!!!

Vilia©

New member
אם זה יתכן הוא בטח יכשף לו איזה....

צ`ו צ`אנג מלאכותית כזאת...... חחח....איזה מצחיק.... אבל היא בטח שוב תעלה ברמה של הספר בספר החמישי... כי תחשבו על זה...בכל ספר היא כתבה בסגנון יותר ויותר בוגר!!! טלי

Marty McFly

New member
חחחח (על כל מה שכתבתם)!

אבל בגלל שהארי כל כך חרמן, נראה לי שזה פגע בו. בגלל שאם תחשבו טוב - למי יש גלימה שהופכת אותו לבלתי-נראה? ומי יכול להכנס לשירותים של הבנות ``במקרה``... אז HE SHOULD THINK ABOUT THAT...

^_^

לא נראה לי שג`קר תכתוב משהו כזה על הארי...אחרי הכל, הבת שלה קוראת את הספרם וקצת מייעצת לה....אם היא תכתוב משהו כזה, אז בטח הארי יעלם לאיזה חדר חשוך עם איזה בת ואח``כ יצא או משהו....ואם היא תכתוב קצת יותר, היא תקבל מכתבים זועמים מהורים של ילדים תמימים ^_^ -ליאת-

coolit

New member
אוףףףףף.. נו באמת!

למה זה חייב להיות ככה הוא לא יכול לעשות דברים אחרים? וזאת לא אשמתו שהגלימה שלו היתה שייכת לאבא שלו, והוא משתמש בה כדי להגיע למקומות שאסוריםם בגלל שהם מסוכנים, לא מקומות כמו השירותים של הבנות.. והוא גם אפילו לא אמר שהוא נכנס לשם בטעות. פשוט שם היה בטוח שאף אחד לא יפריע להם. וחוץ מזה אם כבר היא תכתוב את זה על רון, ולא על הארי.

היו שמועות שהספרים הבאים

יהיו יור מבוגרים אם אתם מבינים למה הכוונה אבל ג`יי קיי אמרה שזה שטויות

Marty McFly

New member
איך יכול להיות...

שהבת שלה עוזרת לה?? היא לא בת איזה שנתיים??

pomelit

New member
תנסי למחוק את ההיסטורי

של הדפדפן שלך. אולי זה יעזור: כלים (tools), אפשרויות (internet options), נקה היסטוריה clear history.

coolit

New member
הופה! עכשיו זה עובד! איזה מוזר שאני

שחורה.. כי בטעות לחצתי על האימייל של עצמי..

למעלה