:-(

:-(

לא יודעת מה לומר נגמרו לי המילים... קשה לי. אני הולכת... סוגרת את הבסטה להיום. אין לי כוח...אין לי. אוהבת...אבל אין לי כוח יותר. לילה טוב.

irka

New member
מאיקה, לילה טוב לך

אני חושבת שאת חיבת לנוח. כל כך קשה לי שאני גרה רחוק ולא יכולה באמת לחבק אותך... בלי מילים... המילים לפעמים רק מקלקלות הכול. אני לא חושבת שאני יכולה לעזור לך, מה אני בסך הכול... אבל היתי שמחה אמ הית כותבת, כמו פעם, מה את מרגישה ולמה. פעם רציתי ללמוד פסיכולוגיה, אבל נבהלתי ממחשבה שאני יקלקל למישהו את החיים במילה אחת. ומאז רק קראתי ספרים על זה. אני שוב מבקשת ממך-- תכתבי מה שאת מרגישה--את מבקשת לעסות זאת גם מאחרים-- אז תני דוגמה. אירקה שלך. לילה.....

irka

New member
בוקר טוב

מאיקה, מה שלומך היום? שיהיה לך יום יותר קל מאתמול. עוד חיבוק להיום ממני ומיולי. אירה שלך.

אירה שלי..

כתבתי קצת...אולי זה יעזור ואולי לא. נראה. ומה זה ``מי אני בסך הכל``???? את אירה שלי...ואני אוהבת אותך. ומאמינה בך. ואם את כבר שואלת אותי...אני חושבת שמאוד מתאים לך לעסוק בתחום טיפולי. פסיכולוגיה או משהו אחר...יש לך המון ניסיון וידע. ומילה אחת לא תקלקל לאף אחד את החיים...ועם היחס שלך זה בטוח. אוהבת אותך מנסה ``לתת דוגמא``...למרות שבדרך כלל לא הולך לי. ותודה על החיבוק... תאמרי גם ליולי בבקשה. מאיקה.

למעלה