======

MissUnKnown

New member
======

טוב אני מבינה שלא רצוי שאני יפתח הודעות חדשות על דעותי ומחשבותי. אני לתומי חשבתי שיש פה אנשים בוגרים אשר מוכנים לקבל דעות של האחר. טעיתי... השירשור היה באמת מיותר. להתראות

kit k@t

New member
Eden,

i'm gonna kick your ass! whats that suppose to show? if I would have left when people said stupid things to me I would have left 6 months ago (or even more). be a grown up and deal with the fact that some people don't like what you say. and after you do that don't give a damn about it, and send them to hell. you have he right to say what you want, just like all the rest of those fools. kat

MissUnKnown

New member
i wrote this msg in my 5 minutes

of fustration. well its over now. and i dont give a shit what any one else thinks about me. well i shouldnt have writen this msg :)

Trinity 8 P

New member
Oh please Eden don't be ../images/Emo110.gif

ridiculous... they are stupid people who will never come to their senses ... just be glad you're not one of them and keep making fun of Eliav with us :) anyway if you leave I'll kick you bottom... so don't.

a e q u i t a s

New member
עדן, את לא אשמה, זה אנשים אחרים ../images/Emo35.gif

אני לא חושב שהודעה של עדן, הייתה דפוקה, אני חושב,שהתגובות מצד האנשי הפורום הייתה מגוכחת, בלתי בוגרת וסליחה על ביטוי..אפילו מפגרת. אני במקרה עליתי על הודעה הזו - זה פורסם בכמעט כל הפורומים של תפוז - והנוער הישראלי לשעבר בחו"ל, מתנהג כאילו כן, או קשור לפה, אבל לא, לא איכפת לו, ואילו הנוער הישראלי, חושב שכול יהודי העולם צריכים לסבול, רק בגלל שבישראל יש פיגועים, צרות כלכליות וכל השיט הזה ביחד. כל אחד בחר את הדרך בא הוא רצה ללכת, חלקם בחרו חיים יותר טובים בחו"ל, אחרים פוחדים לנסות לעולם הגדול או לחילופין אוהבים את ישראל, אז בחרו להישאר בארץ. כל אחד והבחירות שלו. אין טעם לריב על שטויות. יום טוב,

הללויה.

סוף סוף תגובה לעניין רק שמה שכנראה לא כולם מבינים זה שלא אנחנו בחרנו לעזוב את הארץ וחלקינו היו מאוד שמחים ומאושרים לא להיות פה. לכל אחד יש את הדיעה שלו. ככה זה בחיים. לא תמיד מסכימים עם כולם. ההתנפלות על עדן היתה מוגזמת וממד לא במקום. עדן, תמשיכי להביע את דעותייך חופשי כי בשביל זה נועד הפורום. אני לא מוצאת שומדבר רע בהודעה בפירסמת והעובדה שאנשים ראו את זה כקריאת "מוות לישראלים" זו כבר בעיה שלהם ולא שלך. אם הדיעות שלך מפריעות למישהו, הוא לא חייב לקרוא את ההודעות שלך. נפלאות הפורומים.

a e q u i t a s

New member
פרייז דה לורד...הללויה!!!

כל אחד זכאי וצריך להביע את דעותיו, כל עוד שהם לא מסיתים או גורמים למרידה וכל הבולשיט הזה, למה לא, נפלאות הדמוקרטיה. יום טוב

אתה יודע מה??

עזוב כעס, עזוב התנפלות או לדבר מתוך עצבים.. ברגע זה אני פשוט מרגישה פגועה: .. ואילו הנוער הישראלי, חושב שכול יהודי העולם צריכים לסבול, רק בגלל שבישראל יש פיגועים, צרות כלכליות וכל השיט הזה ביחד. אני מאוד מקווה שרוב החברים בפורום לא מרגישים ככה, מה לעשות שכן?? אנחנו עם יהודי.. כולנו ביחד באותה צרה. ובדיוק כמו שאנחנו היינו מרגישים כאב אם בארץ שלך היה פיגוע ואחד מהחברים היהודים שלך היה נהרג, אנחנו מצפים לפחות לקצת סימפתיה.. אני ממש לא הולכת להתווכח בקשר לקישור שפתחה את עדן כי כל הדיעות כבר נאמרו. אבל מהמנהלת, דווקא את, שאמרת שכן כואב לך מכל פיגוע ורע לך כשאנשים חפים מפשע נהרגים - את מצדיקה אותו ??? איך אפשר?

