284

לוניד

New member
284../images/Emo58.gif

זאת רק אני או שכמעט כל פרק מוסיפים דמות חדשה? XDD אז בסוף נראה שסאי לא מרגל, אלא חבר ביחידה מיוחדת של האנבו.... שהתפרקה כבר? יש קצת גם על הפוליטיקה של קונוהא... או משהו. אינו נראית פרחה. XD יאמאטו חמוד, אבל לדעתי יש סיכוי שהוא ימות בקשת הסיפור הקרובה. מסכן, איזו קבוצה הוא צריך להוביל... סאי צריך לסתום קצת. XD

Snake Bandage

New member
OMG. ../images/Emo58.gif

יאמאטו קוראים לו? איזה אדיר. יאמאטו זה השם של אחת מהדמויות הראשיות בדיג'ימון אדוונצ'ר. והשם היפני של קאסידי מפוקימון. רגע, זה אומר שהוא אמור להיות בלונדיני. ם.ם סתם, סתם. בכל מקרה, אני שמחה שקוראים לו יאמאטו. יאמאטו זה שם שאני אוהבת, והדמות עצמה נראית חמודה נורא. (=

Riku FanBoy

New member
כמה שהיא פריחה, ודומה לדאידארה|ספוי

אבל עיצובים חמודים הוא עשה לדמויות סה"כ, לדעתי, יש מה לראות והוא משאיר אותנו במתח.. ^^

lgmtk

New member
בהתחלה באמת ../images/Emo58.gif

חשבתי זה דאייאדרה ולא אינו XD אבל היא נראית חביב מאוד :}~

lgmtk

New member
חח אני כבר שונא את סאי ../images/Emo58.gif

עד כמה שהוא מהסוג החזק והחמוד, אני שונא אותו כי הוא כ"כ שחצן...והוא דומה לאיטאצ'י בטירוף O_______O ממש דומה! כאילו הוא אחד מהאוצ'יהא. אבל בטח יש לו מניעים נסתרים :X וצ'וג'י נראה מגניב D: כמו אבא שלו
וואי פרקים טובים ^_^

renegader

New member
../images/Emo58.gif הוא כן ...

שימי לב מי ששלח את סאי בפעם הראשונה שראינו אותו היה הזקן הזה (עם התחבושות על הראש) והוא מיחידת אנבו שיצר אחד שהודח (החבוש ז"א) אולי הוא לא מרגל אבל הוא בטח לא יעשה טוב ואני לא זוכר אם קראתי נכון אבל ימאטו הוא צאצא של ההוקאגה השני? יש לו את אותו המגן פנים הזה

lgmtk

New member
רוב הסיכויים ../images/Emo58.gif

שהוא באמת הצאצא שלו, אחרי הכל הם לא היו חושפים אותו בצורה דרמטית כ"כ
וידעתי שהוא דומה (או לפחות המגן ראש הזה) למישהו :)

למעלה