28/11

sad purple

New member
28/11

28 בנובמבר עבורי הוא לא סתם עוד תאריך בלוח השנה, זהו יום הולדת שלי. וביום הולדת אני עושה חשבון נפש, מה עשיתי בחיים? מה ציפיתי בחיים? לאן אני הולכת? היום יש לי חשבון נפש מאד ארוך. עד לפני חדשיים היתי בטוחה בדרך בה הלכתי ופתאום העולם התהפך. אז אני יודעת שזה לטובה, ואני יודעת שזה צעד חשוב בשבילי ושהפרידה הזו היא בלתי נמנעת, אבל... בכל זאת עצוב לי. כי היתה לי כבר דרך סוללה. כי ידעתי מה יהיה (או לפחות חשבתי שאני יודעת...) אז זהו, אולי השמש בחוץ בעצם באה להזכירלי שהשמש אכן זורחת ושהחיים .... שמחים. יום טוב.

adam33

New member
ממממזזזלללטטטווובבב

וכעת מהר להחליף את הניק ניים המון פרחים עם חיוכים...

שיר2555

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהו לך השנה הזאת והבאות אחריה שנים טובות ומאושרות ושתמיד השמש תזרח בשמיים ...מזל טוב.

seeyou

New member
יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif

AARON NEVILLE Why Worry (Lee Diamond, George Davis) There's no need for you to worry about anything Who can say what the future gonna bring But if you worry about tomorrow It will only bring you sorrow Go out and have a good time For this world is so fine Go out and have a good time This world is so fine This world is so fine Hold your head up high Face the future with a smile Things'll be better It just takes a little while So when your feelin' low, down and out You're gonna shine without a doubt Go out and have a good time For this world is so fine Go out and have a good time This world is so fine This world is so fine Life is just what you make it Can be good or can be bad How can you miss something you never had When things go wrong don't forget There's no need for you to get upset Go out and have a good time For this world is so fine Go out and have a good time This world is so fine This world is so fine It's gonna be alright

מאולף

New member
מזל טוב purple, ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo39.gif

גם אני חשבתי אחרת על אורח חיי עד לפני מס' חודשים, גם לי החיים זימנו הפתעות, והפרידה היתה בלתי נמנעת. אחרי ההלם, הכעס, התסכול, הגיעה ההחלטה. מחר יהיה טוב יותר, יפה יותר ומאושר יותר. זה לא יבוא לבד, לפעמים זה לא יהיה קל, אבל השמש תזרח. והיא זורחת, מאירה, ומחממת יותר ויותר מיום ליום. אז purple, שתהיה לך שמש זורחת כל יום, ושיהיה לך יום הולדת שמח, ממני
, המאולף.

למעלה