28/06/2012 היום גט בטוח

מקווה שלא יהיה גט היום רק אולי ג'ט

אבל זה נקסון בכל זאת.... מעניין כמה באגים יהיו אחרי הפאטץ' הזה.

אני חייבת פיטריה במקום טוב בשוק אבל לא מתכוונת לקנות כזו כי בטח יורידו את המשחק כמה פעמים לתיקונים.....

אסף. יש ביוטיוב סרטון של קוסם קרח עושה סולו לסאמונים של האמפרס האמיתיים, לא מה שאתה עשית) ה MINIONS , הוא עושה כמעט מקס דמג' עם CHAIN LIGHTENING עליה.

כלומר מקס דמג' כפול כמה מכות..... (לא זוכרת כמה מכות עושה שרשרת ברקים, 6 ? )

אני זוכרת שעשית עליה 200-300 K פר מכה של שרשרת ברקים. (מה SS שלך)

בקיצור, יש לך לאן לשאוף.... כמו שאמרתי , מעל 150 K אטק ריינג' נקי כדי לעשות סולו. אני מכירה איוון שיש לו כזה ריינג'... בקרוב אצלך !

אני אנסה למצוא את הקישור ולשים כאן. חבר שם בפורום אחר שאני משתתפת בו אבל בלי כתובת לעשות קופי פייסט..... תכף אראה אייך אני מעתיקה את זה.

הוא שם לי גם סרטון של קוסם אש עושה סולו לאותם סאמונים....

btekx

New member
מה זה זומבים רודפים מאחורה הדמות?

נראה מגניב, אולי אוסיף כאלו לאוסף המשפחה שלי...

מ י ל ר

New member
כן.. לא נראה לי שזה יקרה...

אני עכשיו על 56K ואין לי מושג איך אני מגיע ליותר, המכירות חלשות, אל תצפי ממני ליותר מידי, אני סתם נוב...

edenlevi2

New member
מה אני אגיד....

שיפרתי אוברול מ-6% ל-12%Str עם תוספת של 30Str יותר וכל מה שקרה זה עוד 2K לרנג' שזה מאוד יפה אבל הלוואי וזה היה יותר...
נראה לכם שאחרי השינוי... הערך של Str ו-Atk יהיה גדול יותר... הכוונה שלי האם אחרי השינוי יש מצב שהרנג' שלי ישתנה ויעלה?

אני לא חושבת, אני אבדוק בשבילך

להרואים הוסיפו השנה סקיל שהעלה לי את הריינג' הנקי ב 10 K אבל אני לא בטוחה שתקבלי כזה.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרנו כאן מלא פעמים. היכולות והחוזק של הדמות שלך תלויות המון בטיב הציוד שלך.

אני מכירה מלא דימון סלייר שעושים נזק ממש עלוב למשל ועד רגעים אילו ממש זו היתה אחת הדמויות החזקות ביותר במשחק.......

עוד כמה שעות יהיו לי את 2 הדמויות הכי נדירות במייפל : קוסמת אש ודימון סלייר. (טוב נו, מכניקים ושדוארים יכולים להצטרף אלי למרות שאני חושבת שאפשר לספור על יד אחת את מספר קוסמי האש בסקניה)

מצפה , בטח מצפה !

לפני כמה חודשים היו לך 20 K עם סקילים.... בחיי ! יותר מהכפלת מאז.....

אני רואה את הציוד שלך. והוא משתפר בצעדי ענק.....

אני זוכרת שאמרתי כאן לשרון שבחיים לא יהיה לי 120 K אטק ריינג' נקי ואני אפילו לא שואפת לזה.

היום יש לי 223 K נקי..... אפילו לא שמתי לב אייך זה קרה....

בגללכם ניסיתי

להעלות את המחירים שלי.....

מכרתי כובע לגנב ב 200 מיל וגלימה לגנב ב 330 למרות שלפני שהלכתי לישון אנשים כתבו לי בחנות שזה אמור לעלות 150 מיל.... בבוקר ראיתי שקנו.... ב 330 מיל.....

עכשיו אני רואה שאני נשארת תקועה קצת יותר זמן עם ציוד לקשתים.... לא פופולארי עכשיו כנראה.... כל השאר נחטף.... (פיראטים יחסית קשה.... )

edenlevi2

New member
מילת קישור שלך צריכה להיות בזכותכם
|!

הלוואי שגם בברואה לא הייתה התלהבות מהפיראטים כך העבודה שלי הייתה נשארת יחסית קלה לשיפור...
יש התרגשות עצומה לקראת השינויים של הפיראטים...
אני מקווה שהשינוי יהיה משהו ענקי כמו אצל הגנבים... מתאים כמה סקילים מהממים כאלו...

