27.7.05 יומולדת לי!!

מחר יום הולדת מחר יום הולדת

מחר יום הולדת לדיקוש המושלמת!!!!!! דיקושית יפה שלי מזל טוב עד 120.000.000.000.000.000.000 ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- אלה שורות שבהם תיכתבי את כול מה שאת רוצה והנה ברכה צנועה ממני יום הולדת זהו יום מיוחד אשר חוגגים אותו רק לאחד בכל שנה באותו היום לך נאחל שיתגשם החלום. אז גם השנה היום הזה הגיע לכן כולנו נעמוד כאן ונריע. שיהיה לך המון מזל טוב ושתמיד יהיה לך מישהו לאהוב. ולבחור החוגג מה עוד נבקש? נגמרו החרוזים אז תאלצי לנחש!

RaZiK4

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif"היום יום הולדת..."../images/Emo77.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לדיקוש חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לדיקוש סליחה, אבל מגיע לדיקוש שרשור יום הולדת בתאריך עצמו
אז מצידי תעתיקו את הברכות
דיקלה
קודם כל יש לך שם שולט
ועכשיו לעניין:
מזל טוב
יום הולדת שמח ועד 4444 שנים
שיהיה לך היום הכי כייף בעולם, שתדעי רק אושר, עושר וכושר. שתפגשי את מאיה כמה פעמים שרק תוכלי ושתמשיכי להיות בפורום השולט
הזה עד ש... לא יודע
מקווה שתקבלי מתנות שתאהבי, מתנות שוות
וזהו,
, עברנו שנה

../images/Emo65.gif אהבת חיי מזל טובב ../images/Emo65.gif

מאמי אני רוצה לאחל לך המון המון מזל טוב שתמיד יהיה לך כל מה שתאחלי לעצמך, וכל מה שרק תרצי. אולי זה נשמע לקקני ושמעת את זה מעוד הרבה אנשים, אבל אני באמת באמת שמחה שיצא לי להכיר בן אדם כל כך מקסים כמוך, אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך. בן אדם מתחשב, שאכפת לו מאחרים, לא כל יום יוצא להכיר בחורה כמוך.. אז באמת מאמי שוב המון מזל טוב, ורק אושר בחיים, וכל מה שתעלי בידיך ינחל הצלחה... אוהבת אותך ותמיד אוהב, רותם..

דיקושיתת יפה שלי הכיה רבה מזל טוב

ואני כבר יאחל לך באיסי את יודעת אוקיי הברכה: לדיקוש המושלמת... אני אוהבת אותך ממי שילי.. .מזל טוב מהממת ושתיפגשי את מאיה מתי שתירצי בעזרת השם... ובקיצ שיהיה לך הכי מזל בחיים ואל תישכחי דיקוש אני אוהבת אותך מאמי

mor alkobi

New member
דיקוש!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון המון המון המון מ-ז-ל ט-ו-ב-!-!-! המון אושר, עושר, בריאות, אהבה והצלחה בהכל!!!! מאחלת לך שתהיה לך את היום הולדת הכי מושלמת שיכולה להיות...
אוהבת...

לדיקושש שלייי!

סורי שלא כתבתי לך חח פשוט ארזתיי...חח המון מזל טוב אני אוהבת אותך מאודד!! עד מאה ועשרים שנה אני מאחרת לך המון אושר ומזלל! והעיקר שתיהי בריאה ומאושרת..! אוהבת אותך הודיה..חח

נשמה שלייי!!!

אני חייבת שוב להגיד מזל טוב חחחח!! המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך אוהבת אותך הכי בעולםםםם!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב

אהה כמעט שכחתיי!! ותודה ענקית ענקית

לכל אלו שהיו קצת יותר קרובים והתקשרו או שלחו הודעות שאלה (שניה אני אנסה לזכור את כולם ): חנוש נשמה שלי תודה מותק , יסמיני שלי , אביבוש נשמתי שהתקשרה מחו"ל להגיד מזל טוב וריגשה אותי לאללההה, רותם יפתי שהתקשרה ב-12 בלילהה בין הראשונות חחחח תודה מותק , הדריייי שעשתה מאמצים לבוא אבל לא הסתדר =/ אבל בכל זאת הייתה נשמונת , יניביייייייייייייייי אהובי הניצחי שהתקשר ושלח הודעותת והשאיר מסריםם והיה בונבון אמיתי וריגש אותי מאוד מאוד מאוד!! ועוד מלאאאא ששלחו הודעותתת במסנג'ר ושלחו כרטיסי ברכה באי סי קיו המון תודה לא זוכרתא ת כל השמותת אלו האחרונים שחרטוים בליבי ובראשי וכמובןןןןןןןן אחרונה חביבההההההההה והיקרה לי מכל ליאתי שבאה עד אליי עם מתנה ברכה ובכלל בילתה איתי ועם שאר האהובים שלי את היומולדת הזאת אז ליאתי שלי אוהבתותך המון המון המון תודה רבה על הכללללללללל אוהתבותך!!! וזהוו חח עשיתי נאום קצר כי הייתי חייבת להגיד תודה לכולם!! תודה שוב ושוב... ומחרררררר כלומרר היום כבר חח ה-28.7 ההפתעה שהבטחתי .. יניבי ... תעדכן אחרי הצהריים אנחנו כבר נהיה בקשר ;) לילה קסום לכולם ושוב תודה אוהבתותכם!! שלכם תמיד תמיד, דיקלה

אין על מההההההה נשמתייייייייייי

שמחה שאהבת את הכללללללל!!;) בכיף תמיד אוהבת אותך המוןןןןן נשמההה אין עלייך;).. מזל טוב שובבבבב מואה מואה מואה!!!

דיקוש כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

דיקוש
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שתמשיכי להיות נערה טובת-
ש-
לעזור ולתרום לפורום כשצריך
בכל דרך שתרצי בה
שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמו
כשתקבלי הרבה-
והרבה
ושתהיי-
ושיהיה לך כיף בחייך
אני
אותך,דיקוש
שיר

דיקוש אמורה../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif

מזל טוב יפיופה שלייייייייי
אני מצטערת שלא אמרתי לך את זה בזמן כי פשוט לא ההיתי בבית ארבע ימים חח וואיי המון המון מזל טוב
תהניי מכל רגע בחיים
וכמובן תמשיכי לאהוב את מאיה
אני יגיד לך כבר הכל במסנג'רר אמורההה
טוב ביוש נשמההההההההההההההה והמון מזל טוב עד 1200 חח!!

לדיקושש!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

חחח מזל טוב ליום הולדתךך אני מאחלת לך שתיהי מאושרת ושתצליחיי... שיהייה לך המון המון מזל..! חח את זוכרת שהכרנו בהופעה של מאיוש בנהריה? חחח וגם ליאתי הייתה! אני ואת וליאתי היינו בשורה הראשונהה וצעקנו למאיוש והיא ירדה ונתנה לנו ידיים והקדישה לנו שיר...זה הייה חבל על הזמןן..! קיצר מזל טוב אוהבת אותך המון המון המון ותמשיכי להיות כמו שאת!! אל תשתני..! אוהבת אותך הודיה בוסקילה

הדרוס

New member
את הברכה שלי היא תקבל מחר ממני אישי

אישיתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח דיקוש אני באהההההההההההההה רק תגידי לי באיזה שעה כי יש מצב אני נוסעת מחר גם לקריות...חחחחחחח לאב יה בובעעעעעעעעע (דרלינג שלי
)

למעלה