274

לוניד

New member
274 ../images/Emo58.gif

מזמן לא היה שירשור על הפרק החדש במנגה.... (אולי בגלל שלא קרה הרבה?) אז, סוף סוף נגמר הקרב הארוך (מאוד) בין סאקורה וסבתא צ'יו לבין סאסורי, ואי אפשר לומר שהסוף לא היה צפוי. עכשיו השאלה היא, האם סאסורי מת? חי? ואם הוא חי, מה יקרה לו עכשיו? ...ובפרק הבא, הקרב בין נארוטו וקאקאשי לבין דיידארה. אני מקווה רק שזה יהיה קצר יותר מהקרב הקודם. X_O

renegader

New member
../images/Emo58.gif ממממ

הייתי אומר שקרה דיי הרבה דווקא 273 היה מגניב בהחלט הייתי רוצה לראות את הפרק הזה מונפש (הבובות להבנות היו הרבה יותר מגניבות ז"א אחרי הכל יש להם טכניקת בלנדר להכנת מיץ בובות - זה היה מגניב
) 274 הנוכחי היה קצת יותר שקוף אבל זה ניגמר סוף סוף (אני מקווה) אחרי הכל היא דקרה אותו עם שני חרבות ב"לב" המיוחד הזה שלו מה שקצת הפתיע אותי היה שהזקנה יכולה לעשות את הטכניקה הזאת של הריפויי כמו סאקורה ולרפא אותה אבל אז ניזכרתי שהיא מתעסקת עם רעלים אז היא חייבת לדעת לפחות את זה כדי לא להפגע מזה (ואם להיפגע אז שיהיה איך לרפא) מעניין אם לסאסורי תיהיה המילה האחרונה והוא איך שהוא יהרוג את הזקנה ושניהם ימותו ביחד או משהו בסיגנון

SaidinsTaint

New member
|ספוליר|

היא לא נשרטה והולכת למות במילא? ומההתחלה אמרו שהיא medical nin לדעתי - אבל מה שהיא משתמשת בו זה לא ריפוי, היא פשוט שופכת את כל החיים שלה פנימה כדי לרפא את סאקורה. הסבירו מה הקטע עם ההורים שלו ופספסתי? הם מתו והוא עשה מהם בובות? הוא הרג אותם ועשה מהם בובות וכולם חשבו שזה נורא חמוד? 0_o ואני ממש מקווה שבפרק הבא נחזור לנארוטו - אבל אני חושש שזה בטח יהיה רק העמוד האחרון וקודם נראה מה קורה עם השלישיה המופלאה הזו

lgmtk

New member
~לא קרה את התוכן לא רוצה ספוילרים~

SHANNARO לא הוציאו כבר המון זמן! יש איזה מתרגם אחר??????

Snake Bandage

New member
Inane?

נו, כולם הסתמכו עליהם לפני שאנארו המטופשים האלה, לא כדאי לחזור אליהם? הם ממילא מתרגמים יותר טוב.

lgmtk

New member
יש להם אתר או משהו? כי לא ראיתי אף

פעם :\ ;_;

Snake Bandage

New member
*מצביעה על מירק*

ואל תתחיל להתבכיין שאתה לא יודע איך להשתמש בזה, זה קל יותר ממה שאנשים חושבים.

lgmtk

New member
אני יודע להשתמש, מישהו אמר

שאני לא יודע? ואיזה סרבר וצ'אנל?

Snake Bandage

New member
מה, יש להם אתר??

לעזאזל, את הדבר החשוב הזה החבר שלי מ-Inane לא טרח להגיד לי. WTF. #>_<

renegader

New member
גם כן חבר ../images/Emo3.gif

יש להם פורום כבר כימעט חצי שנה (לא בטוח) ואם תשים לב יש באתר הפניה לשרת של IRC

lgmtk

New member
left cheast ../images/Emo58.gif

הבובות דקרו את סאסורי בלב, זה ה-left cheast...כולו בובה חוץ מהמקום שמייצר צ'אקרה וחייב לשלוט על מוחו וכל השאר - זהו הלב בחזה שמאלי. דקירה ישירה מ-2 חרבות אפילו אי אפשר לרפא, ככה שאם הוא חי, מסאשי ממש עשה לא טוב. לדעתי הוא מת :) והשם של הפרק הבא! גאארה ;_; אוף ;(

Snake Bandage

New member
אבל נו, באמת... ../images/Emo58.gif

זה לא הפרק השני כבר שקוראים לו 'מותו של גאארה'?

Hikaru

New member
לא

כי הדברים שכתובים שם, הם לא השמות של הפרקים.
אבל כן הטיזר הזה לפרק הבא הופיע כבר בעבר.

Snake Bandage

New member
נו, אותו דבר

בכל מקרה הבנת למה התכוונתי. P= אבל נו, כן, זה חוזר על עצמו. בסוף נגלה שזה בכלל לא קרה וקישימוטו צוחק על כולנו.

SaidinsTaint

New member
אהבתי את ההערה של המתרגמים בצד

Attention: to reflect certain changes, from next issue this manga will be renamed `Sakura`. Thank you for your continued support!​

למעלה