277

לוניד

New member
277 ../images/Emo58.gif

פרק ענק! נארוטו איש הזא-שועל XD קאקאשי מגרש השדים! (ראו תמונה - הייתי חייבת XD) דיידרה המחבל המתאבד! Die zionists!!!....yeah אני שמחה שהקרב עם דיידרה נגמר מהר ולא נמרח.... האם העלילה סוף סוף תחזור לקצב מהיר יותר עכשיו? :O

Riku FanBoy

New member
מאיפה את מורידה?!

בבקשה תגידי לי או תכווני אותי לזה או שתצרי איתי קשר ותתני לי לינק שם... *מתחנן על הברכיים*

renegader

New member
../images/Emo58.gif

מי אמר שזה ניגמר? זה שרמזו על זה לא אומר שזה ניגמר. זה מוזר שהכל הסתדר ככה פתאום כולם ניצחו מבלי ליראות את הקרב של הצוות של גאי הינו צריכים לסבול את סאקורה כל כך הרבה זמן ודווקא את הקטעים עם לי ונג'י הם חתחו? זה לא פייר ואני עדין מעוצבן על זה שנארוטו עדין עושה ראסנגאן עם כפיל אבל מי יודע אולי ניראה את סאסקה מוקדם יותר ממה שחשבתי

לוניד

New member
בקשר למה שחתכו...../images/Emo58.gif

נראה לי שלא הראו את הקרב של הצוות של גאי כדי להשאיר מקום לפילרים של הקרב שלם או משהו. XP בכל מקרה, דווקא עדיף ככה, רק הקרבות של סאקורה ונארוטו היו חשובים, להראות את הקרב של צוות גאי לא היה מעניין כל כך, והיה גורם למנגה להתקדם אפילו יותר לאט. המממ..... נראה לי שנארוטו צריך לעשות את הראסנגאן עם כפיל רק מתי שהוא לא שולט בצ'קרה שלו טוב או לא יכול להתרכז, כמו עכשיו. בקרב נגד איטאצ'י הוא עשה את זה בלי כפיל.

renegader

New member
../images/Emo58.gif בקשר לראסנגאן

הייתי מקבל את מה שאמרת אם זה היה לפני הקפיצה בזמן שנתיים וחצי זה מספיק זמן לשכלל את הטכניקה וללמוד לישלוט על הצ'אקרה שלו עכשיו כשהוא עושה ראסנגאן עם כפיל זה ניראה כאילו -למה לעזאזל היה שווה ביכלל הקפיצה בזמן אם הוא לא השתפר עם הקטע הזה? מה הוא עשה כל הזמן הזה? למד איך לפתח זנב שני ל"מיני שועל צ'אקרה" הזה שלו? או לישלוט בקאגה בונשין? הוא שלט בכפילים שלו טוב אז לפני הקפיצה לא רואה למה הוא לא יכל ללמוד איך לעשות את הראסנגאן ביד אחת זה היה חוסך זמן גם לנו וגם לקורבנות שלו

Hikaru

New member
אני עדיין לא מבין ../images/Emo58.gif

למה כולם כועסים על זה שנארוטו משתמש ב-KAGEBUNSHIN בתור כלי עזר לראסנגאן. זה *הסטייל* של נארוטו, נכון, גם אני ציפיתי שהוא יעשה את זה ביד אחת, אבל אולי לנארוטו יש את הסיבות משלו להשתמש *עכשיו* ב-KAGEBUNSHIN. אני מאמין שהוא יכול להשתמש בראסנגאן גם עם יד אחת.
אבל, אין שום דבר רע ב-KAGEBUNSHIN: זה הסגנון של נארוטו ^_^ אה, ובקשר לפרק
נארוטו שולט עם 2 זנבות!! חבל שקאקאשי עצר אותו

renegader

New member
זה לא שיש משהו רע../images/Emo58.gif

זה העובדה שהוא לא התפתח עם הטכניקות האלה זה שהוא מצליח ליצר אתה כפילים האלה קצת יותר מהר וקצת יותר מדוייק לא מצדיק שנתיים וחצי של אימונים -אימונים שנועדו כדי לעלות על האימונים של סאסקה - כדי שהוא כן יוכל לנצח אותו ולהחזיר אותו לכפר קח את סאקורה לדוגמה -עד לפני הקפיצה בזמן היא לא עשתה כלום חוץ מלצעוק סאסקה סאסקה סאסקה ולרדוף אחרי נארוטו כי הוא עשה משהו מטומטם עכשיו היא הצליחה להשמיד חבר באקטצוקי - זה האם אמא של השיפורים מחסרת תועלת למחסלת אקטצוקי זה שיפור אדיר ונארוטו? שהבטיח והבטיח...וכו...וכו נאדה כל מה שקיבלנו עד עכשיו היה ראסנגאן כפול וזנב שני למיני שועל צ'אקרה (שמעכשיו יהיה ידוע כ מש"צ')

