29/4/01

יערית

New member
29/4/01

איזה תאריך.... אני מתמוגגת, רוצה עוד סיבוב, רוצה עוד טעימה, וואו כמה זמן שלא היית שם... כמה זמן שלא הרגשתי מה זה... הגלידה הזו משגעת אותי.... המריחה הזו בזמן השעשוע, אוהבת אהבתי, ותמיד אוהב. יערית!(אין מה לכתוב)

שרון-ב-

New member
28/6/01

איזה תאריך תלתן יש לך חודשיים לארגן לי גלידה כזאת כולל כל התוספות שהוזכרו לעיל שרון מכינה טבלת יאוש :)

21/04/07

איזה תאריך שרון. יש לך שש שנים פחות שבוע (וכמה דקות) בכדי ``לעשות`` אותי ובעקבות כך ``לעשות`` אותי. ממממ... גלידה.... את יכולה להשאיר את הכובע... תא``י (שעדיין מוכן לקבל מתנות מכולם, ומשרון בריבית דריבית)

אפרופו גלידה.

עזבי את האפרופו בואי נשאר רק עם הגלידה. אפשר ללקק לך ת`תות? תא``י (שהלשון שלו ארוכה לפחות כמו הסופ``ר)

שרון-ב-

New member
אפרופו גלידה

אין לי תות יש אפרסק שרון חובבת ניעורים מושבעת, מעדיפה מילשייק בכל טעם

חחחחח בפעם האחרונה...

שעמד. זה היה בשנה שסופטי ציין. ואז לא ידעתי בדיוק מה עושים עם זה. תא``י (שטוען שהכל עניין יחסי)

שרון-ב-

New member
מרגע לרגע אני....

משוכנעת שאתה צריך להגיע אליי...ממש אליי...קרוב כזה.. צמוד ואז...תתחנן לחזור ל-84 או למצבך הנוכחי שרון מעמידה אותם במקומם

שרון-ב-

New member
הההההההההההה

אוהב להציץ ? חברה, יש הופעה !! תנו לי קצב !! (אל תהיו כאלה, שחקו אותה כאילו אתם נהנים נו...תלמדו ממני שלמדה מהפולניה) שרון שבורחת מאור הזרקורים

ariegur

New member
שרון את מבולבלת

פולניה משחקת אותה כאילו שנהנית ? אם היא תעשה כך, יש סיכוי שבן זוגה יהנה. אריה - שמנסה להעמיד את שרון על דרך הישר

שרון-ב-

New member
אבל אני לא פולניה :-(

מתחילה להצטער שלא.... הולכת לעבור מוטציה שרון, מקנאת בפולניות על הקלות הבלתי נסבלת של הסיפוק של הגבר שלהן

שרון-ב-

New member
מבטיחה ללבוש אדום

ומתחת כלום שני שוורים ואני במיטה אחת נשמע מעניין....(אפשר בחיק הטבע ?) שרון שמשאירה את הכובע וחושבת מתחתיו על מתנת יום הולדת מאוחרת אך שווה כל רגע של המתנה

שרון-ב-

New member
מין ????

אתה מתכוון לזן, סוג וכו` ? או קיי... איזה סוגים של סקס אתה מכיר ? מאיזה זן עשוי האיבר הגברי ? איזה מין בית ספר מלמד חינוך מיני ובאיזה סוג קונדום אתה משתמש .. שרון מורה לביולוגיה כימית מכל סוג, מין וזן נכחד

ariegur

New member
1.

עם חמור, עם כבשה ועם פרה. זן מיוחד. בי``ס הירקון ברחוב הירקון סוג רב פעמי. אריה

.

(לפחות דפקתי אותך עכשיו) - יש סוגים? זה גם מגיע בצבעים וגדלים שונים? - פילקוסטיקרוכגידומיטיאסטאיביאבסט (לא רציתי להרחיב (אותך) אבל את פשוט ביקשת את זה) - בב``הס הגבוה ללימודי מיניות שע``ש הרבי מלובביטש במאה שערים. - כזה, ממשי עם ציורים של פרחים וזריחות אדומות וציפורי גן עדן. תא``י (מצייר על קונדומים. להזמנות יש לחייג למ``ס שאריה פירסם קודם)

למעלה