:(((

PEACE FOR ALL

New member
:(((

איזה יום נורא! רוצים לפרק את הכיתה שלי כי אומרים שאנחנו לא מתפקדים. זו השנה האחרונה שלנו ביחד ככיתה, וזה נורא חבל. אני באמת אוהבת אותם. אוווף.. זה כל כך מבאס...

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo7.gifבעסה../images/Emo70.gif

תנסו לשכנע אותם שלא יפרקו אתכם
ואם זה לא יעזור, אל תתבאסי, תמיד תפגשי את כולם אחרי הכל אתם נשארים באותה שכבה...

PEACE FOR ALL

New member
כן.. אבל זה לא אותו דבר.

השכבה שלי מפוזרת בכל מני מקומות בבצפר. אני בקושי אראה אותם. ולשכנע אותם.. לא נראה לי שאפשר. ניסיתי לדבר עם המחנכת שלי וגם עם רכזת השכבה, אבל לא בדיוק הקשיבו שלי. וישיבה מתקיימת ממש עכשיו. מחר נדע את התוצאות.. :(

באמת?!

איזה טפשי!!...זה עוד שנה אחרונה.. תעשו הפגנה!...תעשו משהו! אנחנו כשביטלו לנו את הטיול השנתי התארגנו כל השכבה ולא נכנסנו לשעורים וצעקנו דברים... זה ממש עזר וגם גיבש את השכבה...שווה לנסות

PEACE FOR ALL

New member
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

ניהלתי היום שיחה דיי ארוכה עם המחנכת ה(מאוד מאוד)חביבה שלי על כל המצב בכיתה.. והיא אמרה לי משהו שלא יודעת.. קשה לי מאוד להסכים איתו. המחנכת שלי, כמו שאני חושבת שכבר אמרתי, היא באמת בנאדם מקסים. ולרוב אני מסכימה עם כל מה שהיא אומרת. אבל הפעם, באמת שאני לא יכולה להסכים. אמרתי לה שיש לנו כיתה מצויינת וכל זה.. אז היא אמרה שלדעתה יש בכיתה כמה אנשים ממש רעים. אמרתי לה ש"רעים" זו מילה מאוד כבדה ושהם סתם עושים שטויות עכשיו ושזה ייתשנה. שהם יישתנו. והיא אמרה: "אנשים כאלה לא משתנים. הם רעים עכשיו, והם גם יישארו רעים. אופי כזה לא משתנה." מה אתם אומרים? אתם מסכימים איתה? האם אנשים "רעים" באמת לא יכולים להשתנות? האם אנשים בכלל משתנים? אולי אני לא מנסחת נכון את השאלה.. הרי זה ברור שאנשים משתנים. אבל היא התכוונה שתמיד יישאר באופי שלהם משהו רע. אתם מסכימים עם זה? וגם, יש בכלל דבר כזה "אנשים רעים"? באמת שהייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין.

sh53

New member
אני אחלק את תשובתי לשני חלקים

כי אני לא יודעת למה התכוונה המחנכת כשהיא אמרה "רעים": א. אם המחנכת התכוונה לכך שהילדים "רעים" במובן זה שהם עושים שטויות במהלך השיעור, צוחקים כשהמורים מנסים להעביר את חומר הלימודים, מדברים בכיתה ומפריעים לאחרים ללמוד ולא לומדים בעצמם - במידה והשיחה ביניכן נוהלה בקשר לכך שמפרידים את תלמידי הכיתה ומחלקים אותם בין שאר הכיתות, אני סבורה שהיא התכוונה שבכיתה שלך יש המון תלמידים (ביחס לכיתות אחרות) שמפריעים למהלך הרגיל של הלימודים ומפריעים להעביר את החומר בכיתה, ולכן אם יחלקו את קבוצת התלמידים "הרעה" הזאת בין כל הכיתות באותה שכבת גיל, יהיה יותר קל "להשתלט" עליהם ולהעביר חומר לימודי בכיתה ביותר קלות ובצורה סבירה. ב. אם המחנכת התכוונה במילה "רעים" שהתלמידים באים מבתים "הרוסים", שהאמא והאבא לא מי יודע מה (לא יודעת מאיזה רקע כלכלי הם באים), שיש קשיי פרנסה בבית, אז אני מניחה שבמידה ובבית לא המצב הכי טוב ואין כסף אפילו לאוכל, אז לצערנו זה מצב שימשך אם לא יטפלו במצב כזה - כי במידה ולא יהיה לתלמיד אוכל, הוא ילך ויגנוב אוכל (ואולי גם דברים אחרים בעקבות כך) הוא לא יגיע לבי"ס, יסתובב ברחובות וכל הדברים הלא נעימים הכרוכים בכך

Dark SpaWn

New member
"רעים"?

