מספיק ממון). -עדי-
היא טלה,ואני טורפת כאלו לפעמים אבל אמא זה אמא,לכן אני לא מוותרת בקלות על שאיפותיי,אני אשיג הכל ) >אני גם נוטה לחלום יותר מידי> קראת את הסדרה של הספרים על כל מזל בנפרד? זה מדהים!! הכול אבל ה-כ-ו-ל על עקרב,וזה כ``כ נכון,אפילו אמא שלי התייאשה... גם אני בת 17. יום טוב!!