27.7.05 יומולדת לי!!

מתי יש למאיה הופעות כבר?!?!? אוףףףף

אני מתה לראות אותה כבררררררררררררר נוווווווו שיהיו הופעות!!! למי הם מחכים למשיח??....הוא לא יבוא בזמן הקרוב

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifדיקלה נשמתי!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון(פויייייייי) מ=ז=ל ט=ו=בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך הכי הכי בעולםםםםםםםם!!!!! והולכת להיות לך אחלה יום הולדת מחררררררררררררר!!!=)... ברור שאני באה לחיפה בשבילךךךךךך!! את בנאדם כ"כ יקר לי ואת מוי מוי חשובה ליייייי!!! אין אין עלייייייךךךךךך!!! שהשנה הזאת תהיה הכי מקסימה שיש... ובהצלחה בכללללל!! בלימודים ובכל דסר אחר אפשרי!!!! שיהיה הרבה אושר ועושררררררר והמוןןן אהבהההההההההההההה
אני שמחה על היום הזה שפשוט הכרתי אותך ומאז נוצרה החברות המדהימההה הזאתת!!!... ברכה בהרבה יותר מרגשת תקבלי מחררררר...;)... ושוב תדעי שאת בנאדם יקר לי מאוד ואני אוהבת אותךךךךךךךךךך הכי הכיי!!!!! נ.ב: ספירושששש גנבת לי את ההודעה זה היה אמור להיות התפקיד שלי לפתוח לה את ההודעה חח אבל לא נורא;)... דיקוש שלי שוב המון המון המון מזל טובב!!אוהבת אותךךך!!!

../images/Emo65.gifדיקוש נשמה שלי../images/Emo65.gif

קודם כל אני אתחיל בזה ששמחתי להכיר אותך , את ילדה מקסימה אין כמוך!!! אני מאחלת לך מכל הלב שכל משאלותייך יתגשמו ,שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך שתמיד תהיי ילגה מאושרת..!! המון המון מזל טוב נשמה שלי אני אוהבת אותך מאוד מאוד!!!
יום הולדת שמח

../images/Emo124.gifדיקוש מזל טוב!!

יום הולדת שמח אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובהצלחה בהמשך החיים חולה עליךך!!
יום הולדת שמח!

דיקוש מאמי שלי מזל טוב

מזל טוב נשמה שהיה לך המאמן המאמן מזל טוב שכל משאולותיך תמיד יתגשמו שהיה לך בהצלחה בחיים! אוהבת אותך !!=]]
יום הולדת שמח

דיקוששש נשמהההההחיבוק|

יום הולדת שמח
המוןןןן המוןןןן מזל טובבב
אין אין עלייך את ילדה מדהימהההה ומקסימהה ואני פשוט שמחה שהכרתי אותך
אני באמת מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.. מגיע לך
שתהיה לך היומולדת הכי הכי יפה
תמשיכי להיות כמו שאת.. אוהבת אותך
יסמין

../images/Emo65.gifיהההה המונהמון ../images/Emo49.gif

עד 120
אושר
עושר
הצלחה בחיים
ו... אממ שכל מה שרק תרצי יתגשם
ב
נגה

27.7.05 יומולדת לי!!

אז בתור התחלה אני פה מנסה לקבץ ביחד את כל הברכות המקסימות שלכםם המון המון המון תודההה 2 מזל טוב קיבלתי ביומיים חח אחד על היומולדת שלי ואחד על ההנהלה חח כיף אמיתי זאת בהחלת מתנת יומולדת מקסימה מקווה שתהנו מהצמד חמד החדש שנוצר לכם בהנהלה (אני ויניב) ושאני אצליח להתמודד עם זה בדרך הטובה ביותר!! אוהבת המוןןן המנהלת החדשהההההההה דיקוש חחח

נועוW

New member
מזל טוב../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif

המון המון ברכות
קטנות וגדולות לשנים שכבר היו
ולאלה שבאות שיהיה לך המון
עושר ואושר יושר וכושר
וכל מה שתיקח על עצמך לעשות יצא הכי טוב שרק יכול להיות
המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב
תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים
מאחלת נועה

דיקוש מאמי

מזל טוב עד 120 שכל מה שתרצי תקבלי תפגשי הרבה את מאיוש את אדם מקסים שמחתי להכיר אחת כמוך!! אהה וסליחה שלא שלחתי אתמול אני הייתי בטורקיה

למעלה