27.1.91

יערית

New member
תמונה שלא נעלמת עד סוף חיינו../images/Emo16.gif

כואב לקרוא שהיית נוכחת כשהוא סגר את העיניים.

maof

New member
איתך ../images/Emo24.gif

הרגעים שתמיד יהיו איתנו
מעוף

../images/Emo24.gifענתי שולח לך חיבוק גדול|חיבו

גם אני הייתי ליד מיטתו של אבי ז"ל בנשימתו האחרונה, נשימה שזכורה לי עד היום כאילו זה קרה אתמול, ממאן להאמין שהנה הגיעה נשימתו האחרונה ועם נשימה זאת נפער בור שעד היום לא לא מצליח להסגר. כל יום שעובר הגעגועים רק גוברים חסרה לי המילה אבא בלכסיקון מאז אותו היום הנורא ההוא. שולח לך
חזק ת.נ.צ.ב.ה

T i g e r R o n

New member
ענתי שלי../images/Emo23.gif

חמש עשרה שנות יתמות מאב והזמן כאילו עמד מלכת, ההרגשה, הרגשות, התחושה, העצבות והיגון עדיין מפעפעים ופורצים החוצה כאילו הכל קרה רק אתמול. אומרים אין מדינה לאהבה ואני אומר בהחלט יש מדינה לאהבה, ואוסיף כי בהחלט יש גם מדינה ליגון. אנו לוקחים אותם איתנו לכל מקום אשר נפנה ובכל זמן, כל עוד אנו חיים נישא זאת על כתפינו מי בעצמה ומי בחיל ורעד. הגבורה היא, לזכור ולהזכיר, לקיים ולהחיות, בעצם השארתו איתנו בזכרו במחשבתינו ובליבנו. ואת יקירתי, עושה זאת בגבורה רבה כהתנצחות תמידית עם המוות. לצערי הרב, לא הכרתי את אביך, דרכך אני יכול רק לדמיין איזה אדם הוא היה. לבטח הוא היה אדם מופלא ונפלא, רגיש ומיוחד, אדם משכמו ומעלה, בדיוק כמוך ענתי שלי, בדיוק כמוך. אם אכן ישנם מלאכים שם ממעל, אני בטוח שאביך יושב שם באיזה פאב יחד עם אימי ומרימים כוסית ועוד אחת ומחייכים יחדיו בראותם אותנו ממשיכים ולא נשברים, אוספים רסיסים ובונים מהם חיים, חיים שלמים לנו ולילדינו. אוהב אותך ואיתך בציון יום זה
לזכרו

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo7.gif

לו רק היה זוכה להכיר אותך, יודעת כמה היה אוהב אותך.. כמה מעריך את חוכמתך.. את יופיך הפנימי והחיצוני. לו רק ידע כמה אני מוגנת ובטוחה במחיצתך.. בטוחה אני שהיה יותר רגוע. אבל הוא עזב אותי בגיל הכי מבולבל, במעבר בין נערה לבחורה.. הוא לא הכיר את האישה שבי, הוא לא הכיר את ילדיי, הוא לא הכיר אותך.
תודה איש שלי, תודה אהובי, תודה חבר
אני
אותך

jane34

New member
ענתי מחבקת אותך

כמה כאב כמה הוא חסר לך מרגישה בין המילים איך שבת להיות שוב ילדתו, ביתו הקטנה כמה עצוב לי עכשיו בגללך ובשבילך יכולה רק לומר לך- היי מאושרת שנפלה בחלקך הזכות לחלוק רגעים בחייך עם אדם כל כך יקר - אבא שלך. נסי להזכר רק ברגעי האושר ולהתחזק! תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים אמן! שבת שלום ילדה...

כמה עצוב וכמה נוגע ../images/Emo7.gif

ענתי, מחבקת אותך ומשתתפת בצערך ובכאבך הכבד על אובדן אביך... מי יתן ולא תדעי עוד צער!

למעלה