28 לאוקטובר 1984

siamese dream

New member
28 לאוקטובר 1984

שעה 9:20 בבוקר. מה המשפט המרכזי ביותר, או העצה לחיים, או הטיפ החשוב ביותר
) שאפשר לומר על המפה הנ"ל?... כל כך הרבה קשת שאנשים לא מאמינים לי שאני עקרב! :)

והנה המשפט-עצה :

אופייני למפה כזו לחפש משמעות במשפטים ועצות, במקום בחיים עצמם. אז.. נסה להבין שהמשפטים האלה חסרי משמעות, והתרכז בהבנות פנימיות ובתבנית החיים סביבך.

siamese dream

New member
אופייני?..לי?..

למה אופייני?.. ומה ניתן לומר עוד בכלליות על המפה?..

תשובה

ביקשת משפט מפתח או עצה - קיבלת. לגבי השאר, אין דבר כזה מפה בכלליות. צריך ניתוח מעמיק, אבל סתם לזרוק מלים כמו שרצית - ראית איך זה נראה.. או שנכנסים לזה ומסבירים הכל - דבר שהוא כמובן בלתי אפשרי בפורום הזה - או שלומדים את החומר, ומבינים הכל על עצמך.

siamese dream

New member
אם כך..

למדתי את המפה שלי בעצמי.. הקשת אצלי מתבטא בצורה מוגזמת,התכונות העקרביות כמעט ולא באות לביטוי, והצורה היחידה שבה הן כן באות לביטוי היא בהתבודדות,הסתגרות, ו"מה שבחוץ זה לא מה שבפנים". אם אי אפשר לנתח את המפה לחלוטין בפורום, אני מקווה שלא תכעס אם אני אשאל עוד מספר שאלות..:) מה ירגיע אותי? מה אני יכולה לעשות כדי לא להילחץ מכל שטות ולהתרכז יותר? אני בנאדם נורא לחוץ , יש קשר אסטרולוגי איכשהו? מזלות נגדיים אמורים להסתדר ממש טוב או לא? כי אני בכלל לא מסתדרת עם שור, זה המזל היחידי שלא גיליתי עדיין את התכונות החיוביות שבו..:) ואני לא כל כך קוראת מאמרים על אסטרולוגיה כמו שאני רואה על אנשים, אני די יכולה לנחש מזלות וכל מיני כאלה.. אני יותר מסתדרת עם אוויר.. מאזניים ודלי.. אה... וגם יש לי נטיה לדבר הרבה ולגלוש מנושאים..:) יש קשר? :)

יופי, עכשיו אפשר להתייחס.. ../images/Emo13.gif

עכשיו, על שאלות ממוקדות יותר, אפשר לענות, ולא על סיסמאות ריקות מתוכן עליהן שאלת קודם. ובכיין.. הבעייה במפה הזו, או לפחות הקושי, הוא חוסר במזלות אויר, ורבוי אש ומים. זה יותר מעורבות גדולה מאוד במה שעושים, אבל.. חוסר מסויים של אפשרות להתבונן בדברים, לנתח אותם מהצד, ולשמור על ספייס, מרחב אישי שמאפשר התפתחות מאוזנת יותר. הכל או כלום, שחור או לבן, מעורבות מכסימלית או פרישה לבדידות. ונוס וירח בקשת מראים הרבה התלהבות ומעורבות, שמש ומרקורי בעקרב מראים מעורבות גבוהה רגשית אבל מתחת לפני השטח. האינטואיציה חזקה מאוד, אבל גם מהר מאוד נכנסים פנימה לתוך גבולות האדם האחר - או נכנסים לקישקעס של עצמך. מה עושים ? עובדים. העבודה במפה כזו יכולה להיות על המישור הרוחני יותר, המאזן וההרמוני, שכן הוא לא כל כך קיים פה. הייתי שולח אותך למקום של עבודה רוחנית, לעבודה עם מדריך רוחני - ויש לא מעט - שיכול להרחיב את גבולות הרגש והאישיות, אבל הייתי מתחיל את זה עם למידה של מדיצטציה טרנסצנדנטלית. מדיטציה כזו היא לדעתי שלב ראשון ביצירת מקום של מרחב אישי קצת יותר מוגן ולא אישי. זהו מקום שיאפשר לך לפגוש את עצמך במקום שבו אין מעורבות רגשית, ולנקות קצת את המעורבויות האלה. פגישה עם מקום כזה ויצירתו בתוכך, יכולה ללמד אותך להרגע, לנשום עמוק, ו.. להיות, גם בלי להגיב ישר מהבטן או מהלב, ובלי לערום גודש רגשי במקום בו הוא אינו נחוץ ואף מיותר ומכביד. אפשר למצוא פרטים על נותני מדיטציה כזו בכל מקום, ונדמה לי שבתל אביב איפשהו מעבירים עדיין את הקורס הבסיסי, שלא עולה הרבה, אבל יכול לשפר לאנשים בעלי מעורבות רגשית גבוהה מדי את החיים לאין ערוך, כולל נטרול של כעסים מיותרים - הן על הסביבה והן על עצמך - וכובד רגשי. זהו שלב ראשון.. נסי - ודווחי לי על מה שתמצאי שם, ועל התגליות שיצוצו ויצופו על פני השטח.

siamese dream

New member
תודה רבה

דוקאמ המליצו לי על מדיטציה מספר פעמים (למשל, רפלקסולוג שקבע שהיסוד השולט בי הוא מים, אחר כך אש ואוויר ובסוף אדמה). הבעיה היא שאין לי כמעט סבלנות לזה, ואני קצת פראנואידית...(לדוגמא, עוצמת עיניים ובטוחה שמישהו יפתיע אותי, או , ידיד שניסה לעשות לי מדיטציה מודרכת לפני כמה ימים אמר לי לדמיין את עצמי כטובה וטהורה, ואני דמיינתי את הרוע שבי יוצא ממני בצורת נוזל ירקרק זרחני וריואקטיבי...בעעהה..) אני אצטרך להתגבר על העניין..:) ישנם אתרים בנושא שכדאי לי לבקר בהם?.. בנוסף, אילו תחומים עשויים לעניין אותי?.. אני יודעת שזה אינדיבדואלי, אבל כמעט בכל דבר שאני עוסקת בו (או באהבה) יש לי תמיד תחושה של "זה לא זה", אז רק הכוונה כללית מאד..:) ודבר אחרון ולא קשור בכלל, שמעתי אתמול שאוראנוס נמצא בהיבט דיסהארמוני עם פלוטו מ-1990 עד 2005 , וזה משפיע בכך שיש יותר פיגועים ומלחמות ופחות מגדלי התאומים וכו´.. זה מעניין פשוט..:)

תשובות

לגבי אתרים - לא ידוע לי. הקישי את המדיטציה והסוג, ותראי לאן זה מוליך אותך. לגבי תחומי העניין - זה אף פעם לא יהיה ממש זה, עד שאולי תתחברי לאותו חלק פנימי שמפסיק להעביר ביקורת, ומצד שני גם לא הולך עד הסוף, אלא מחליט ממש על הסף. ולגבי האורנוס והפלוטו - שטויות גדולות מזה ממש לא שמעתי. אין כוכב שעושה עם כוכב אחר זוית במשך 15 שנה, ואין גם קשר לשום דבר אחר. עזבי את השטויות, והתרכזי בך ובעולמך. ואם את לא מצליחה להרגע ולעשות מדיטציה.. נו, מעבר לזה, אני כבר באמת לא יכול לעזור.

למעלה