29.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aeroguy

New member
29.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כרגע קיבלתי את האישור מהייבואן בכבודו ובעצמו, ותאריך היציאה לחנויות בארצנו- יום שני, 29.3!!! תבוא גם המהדורה עם המפוחית וגם הרגילה ה- די.וי.די ייצא מאוחר יותר (אין עדיין תאריך)

SaintJohn

New member
לא פחות מיום חג לאומי!

אם הספירה שלי תקינה (והיא היתה תקינה בפעם האחרונה שבדקתי), אז יש לנו עוד 40 יום עד למנאייק, וזה כולל את היום. בזאת אנחנו מתחילים את הספירה לאחור - it's the final countdown ואפרופו ספירה, נראה לי שNMC צריכים עובדי מחסן...

Sky Player

New member
אני מוציא את התוקסידו מהארון

אין לי סבלנות כבר ליקנות אותו. אני יעשה עכשיו טוולת ייעוש עד היום הגדול. זה יום חג! אני אפילו לא ילך לבית ספר.

AeroTom

New member
הספירה לאחור מתחילה באמת.

עבודה טובה על הנדנוד ל-NMC גיא
זה עוד 39 ימים ולא 40 כי לא סופרים את היום שבו הדיסק יוצא...וממש טוב שיביאו גם את ה-Limited edition אבל השאלה היא כמה כאלה יביאו. אולי נעשה באותו יום איזה מפגש מיוחד בכל מיני איזורים וכל קבוצה תקנה את האלבום ביחד ותספר חוויות מיום הקניה...
בכל מקרה אני יתחיל עכשיו את השרשור של הספירה לאחור כדי שכולם כל יום יספרו את הימים ביחד.

בינג

New member
ווווווווווווווווווווווווווהוווווווו

יש!!!! יאולי הוא אמר לך גם מחירים? סוף סוף... ד"א, אחלה טבלת יאוש!! אני מדפיס אותה!

E l y s s a

New member
אם כבר הזכרת מחירים...

תבדקו אם אתם יכולים לקבל מאיזשהי חנות הנחה על קנייה קבוצתית...?

SaintJohn

New member
תראו לי אדם אחד פה בפורום

שהמחיר של האלבום ממש משנה לו... זה הדבר האחרון שאני חושב עליו אני כבר מוציא את הכסף מתחת למרצפות....

AeroTom

New member
אני נראה לי

יקנה בסוף את 2 הגירסאות. תלוי אם אם ה-Limited תהיה בחנות בזמן שאני יבוא לקנות את האלבום (יום שני,ה-29 במרץ 9:59 בבוקר...) אם יהיה בחנות רק את הגירסה הרגילה אז אני יהיה חייב לקנות אותה ומאוחר יותר אני יקנה גם את ה-Limited איפה שאני ימצא את זה. וכסף כמובן לא מפריע,כל מחיר ייצא ברצון מהארנק...(לא נראה לי זה יעלה על 85 ש"ח,אולי בצליל רק כי הם יקרנים סוף הדרך.)

E l y s s a

New member
זה לא קריטי...

אבל זה סתם יכול להיות נחמד. חוץ מזה, יש בזה איזשהי הרגשת שיכות... לקבל דיסקים במחיר מוזל רק בגלל שאתה ועוד כמה מעריצים את הלהקה זה קצת כמו לקבל הנחה על המוצרים כמוכרים במקום העבודה שלך וכו'... כאילו התמיכה באירוסמית' גומלת לך בחזרה. אבל אתה צודק, כנראה שכולם יקנו את האלבום בכל מחיר שהוא, כמעט...

למעלה