27.7

Marble Arch

New member
../images/Emo99.gif

כשאת מדברת איתה, תמסרי לה הרבהההה אהבה ממני!!

Infin1ty

New member
עשו לנו השתלטות על הפורום

ראית מה זה?
נראה לי הם ישימו יותר הודעות בחודש מאשר שאנחנו עשינו בשנה האחרונה..

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

מה גם שאנחנו יותר בנות מבנים פה

The Peanut

New member
תגידי,

לא הגיע הזמן שתעברי לפורום יותר רלוונטי? כמו למשל.................. פורום סדירים. זה לגיטימי. זה נכון.
(רק אני מתלהבת שמשום מה יש פה משהו חדש ורשום "מדעית" באופציות של ההודעה?!?!?!!?!?
)

שצ.

משעמם לי, אני חוזרת הביתה מוקדם ובאופן רגיל למדי נכנסת לפה. מה אני אעשה :^). [לא שאני מתלוננת חלילה. חמשושים רולז.].

jenngirl

New member
היה נחמד אתמול../images/Emo82.gif

נפגשנו 7 בנות,תארו לכן מה זה 7 בנות אחרי איזה שבוע שלא ראינו אחת את השניה.להשלים פערים וכאלה,זה אומר הרבה כאבי ראש וזיבולי שכל. אבל היה ממש מצחיק וקבענו ללכת ללונה פארק יחד. ואיזה חתולה השמיעה יללה מצחיקה שכזו וזה הזכיר לי את הצ'אט ששמענו פתאום קרב חתולים ב-3 בלילה מהמצלמה של זיו
ליווינו את חברה שלנו הביתה וסתם צחקנו בדרך על כל מיני דברים,ועמדו שם שתי פרחות שאחת מהן הזכירה לנו מישהי מהשכבה. אז אחת מהן אמרה "יש לכן בעיה עם איך שאני מתלבשת?
" "הממ לא,מי דיבר עלייך בכלל" כשעברנו אותן הן צעקו לנו כל מיני דברים. ובדרך חזרה משם היצורות האלה צעקו לנו שוב "ילדה,ילדה,ילדה" וחברות שלי הפוסטמות עברו מדרכה.נורא רציתי להציק להן וכאלה כי זה מצחיק התקלויות כאלה עם פרחות. הממ כן טוב. מה עושים היום? לא הרבה,אולי סוף סוף לארגן את הספריה ולזרוק דברים שלא צריך. לנקות ולסדר קצת הבית כדי לעזור לאמא,ואם בערב יבוא לי אז להיפגש עם חברות. [ואני לא אראה את דפנה נורמלי עד אוקטובר]; ]. יום טוב!

jenngirl

New member
../images/Emo2.gifמההההה../images/Emo82.gif

לאנס הכי חמוד שם]; זה...זה לא נקלט. מה זה פה,כל החמודים הומואים! [עברי,תראה מה אתה עושה לאנשים! בטח לאנס שמע את השירים של עברי בגרמניה והתחיל להעריץ אותו. והמבין יבין למה
]

jenngirl

New member
אה ודרך אגב.הם טעו../images/Emo82.gif

לאנס הוא השני משמאל,לא מימין.

K e R e N18

New member
../images/Emo45.gifזהו...בהתחלה לא הבנתי..

זכרתי שלשני מימין קוראים-ג'ייסי או משו כזה
הוא הכי חמוד שם

shiran™

New member
חחחחחחחחחחחח רק עכשיו נפל

לי האסימון למה כתבת "לינויה".. מעריצת אן סינק מטורפת! וחבל שזה לא השני מימין, הוא קורע

למעלה