&*$*%&

&*$*%&

אבל בכוייל מקרה סתם משו קטו שהטריד אותי עוד לא יצא לי להיות עם מישו שאהבתי לפני זמן מו הכרתי מישו ממש נחמד אחד האנשים הכי מיוחדים וטובים שאני מכירה אולי זה בגלל שהוא זה הוא או שאנלא יודעת למה אבל פשוט לא יכלתי להתנשק איתו אני שמתי לב שאני פשוט לא יכולה להתנשק לא חושבת שזה מגעיל אותי אני פשוט לא מסוגלת לעשות את זה ואם אני מתנשקת זה כאילו מתוך הכרח אני יכולה אפילו להתמזמז להגיע למקומות כאלו ואחרים אבל נשיקה כמה שזה פשוט זה פשוט לא משו שבא לי לעשות וזה ממש מוזר לי.. וזה לא רק איתו ככה

GATINHA

New member
נשיקה

היא ברוב המקרים דבר הרבה יותר אנטימי, כנראה בגלל שישנו קשר עין... ואני שואלת את עצמי מה מסמלת נשיקה עבורך? איך את מרגישה לגבי עצמך?- אולי את לא מוכנה לקשר פיסי\מיני מסיבה זאת או אחרת, ולכן כשזה הופך למשהו עם קצת יותר עומק את נרתעת.. בינתיים, אני ממליצה לך בחום לא להכריח את עצמך ולא לעשות שום דבר שאת לא רוצה!

גרא.

New member
זיכרון..,יכול להיות שאת פשוט ..

לא יודעת להתנשק,ולכן זה לא כל כך מצליח לך..לכן מצ"ב מדריך לנשיקות..אולי אם תלמדי להתנשק,תיווצר משמעות אחרת לנשיקה עבורך.

מה את אומרת?

באמת שבנשיקה הראשונה שלי זה היה דבר מטומטם כי כל הזמן התחמקתי ממנו כי פחדתי מזה אבל בסוף זה בא הרשגתי שאני עושה את זה מתוך הכרח כי נמאס לי לייבש אותו ורציתי לדעת כבר מה זה אז עשיתי את זה וזה היה בסדר לא משו כזה ווא שזוכרים אותו היה נחדמ אבל לא יותר מידי כי לא אהבתי אותו ולא הרגשתי בטוחה ומוגנת אבל עברתי את הקטע המפחיד אבל עדיין לא אהבתי את זה וניסיתי להתחמק לויודת למה זה קצת מגעיל אותי ולא בקטע של ילדותיות ואני לא נגעלת מרוק או משו כזה זה הגיע עד מצב שפעם אחת אפילו ירקתי אחרי שהתנשקתי איתו לא שהוא ראה... אבל זה היה בגלל שכל הקטע איתו היה פשוט מסריח אבל גם זה שבא אחריו לא מתתי על להתנשק איתו כי לא הייתה לזה המהשמעות האמיתית הוא היה אחד כזה שיכולהתנשק עם כל אחת כי זו הרגשה סבב?! יש אנשים שנהנים מזה והאיש הזה שהיה לפני אזיה שבוע איתו כן יכלה להיות לזה משעמות כי באמת היה לו אכפאת ממני ובאמת הוא אדם מיוחד ומדהים אבל זה פשוט לא יצא איפשהו יש תפחד שאני לא דאע מה לעשות אבל זה כבר לאזה אבל אני כבר לא דואגת כי האפםשרות זהו פסה כבר ואני ידועת שאם יהיה את המישהו הזה שירעיד אותי לא תהיה לי ההרגשה הסו של ההיגעלות וזה יהי הדבר המהדהים שאני מצפה לו

למעלה