Hikaru

New member
אמ. ../images/Emo58.gif

עוד לא ראינו את מה שיש לנארוטו להציע, אל תשכח שיש את ה'ג'וטסו הזה'. ואני בטוח שיש עוד ג'וטסואים רבים כמו שאמרתי, לדעתי נארוטו יכול לעשות ראסנגאן ביד אחת. אבל עם בונשין יש לו שליטה יותר טובה, בייחוד בסיטואציות שהוא נמצא בהם (קפיצה באוויר? או שהבונשין היה אמור לתמוך במטרה המקורית של נארוטו - להשיג את גאארה, מה שאף מעצים את הדמות של נארוטו - זה מראה שהוא התפתח באופן אסטרטגי).. ונארוטו זה לא רק ראסנגאן וקאגה בונשין.. יש לו הרבה יותר מה להציע מזה.. אנחנו עוד נראה הרבה יותר ממנו, זה בטוח.

renegader

New member
הא? ../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך ראסנגאן עם כפיל זה צעד אסטרטגי יותר מתקדם מלעשות ראסנגאן ביד אחת כשהכפיל השני עושה משהו יותר מועיל מלהיות תקוע לגוף המקורי כדי לעזור לו לעשות את הראסנגאן זה לוקח יותר זמן ויותר אנרגיה - אסטרטגי זה לא! זה היה יותר אסטרטגי אם הוא היה עושה ראסנגאן ביד אחת בלי כפיל בזמן שארבעת הכפילים תפסו את בלונדי אולי בלונדי ביכלל לא היה בורח (שבעצם בזמן הזה יצר את הקאוורימי שלו במקומו) ומתחבא

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif

המתקפה של נארוטו היתה מהירה מאוד, אולי משום כך נארוטו השתמש בכפיל כדי להפעיל את ראסנגאן יותר מהר *וגם* לתפוס את גאארה אחר כך? שוב, אין לי מושג...זה הכל השערות. אי אפשר לדעת מה קישימוטו חושב.

renegader

New member
אני רק מקווה ../images/Emo58.gif

שיהיה לו מה להראות שכנגיע לקטעים עם סאסקה

Omega Dark

New member
פרק טוב, חבל שקאקאשי עצר את נארוטו.

ובקשר לקטע שהוא עדיין עושה רסנגן עם קגה בונשין אני חושב שזה באמת אכזבה... במיוחד עוד אחרי שנתיים וחצי של אימונים עם סאנין,ג'יראיה, שיודע כבר איך לעשות את זה ביד אחת...אבל מעניים מה הוא "ראה" שקרה לנארוטו עם יש לו יותר מזנב אחד...אני חושב שמה שיקרה זה שקיובי ישתלט על הגוף של נארוטו ואז ניסה להרוג את ג'יראיה....מה אתם חושבים?

../images/Emo58.gif זה היה... ממש מהיר. ס_ס

יותר מדי. לא רציתי עוד קרב ארוך ומייגע עם דיידארה, אבל הקרב של נארוטו בלי ספק היה מעניין אותי הרבה יותר מהקרב של סאקורה. הוא באמת התפוצץ וזהו? קצת מאכזב. לא נורא, אולי שבוע הבא סוף סוף נדע מה שלום גאארה, אם הקרבות נגמרו.

Riku FanBoy

New member
../images/Emo58.gif זה רק אני או שעוד מישהו...

רואה דמיון מטריד מדי בין הדרך שבה הלך לעולמו דיידארה לבין הדרך שבה הלכה דמות מסויימת מדראגון בול זי? אני יודע שקישימוטו הושפע מטוריאמה אבל זה מפחיד... קיצר, לי נראה שג'יראיה חווה חוויה מאוד לא נעימה מאחר ונארוטו הפריש לעצמו יותר מחמישה זנבות קיובי ולג'יאריה הייתה קצת לרסן אותו ולכן הוא הזהיר את הדחליל. כי לדעתי מה שקשה מאוד לג'יראיה, יהיה בילתי אפשרי כמעט לדחליל (המבין יבין). אבל קיובי נארוטו הוא דמות כזאת מגניבה... @_@. צריך לראות יותר קרבות בסגנון של נארוטו-האקו ונארוטו-נג'י.. קרבות שולטים, טובים ומלאים בצ'אקרה של קיובי ^_^

למעלה