280.....שח

ReD-HoT-GiRL

New member
אמממ...

אני בעד האגודה... והדבר הראשון שהאגודה צריכה לפעול בשבילו זה שבהופעה אנתוני יופיע ערום

MuffinMan

New member
נגיד ש...

הלהקות היחידות שהייתי בכלל מתחיל לחשוב ללכת למופע עם מחיר כזה. זה DREAM THEATER, PEARL JAM ו RADIOHEAD אולי בספק גדול. וזה מזכיר לי LIQUID TENSION עשו או יעשו אי פעם סבב הופעות או שהם רק הולכים על אלבומי אולפן? אליאב

red hot

New member
red hot rules ושווה לשלם בשביל

ההופעה שלהם 280 ש``ח... אני אישית מוכנה לשלם כל מחיר שבעולם. למרות שהם די הידרדרו מבלוד שוגר לקליפורניקיישן תמיד הם יישארו הלהקה הכי שווה בעולם (למרות שאני יודעת שיש להקות פי מאה עליהם ובלה בלה לבלה) אני בעד העצומה אבל היה כתוב בעיתון בשההופעה תהיה יחסית צנועה (בטח בגלל הדתיים) אם אנטוני לא מוריד לפחות חולצה אני אישית אעלה לבמה ואקרע לו אותה... אם אנטוני לא יוריד אני בטוחה שפלי יוריד וחוץ מזה החום פה בארץ ממש נורא אז נראה לי שכולם הולכים להתפשט (הלוואי)...

MuffinMan

New member
כולם שם מסוממים

בדרך כלל כוכבי רוק מסוממים נוטים להתפשט. לא יודע למה זה ככה - אבל ככה זה. אליאב

JOE KALIBER

New member
אז אם היית בודק

ולא אומר סתם שטויות היית יודע שהם העיפו את הגיטריסט שלהם מהלהקה כי הוא השתמש בסמים, הוא חזר עכשיו אחרי כמה שנים טובות במוסד גמילה

Sham 69

New member
......

רד הוט = חרא אני מכבד את הנגנים שלהם בלה בלה וכו´ אבל אני אישית לא אוהב את הסגנון שמעתי את האלבום קליפורניקיישן וזרקתי אותו לשירותים בכל מקרה .. GOOD CLEAN FUN באים בקרוב לארץ

kirk hammet

New member
כי שמעת את קליפורניקיישן.

תשמע את בלוד סוגר , הוא הרבה הרבה יותר טוב ממנו. שלא לדבר על זה שיש בו את השיר הכי טוב של שנות התשעים.

Sham 69

New member
שמעתי את כל האלבומים שלהם

ויש פה ושם שירים שאהבתי כמו UNDER THE BRIDGE ואולי גם SCAR TISSUE

ReD-HoT-GiRL

New member
מה הקשרררר????

רק שתדע שאנתוני נכנס לגמילה ועכשיו הוא נקי זה דבר ראשון.... דבר שני תמצא לי להקת רוק אחת שלא הייתה מסוממת!!!

red hot

New member
כולם שם נקיים מסמים (לפי מה שהם

אומרים). תקשיב לדיסקים הישנים שלהם ולא לאחרון שהיה לא ממש ברמה שלהם. הדיסקים שלפני וכולל בלוד שוגר הם ממש פאנקים טובים ועצבניים. מי יהיה באזור א´ בהופעה (אני כן איזה כיף לי
אזור א´ הוא הכי קרוב לבמה והוא די קטן יחסית לאזור ב´ שהוא ענקי ומי שמאחור לא רואה כלום.

למעלה