28 ימים

riktal

New member
28 ימים ../images/Emo178.gif

כך יראה מארז הדיוידי של העונה הראשונה שיצא ב-14/9/10

riktal

New member
אם את מבינה אנגלית בלי תרגום לעברית

אז את יכולה להזמין כבר היום את המארז מאמזון - במכירה מוקדמת זה עולה 35$ (בערך 140 ש"ח) ועם 10$ משלוח - זה עדיין יצא לך יותר זול מאשר כאשר המארז הזה יגיע לארץ (בעוד מיליון שנה). אני עושה את זה עם המארזים של PSYCH כל הזמן.

אם רק היה לי כסף לזה עכשיו

:( אני מבינה בלי אנגלית אין לי שום בעיה. אבל ממממש אין לי כסף לזה עכשיו

shaharory

New member
אז עדיף לי לקנות את זה מאמזון

במכירה המוקדמת או לחכות עוד חודש שההורים שלי יהיו בארה"ב ולשלוח אותם?

riktal

New member
הם לא יכולים לקנות לך בארצות הברית!!!

גם אני חשבתי שאני אוכל לקנות DVD בארצות הברית, אבל זאת טעות. קצת לפני שנסעתי יצאה העונה הרביעית של PSYCH ב-DVD ואני לא הזמנתי אותה במכירה מוקדמת דרך אמזון כי אמרתי שאני אקנה כבר בארצות הברית וזה יעלה לי פחות כסף, אבל כאשר הגעתי לשם התברר לי שבארצות הברית יש שיטת שידור שונה משלנו ודיסק שנקנה שם לא מזוהה ב-DVD שלנו! בסוף הזמנתי את המארז (ביחד עם עוד סרט של ג'יימס - את יודעת - כמו שאומרים "על הדרך") מאמזון כשעוד הייתי בארצות הברית
. אז מכל המגילה הזאת עולה המסקנה המתבקשת שתזמיני מאמזון - בזכות זה שאת צריכה למלא את הכתובת שלך, כדי שהם ידעו לאן לשלוח את החבילה הם יודעים מאיפה את בעולם ושולחים לך את המארז המתאים לפי שיטת השידור של המדינה שלך.

shaharory

New member
זה נכון לגבי מכשירי DVD ישנים

בארה"ב יש איזור 1 ובארץ יש איזור 2. לפני שנתיים קנו לי מארה"ב סרטים וסדרות וכשרובם לא עבדו בדקתי למה ואז ראיתי שהמכשירים שמוכרים עכשיו הם לשני האזורים אז קניתי חדש במיוחד ומאז הכל עובד לי ואני מאוד שמחה :)

riktal

New member
יכול להיות שאת צודקת

אני יודעת שכאשר הייתי בארצות הברית ואמרתי בחנות של BEST BUY שאני מישראל - הם מיד אמרו לי שאין לי טעם לקנות אצלם כי זה לא יעבוד אצלי. אני יודעת שה-דיוידי שלי דיי חדש, בן פחות משנה, אבל הוא סוג זול מאוד (100 ש"ח), אז אני לא חושבת שהוא יודע לזהות את הדיסקים משם (למרות שלא ניסיתי אפילו). גם עם ה-DVD הנייד שקניתי שם (כי בכל זאת לא יכולתי שלא לקנות כמה דיוידיים מיוחדים בקומיקון שאי אפשר להשיג אותם בשום מקום) יש לי בעיה כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסקים שיש לי פה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני גם חושבת שזה לא רלוונטי יותר

חוצמזה שתמיד אפשר לראות במחשב ^_~

sweet shir

New member
אמזון בד"כ עושה מבצעים וכאלה

אבל אם את מזמינה מאמזון US ולא UK אז המשלוח לא זול.. בכלמקרה אם את סומכת על ההורים שלך הייתי מחכה שההורים יקנו חחח

shaharory

New member
דווקא המשלוח בסדר

11 דולר. ואם אני קונה עוד דברים זה איכשהו משתלם ^^ רק שאני צריכה לבדוק אם אמא שלי באמת תיקנה לי את כל מה שאני רוצה כשהיא תהיה בארה"ב

sweet shir

New member
חח לדעתי המשלוח זה לא מעט..

בUK זה היה עולה לי בסביבות ה10 שקלים חח בכלמקרה אם הם באמת יקנו לך מה שאת רוצה עדיף לקנות כבר שם..

למעלה