!!!

רחלי!

New member
!!!

הצטברו לי בזמן האחרון הרבה דברים קטנים בראש, אז קיבצתי את כולם!: 1. שמתם לב שבספר 1 רון לא הביא להארי מתנה לחג המולד? האגריד הביא לו חליל שהוא גילף בעצמו, הרמיוני הביאה לו צפרדעי שוקולד, גברת וויזלי הביאה לו סוודר ופאדג`, הדרסלים הביאו לו חצי לירה שטרלינג, ודמבלדור הביא לו את גלימת ההיעלמות, אבל רון לא הביא לו כלום! ועוד משהו-הארי לא הביא לאף אחד כלום! 2. לפני כמה ימים ראיתי בתחנה המרכזית את הדמבלדור המושלם! הוא היה זקן, והיו לו שיער וזקן ארוכים מאוד ואפורים, היה חסר לו רק הלבוש המתאים! 3. ראיתי עוד מרצ`נדייזינג-באחת החנויות בעיר ראיתי כובע של ה``פ: כובע לבן עם קצת שחור שיש עליו בזהב את הלוגו של Harry Potter מקדימה ובצד, וגם כתוב עליו מקדימה HP. אח``כ ראיתי גם בחנות אחרת אותו דבר רק שבמקום לבן היה כחול כהה. הכובעים דווקא יפים האמת, ואולי הייתי קונה כזה אם לא היה לי כבר ואם זה לא היה של ה``פ. 4. לא מזמן ראיתי ת`שידורים החוזרים של ``דוסון קריק``. עכשיו, מי שצופה בסדרה, יודע ששם המשפחה של ג`ואי שמה הוא פוטר. עכשיו היה פרק אחד שראו את ג`ואי עולה לקבר של אמא שלה, ולאמא שלה קוראים… לילי פוטר! 5. זו רק אני או שחייבים להוסיף לפורום אופציה של להדגיש מילים בהודעות? נמאס לי לכתוב כל הזמן כ-כ-ה. 6. שמתם לב שכשכותבים הודעה כתוב למטה במקום ``תפוז`` ``אחלה פורטל לישראל``? 7. נכון כשאתם רואים ת`הודעות בפורום אז הכינוי שלכם מודגש? אז אצלי השם שלי מודגש, ולונאטיק וליאת אפורות! זהו זה!

המפפפ...

קוראים לאמא של ג`ואי לילי פוטר? *מחייכת* מגניב! ^_^ ישר כח על הידיעה, אבל לא נראה לי שהיא העתקה, דוסון קריק הגיע אח``כ, אבל זה צירוף מקרים נחמד... אצלי רק השם שלי מודגש באפור...של לונאטיק לא...או שלא שמתי לב...! וג`קר כבר אמרה שהוא קונה מתנות, אבל היא לא כותבת על זה ובאמת, צריך לשנות את הפורום שיוכלו להשתמש פה בHTML או משהו...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
יוווו

לא שמתי לב... לאמא של ג`ואי קוראים לילי??? יוווו יווו זה מרגש!!! אני אוהבת דוסון קריק!!!!!! חח נזכרתי שפעם דרו קרא ככה לג`ואי הארי פוטר.. זה היה מבדח:) אצלי השמות של ליאת ורחלי באפור.. כי בטעות לחצתי על האי מייל שלהן.. חחח וגם של דוד דוב זה ככה נראה לי.. יש לי כמה אפורים. השם שלי מודגש בשחור, בכל אופן... וואו אני לא מאמינה שאנשים רואים דוסון קריק בשיעור.. גם אני רוצה!!!! i don`t wanna wait, for our lives to be over... -ענבל-

Marty McFly

New member
בלהההההההה

גם פעם אחת מישהו קרא לג`ואי ``היי, הארי פוטר``!

coolit

New member
פפפפ!! איזה גאוני/ דפוק זה!!!...

אניהייתי מודגשת, בשחור, וליידי וולדמורט ועוד מישהו אפורים. ועכשיו גם אני אפורה, אבל עדיין מודגשת. זה כי לחצתי בטעות על האימייל שלי!

