28 פצועים והרוגה 1

black ross

New member
28 פצועים והרוגה 1 ../images/Emo7.gif

אבל למה לעזזל אותה אחת הייתה חייבת להיות מישהי שאני מכירה מגיל 0 ... אני עדיין בשוק מנסה לעקל וכל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה שמאז שאנחנו ילדים ועד לפני שבוע היינו צוחקים עליה כי היא הייתה מעירה את הילדים שלה בצרחות אימה ובדרך מעירה את כל השכונה בחמש בבוקר ..... היא הייתה שכנה של סבתא שלי...... אמא וסבתא ....... אתם קולטים כי אני עדיין לא ...... משפחה שלמה עכשיו צורחת מעומק ראותיה ..... ממש מזעזע ..... וסבתא היקרה שלי גם היא היא בוכה מהצד השני של הטלפון מבשרת לי את הבשורות הנוראיות ואח"כ מוסיפה כאילו מבלי לתת לעניין שיתפוס את תשומת ליבי ..... "גם אני הייתי בדרך לשם" והיא ממשיכה כאילו לא קרה כלום... פתאום אני מזהה סימנים שמשהו לא בסדר ... סבתא שלי מתנשת כאילו היא רצה את המרתון היא רועדת כולה מתה מפחד .... היא מוסיפה " מהעוצמה של הפיצוץ ומהפחד השתנתי בתחתונים ואני חייבת לסיים כי אני רוצה להחליף " ואני ... בא לי למות מיליון מחשבות עוברות לי בראש .... מרגישה אשמה על כל השנים שצחקתי עלייך דודה יקרה וצר לי על משפחתך ועלייך ועל כל אוהבייך ....... אבל יותר מכל רק מתחננת ..... אלוהים יקר שלי שמור לי על סבתא´לה שלי ... כי הדבר היחיד ...... חברים יקרים אני יוצאת לכיוון רמת גן לדרוש לשלומה של סבתא שלי .... שלום

משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

ומקווה שתדעי להתחזק ולחזק את הסובבים אותך שולחת לך חיבוק ועוד אחד

מיקי 35

New member
שירני...

אנחנו איתך יקירה... כל כך הרבה פעמים זה קורה, אבל אלו שמות שאנחנו לא מכירים, פתאום זה מישהו שמכירים ואז הזוועה מכה אותנו בעוצמה... תודה לאל שסבתא שלך בסדר, מלאך משמים שמר עליה, והיא לא היתה שם. וכמה חבל לאותה האישה... משתתף בצערך... ובצערה של המשפחה שעולמה חרב עליה... יהי זכרה ברוך

../images/Emo16.gif למה אלוקים למההההההההההה

למה אשה שמגיעה סוף סוף לגיל כזה צריכה לגמור ככה למה

black ross

New member
קשה לי לקום מהכיסא

קראתי את מה שכתבתי כבר מיליון פעם ואני עדיין לא מעקלת ...... רוצה לרוץ לסבתא שלי אבל מפחדת מאיך שאמצא אותה ..... מפחדת לשמוע את צרחות האבלים ..... אף פעם לא ידעתי להתמודד טוב אל מול המוות ..... ואני רוצה לרוץ .... לרוץ ולחבק את סבתא .... ואני תקועה כאן ... לא מצליחה לקום ....... הבכי שלה עוד מהדהד לי באוזניים ......

mariana

New member
אני בהלם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל כך הצטמררתי לקרוא את מה שכתבת. אני משתתפת בצערכם
מקווה שתיהי חזקה למענך ולמען סבתך

ניקולי

New member
שירנוש

מתוקה רק עכשיו קראתי את אשר התרחש. צר לי , משתתפת בצערך, ובצער המשפחה... ניקול*

hip hop soul

New member
../images/Emo16.gif

גם אני התמודדתי עם אבדן, קרוב משפחה (אח). לא יודעים איך לעכל את זה. החיים אכזרים. דבר כזה מזכיר לך כמה החיים שלנו חשובים. אין הרבה מה לאמר שינחם אותך, אבל אני מבין את הכאב. תהיי חזקה ותחזקי את הסבתא מצטער על האובדן. מצטער על כל אובדן אדם חף מפשע

למעלה