איזה תאריך.... אני מתמוגגת, רוצה עוד סיבוב, רוצה עוד טעימה, וואו כמה זמן שלא היית שם... כמה זמן שלא הרגשתי מה זה... הגלידה הזו משגעת אותי.... המריחה הזו בזמן השעשוע, אוהבת אהבתי, ותמיד אוהב. יערית!(אין מה לכתוב)
איזה תאריך שרון. יש לך שש שנים פחות שבוע (וכמה דקות) בכדי ``לעשות`` אותי ובעקבות כך ``לעשות`` אותי. ממממ... גלידה.... את יכולה להשאיר את הכובע... תא``י (שעדיין מוכן לקבל מתנות מכולם, ומשרון בריבית דריבית)
ומתחת כלום שני שוורים ואני במיטה אחת נשמע מעניין....(אפשר בחיק הטבע ?) שרון שמשאירה את הכובע וחושבת מתחתיו על מתנת יום הולדת מאוחרת אך שווה כל רגע של המתנה
אתה מתכוון לזן, סוג וכו` ? או קיי... איזה סוגים של סקס אתה מכיר ? מאיזה זן עשוי האיבר הגברי ? איזה מין בית ספר מלמד חינוך מיני ובאיזה סוג קונדום אתה משתמש .. שרון מורה לביולוגיה כימית מכל סוג, מין וזן נכחד
(לפחות דפקתי אותך עכשיו) - יש סוגים? זה גם מגיע בצבעים וגדלים שונים? - פילקוסטיקרוכגידומיטיאסטאיביאבסט (לא רציתי להרחיב (אותך) אבל את פשוט ביקשת את זה) - בב``הס הגבוה ללימודי מיניות שע``ש הרבי מלובביטש במאה שערים. - כזה, ממשי עם ציורים של פרחים וזריחות אדומות וציפורי גן עדן. תא``י (מצייר על קונדומים. להזמנות יש לחייג למ``ס שאריה פירסם קודם)