העצלנית

New member
יכול להיות שהמתנה של

וויזלי היתה משותפת לכל המשפחה? פשוט לא מצוין שהארי מביא דברים אבל הוא כן הקטע באליפות שהארי אמר לו שזה במקום מתנה לחג המולד. ודוסון קריק (שזה סדרה ממש גרוע דרך אגב). ראיתי רק במסגרת שיעורי תקשורות. אבל זה נראה לי מקרי למדי

Panther

New member
תשובות

1. אז מה גם לא כתוב אף פעם שהארי הולך להתקלח, זה אומר שהוא לא הולך? 7. אצלך לונאטיק וליאת אפורות כי פעם לחצת על השם שלהם. תלחצי על השם של מישהו ותראי שמעכשיו הוא יהיה אפור.

רחלי!

New member
אה

ואיך אני מבטלת את זה? (סליחה לונאטיק וליאת, אבל זה דיי מעצבן!)

Marty McFly

New member
בבקשה אל תקחו אישית - זה הומור!

גם לא כתוב שהארי עושה ביד! זה לא אומר שהוא לא...

Hermione

New member
יש לך ספק בכלל?

הארי הוא נער מתבגר בן 14, חסר אהבה, אז מה אתם מצפים שהוא יעשה?? אני ב-ט-ו-ח-ה שהוא עושה ביד. אני מסכימה לשים על זה כסףפ. למרות שאני לא מצפה שג`יי קיי תכתוב את זה... אני גם תוהה איך היא מתכוונת להתחמק מכל ענין הסקס כשהם יהיו בני 17. זאתאומרת, הם כבר יהיו בני 17, עד כמה אפשר להדחיק את ההורמונים שלהם?! זו ממש התעללות...

העצלנית

New member
זה ספר לילדים בעיקרון

ככה שנראה לי שקטעים מיניים לא יתקבלו בברכה. מקסימום נשיקה. היה אפשר לעשות גרסה כזאת לנוער ומבוגרים זה היה מגניב דווקא. אם מישהו הבין למה התכוונתי

תגובה

אני חושבת שאת די צודקת למרות שאני חושבת שגיי קיי רולינג כבר הבינה שהספר שלה הפך להיות ספר לכל הגילאים ולכן היא תכתוב אותו בהתאם. את צודקת, יכול להיות מגניב את הארי פוטר בגירסה ליותר גדולים. לא הבנתי משהו- איזה אקטים מיניים יכול להיות לדוגמא בספר הראשון שהארי בן 11 ? בכל זאת הייתי רוצה לראות את הארי עושה משהו עם ג`יני או צו` או הרמיוני.

רחלי!

New member
כן...

זה היה יכול להיות מעולה! הידעתם שאני עובדת על פאנפיק שמראה מה היה קורה עם הספר לא היה לילדים בלבד? (אבל בטח אני אגמור אותו עוד איזה שנה, אף פעם אין לי זמן לכתוב...)

LuNaTiC

New member
פאנפיק! יאיי!!!

גם אני התחלתי לכתוב פאנפיק אבל אני חושבת שהוא ממש מגעיל... למרות שמישהי אמרה לי שהוא נחמד ועוד מישהי חושבת שהוא יפה *נועצת בליאת מבט מוזר* מסיבה לא ידועה...

אני ידועה בטעמי הרע...

לא, סתם-זה ממש פאנפיק יפה! לא מבינה למה את לא אוהבת, אבל הבעיה היא שכל פרק הוא לאורך עמוד, תאריכי אותם קצת! ורחלי-תוכלי לשלוח לי את הפאנפיק שלך??? אני אוכל לשים באתר שלי? thank ya all -ליאת-

LuNaTiC

New member
כן גם אני רציתי לבקש את הפאנפיק שלך

ואז חשבתי שיהיה יותר נחמד לשאול באיי סי קיו, אבל ההודעה לא נשלחה o_O אז.. בבקשה! איכשהו תשלחי לי? -ענבל-

אני ידועה בטעמי הרע...

לא, סתם-זה ממש פאנפיק יפה! לא מבינה למה את לא אוהבת, אבל הבעיה היא שכל פרק הוא לאורך עמוד, תאריכי אותם קצת! ורחלי-תוכלי לשלוח לי את הפאנפיק שלך??? אני אוכל לשים באתר שלי? thank ya all -ליאת-

ViperG

New member
עולם הקוסמות הוא לא עולם רגיל...

אז יכול להיות שהקוסמים בשלים מינית בתקופה שונה מן המוגלגים. חוץ מזה אני בטוח שאין להארי בעיה לכשף לעצמו איזו בובת גומי או דמות בסגנון פאמלה ולהיכנס איתה מתחת לגלימת ההיעלמות...

למעלה