אולי היא חביבה עליך כי את אחת מהתלמידים ה"טובים" אבל להיתייחס לתלמיד כתלמיד "רע" לא מבחינה היתנהגותית זה פשוט מראה שהיא מפלה ילדים זה לא נאות בשביל מורה להיתיחס לתלמיד בצורה כזו להיתלונן עליה או משהו לא יעזור אבל את צריכה להגיד לה שאת חושבת שזה לא נכון בשבילה להיתיחס לבן אדם כ:"רע" ולא רק כי היא מורה וזה לא נכון בשביל מכנכת להיתייחס ככה בקשר לתלמידים אלה גם כי אי אפשר להגיד על מישהו שהוא אדם רע אף אחד הוא לא רשע טהור אבל ממה שהבנתי המכנכת שלך מיתקרבת

novemberain

New member
עצה

זה באמת מבאס, במיוחד אם אתם כיתה מגובשת. כשאני הייתי בכיתה ז' (כן, זה היה מזמן), הייתה לנו כיתה בשיכבה, ז'6, הכיתה הכי מגובשת. בסוף השנה רצו לפרק אותנו לכיתות חדשות, ז'6 לא הסכימו לזה בשום פנים ואופן, הם הפגינו (כן-כן), כתבו שלטים, כתבו מכתבים, הקימו קול מחאה, אפילו הגיעו לעיתון (המקומי:)) ואת יודעת מה קרה בסוף
לא פירקו אותם
(את כל השאר כן פירקו) אם אתם כיתה מגובשת עם כח, תשבו ותחשבו על משהו, תלכו עם זה עד הסוף ויאללה צאו לדרך! בהצלחה

לדעתי..הדבר הכי טוב לעשות הוא..

לעשות דווקא הפוך לצאת למין מאבק כזה..נכון שזה נשמע לא כל כך בריא אבל זה הכי טוב תאמיני לי.. אם הם יראו את כולכם מלוכדים יחד..הם לא יפרקו אותכם.. תאיימו שברגע שיפרקו אותכם לא תגיעו ותשביתו לימודים..תדברו גם עם ההורים.. דבר נוסף את לא ממש צריכה לדאוג לרוב האיומים האלו נשארים בגדר איומים..

PEACE FOR ALL

New member
תראו..

בישיבה הוחלט שנותנים לנו עוד שבועיים וחצי (עד יום ההורים) כדי שנוכיח את עצמינו, ואז, אם אין שינוי, מעבירים שישה אנשים מהכיתה שלי לכיתות אחרות. אני יודעת מי האנשים האלה.. חלקם חברים טובים שלי, חלקם פחות. אבל עדיין, הם חלק מהכיתה שלי, וזה לא משנה מה הקשר שלי איתם. אני נוראאאאאאא אוהבת אותם. יהיה לי מאוד חבל אם יעבירו אותם. לא יודעת.. אני מקווה שמשהו נכנס להם לראש מהשיחה עם היועצת. באמת באמת מקווה. לא הייתי רוצה להפרד מהם. אנחנו כיתה מאוד מגובשת, ובקשר לכל מה שהצעתם (הפגנות, מחאות וכל השאר..), לא נראה לי כל כך שזה יעבוד על מישהו מהבצפר שלנו. אבל נראה כבר.. כשנגיע לגשר, נחצה אותו. נחכה את השבועיים האלה. ותודה רבה על התמיכה שלכם. אני אוהבת אתכםםםםםם!

sh53

New member
אם ל-6 התלמידים חשוב להשאר איתכם

אז שיתאמצו ויהיו תלמידים כמו כל התלמידים בכתה, למה שכל הכיתה תסבול רק בגלל 6 תלמידים? יודעת שזה עצוב כי הם גם חברים שלך, אבל אם הם מפריעים לכל הכיתה ונותנים להם שבועיים וחצי והם לא עושים בזמן הזה כלום, אפילו לא מתאמצים למען עצמם, אז למה שיתאמצו אחרים בשבילם?

למעלה