מצד שני... אם לא הייתה כזו התרגשות לא הייתי מוכרת את הנשק אמפרס במקס מסוס...
אני אוהבת את המספר הזה (כמו שניתן להבין אין לי אותו הרבה פעמים
)
לאחר שבועיים שלא מיינתי את התמונות של SS היום (אין משחק ואין מה לעשות חוץ מללמוד) סידרתי את התמונות

ומצאתי תמונה שבה הציעו לי את ה-1.9 ביל על האמפרס... שקנו את החנות היא נסגרה... הייתי צריכה להשים עוד משהו כדי שהיא תישאר פתוחה אבל מהמהירות ללכת לישון לפני שאמא מתעצבנת... שכחתי

אגב... התחדשתי באוברול חדש 12%Str ואני צריכה למכור את שלי... רק כדי שתבינו מה ההתרגשות מהפיראטים בברואה...

קניתי את האוברול לפני חודש ב-80 מיל והיום אני יכולה למכור אותו ב-400 מיל לפחות.. בלי להגזים...

גם בסקניה יש התעוררות בהתלהבות מהפיראטים

בעיקר מה BUCC.

חלק חושבים שזו דמות שלא כייף לשחק בה.... אז ויתרו. (אני לא צד בעיניין ! רק כותבת שיחות ששמעתי)

מבחינת יכולות, ה BUCC יהיו יופי של דמות. אומרים שהשינויים של הפיראטים די ממוקדים לדמות הזו. (שעד עכשיו היתה בין הדמויות הנחותות במייפל מתחרה עם קוסם אש...)

ההתלהבות מכל השינויים האילו קצת יורדת כי הפאנטומים מגיעים..... ולדעתי כולם , נעולים ובהיסטריה של התלהבות מהפאנטומים.

נשק כמו שלך בסקניה עולה 120 מיל..... קלאו ל NL עדיין בסביבות 300-400 מיל. זה מראה, בכל זאת, על הביקוש.

דאגר זה מוצר מבוקש גם כן אבל אני לא מבינה איפה כל השדוארים.... ?! אני חושבת שבסקניה יש יותר דואל בליידס.... (החבר'ה בסקניה אוהבים דמויות שיכולות לעשות KS )

אנשים בבאדי ליסט שלי צעקו אתמול איזה כייף שמחלישים את הדימון סלייר, אין יותר KS ...... אני אמרתי שאני אעשה את אותו הדמג' אבל מעולם לא עשיתי KS .... מיד אמרו לי שבגלל זה אוהבים אותי.... אני פרו DS שלא מדבר הרבה.... ולא מציק.

edenlevi2

New member
לפי מה ששמעתי... השינוי יהיה בין אמצע החופש

לסוף החופש... מה שקצת ביאס... אבל כרגע אני מתמקדת בלהגיע לרמה 200 (ניתן לראות שזה לא הכי קשה- לי לפחות- והכל בזכות חברים מדהימים)
כיוון שאני UA ש לי את הסקילים של הכרישים ושחזרתי למשחק כולם אמרו לי שאני יכולה להיות KS מאוד טובה...והתחילו לקרוא לי לעשות KS לאנשים
בהתחלה לא ידעתי מזה ושגיליתי לא אהבתי את הרעיון שקוראים לי לעשות את זה...

הלוואי
שרוב השינוי ימקד ב-bucc כי אני כזו ואני ממש ממש ממש ממש ממש מחקה לשינוי הזה...
כל הרמות שעיליתי מ-176 עד כה הן בזכות חבר שצירף אותי לפארטי למרות ההתנגדות של השאר... כיום "השאר" חברים שלי (הם גם בבודי ליסט)
היום מספיק שאני נכנסת להגיד שלום... להראות שאני חיה... (ממש מחכים שאני אכנס) ישר אומרים לי... "בואי נסלק מישהו רק תבואי"...

שוב אני לא אוהבת את הרעיון שיעיפו מישהו אחר ולכן אני מוותרת על התענוג... עוד סיבה למה אני אתעקב קצת עם ההגעה לרמה 200

כל החברים כבר מזמינים מקומות ליום שאני אגיע לרמה 200... זה ממש משמח אותי שמלא אומרים לי זהם רוצים להגיע... אנשים מה-alliance אומרים לי שאם אני לא קוראת להם הם לא ידברו איתי...
זה ממש כיף... כאלו שאבודים במשחק... תקשיבו לי... זה ממש ממש כיף

גם לדבר עם אנשים ולא רק לעלות רמות... נראה לי שללא האנשים שהיכרתי לא הייתי נשארת במשחק הרבה, נכון שהוא מעניין ויש בו תחרות אבל השיחות עם אנשים יותר מעניינות אותי

מגיעות חיות קבועות נוספות !

כוללל החיות של הדימון סלייר בקבוע !!!

שקים לאיסוף חפצים וקישוטים לחיות, שאפשר לסרקל, הכל קבוע , מגיע היום !

קוביות חדשות שאין לי מושג עדיין מה הן עושות.... יש שם קוביות שעולות 5 קיי אן אקס אחת
מעניין אם הן הופכות הכל זהב בניסיון ראשון

עוד לבוש NX קבוע מגיע !

למעלה