a e q u i t a s

New member
../images/Emo104.gif הבהרה בקשר להודעה../images/Emo88.gif

יכול להיות שהייתי יכול להתבטא בצורה קצת שונה, אם זאת, הכוונה שלי הייתה, שיש לי הרגשה, שישראלים מרגישים "נבגדים" משאר יהדות העולם, או אולי אפשר לכנות את זה, הפריאריים, הם פה בישראל, נלחמים על הזכות לחיות במולדתם, ושאר יהודי העולם עושים כיף וחיים בגולה. אני מכיר הרבה חברים שלי, בשיחות סלון, שאומרים לי, איזה כיף להם - הם בחו"ל, לא סובלים מאבטלה, טרור וכול המה שקורה פה. מן קינאה או אפילו צרות עין. אני לא נולדתי בישראל, נולדתי בחו"ל, ומתוך בחירה (של הורים), הגענו לישראל. עשיתי בחירה להגיע לפה, ואני שמח בחלקי. אחרים עשו בחירה שונה ואסור לנו לשפוט אותם על שבחרו חיים יותר טובים, או לפחות חיים יותר שקטים. אני מכיר, אנשים שאומרים, פאק דה וורלד, אם אני סובל בגלל שאני יהודי, אז שכולם יסבלו, משהו כמו, תמות נפשי עם פלשיתים. אני לא התכוונתי לעליב אף אחד, ואין לייחס לי כוונות זדון. יום טוב,

מה יש לא להצדיק אותו?

את דווקא מצדיקה בדיוק את מה שהוא אומר, גם אם אני לא ממש מסכימה איתו. שאנחנו היינו מרגישים כאב אם בארץ שלך היה פיגוע ואחד מהחברים היהודים שלך היה נהרג עצוב שאת כותבת "אחד מהחברים היהודים" החברים שלי הם קודם כל אנשים, בין אם הם יהודים, נוצרים או תתפלאי גם מוסלמים. אני לא אוהבת את כל הקטע הזה של "כולנו יהודים וכולנו באותה צרה". יהדות זאת דת, אתם קצת מבלבלים בין יהודים לישראלים.

אני אומרת יהודים בתקווהה...

שלא יהיו עוד פיגועים כלפי דתות אחרות. אני לא מאמינה ברצח שום אדם, לא משנה איפה שהוא. את סותרת את עצמך, מצד אחד :"מה יש לא להצדיק אותו?" מצד שני :" אני לא מסכימה אותו" את יודעת מה? זו דיעה שלך, אני בטוחה שיש הרבה יהודים בעולם שמרגישים כאב וצער על כל אדם שנרצח פה בדם קר. את לא מרגישה, זכותך.

מי אמר שלא?

דמט את מעוותת הכל. ואני מצדיקה אותו בשאר ההודעה, לא במשפט הזה. אין לי כוח לשטויות האלה יותר. תחשבי מה שאת רוצה, אני אמרתי את מה שיש לי להגיד כבר מספיק פעמים. את לא רוצה להבין את זה, חבל.

אוקיי, עד כאן../images/Emo70.gif

ברור שאת לא נוער בחו"ל. היה את השירשור הענק של עדן... יריתם לה פוסטים... מה עכשיו אתם עושים פה? מחכים לעוד הודעה שהיא תפתח כדי לרדת עליה? לחכות כמו עורבים? את לא חייבת, אבל זה יחסוך המון מריבות וסכסוכים בפורום אם תנסחי את ההודעות שלך קצת יותר יפה ולא תגרשי מפה את חברי הפורום שכן גרים בחו"ל. לילה טוב

לא, מה קשור?

מההתחלה שבאתי לפורום הזה רציתי להיות מעורבת, רציתי לראות מה קורה שם בח"ול ונכון שההתקפה על זאתי עם ההודעה הייתה מוגזמת. ואחרי שנאמרו דברים שתקתי, אבל סליחה???????? מה זה : לכי מפה??? כמו שכתבת לו, יש לי זכות להיות בפורום הזה בדיוק כמו שלכם למרות שאני לא גרה בחו"ל.. אז אם אני הגבתי זה היה רק כתוצאה ממה שהוא אמר לי. אני ניסחתי את ההודעה שלי לפי ההודעה שלו וחבל שאת קוטלת אותי רק בגלל שאותו את מכירה ואותי לא.

אוקיי, דבר ראשון- היא בת.

קוראים לה ניצן. ותראי שאם תכירי אותה- את אפילו תחבבי אותה
די עם המריבות... זה מה זה לא מוסיף...
ואני לא קוטלת אותך. אני קוטלת את המריבה
אם את מצטרפת לפורום אז ברוכה הבאה

למעלה