.

EROTOMANIA

New member
.

אני חושבת שאני פדופילית או משהו. יש לי קראש על מישהו בכיתה ט', ואני בכיתה יא'.. :\ הוא לומד איתי ספרדית, והמורה אמר שהוא יושיב אותי לידו, הידד. זה עוד היה בסדר שהאקס שלי היה שנה קטן ממני, אבל עכשיו זה הבדל של שנתיים.. וגם בחופש הגדול התנשקתי עם מישהו שקטן ממני בשנתיים... (סעמק, זה לא בשביל להתלהב, זה בשביל להמחיש את הפדופיליות.) זהו, זה רשמי. יש לי חולשה מטורפת לטטניקים. אני לא בטוחה למה אני מספרת לכם את זה, אבל חשבתי שאני אוכל לספר לכם על מה שעובר עליי ונהיה one big happy family.

EROTOMANIA

New member
..

אהא, יופי טופי. עד שאני משתכנעת לספר על מה שעובר עליי, כביכול, לאף אחד לא אכפת בוהו. ואז אנשים עוד מתלוננים על זה! היה עדיף לי להשאר במתכונת השטחית שלי מלכתחילה. סעמק.

kit k@t

New member
you know i feel the same way...

and i am even older then you. the guy that i think is hot is really weird.. he keeps talking to me and shit... weird little kids. kat

EROTOMANIA

New member
......

ידעתי שאת מזדהה או משהו, אבל בכזאת צורה שכל מי שבן 14 נראה לך סקסי?! :\ ומה מוזר? פרשמנס עם ידידות\חברות שמיניסטיות זה הכי מאגניב.

kit k@t

New member
not all,

but i find a lot of freshmans to be really cute, and i even think that some are pretty hot. i like ilittle boys.... kat

למעלה