..

תרנגולת

New member
..

חלשה.. רועדת, בכל הגוף, גם בפנים קצת, דמעות, יובש בשפתיים ושורף בעור, ומר בפה ושורף בגרון, ומגעיל. אין לי כוח.. למה הייתי צריכה את זה? לסתום את הפה, פרה! את לא צריכה לאכול, את צריכה לסתום את הפה.. לא מגיע לך כלום, מטומטמת.. טיפשה. כשלון. חסרת שליטה.. חזירה. זה היה בסך הכל אוכל, למה כ``כ היית צריכה את זה? אוכל מלוכלך.. מגעיל. את לא צריכה אותו.. מטומטמת. מגוחכת.. גופה חסרת יעוד.. גופה שאין מה לעשות איתה.. רק להזיז אותה כל יום לביה``ס, ומשם לבית, ליד המחשב, אולי קצת כפיפות בטן, ובטח שלאכול כמו פרה, והרבה, ואז לישון.. ושוב ושוב להוביל אותה באותו המסלול, לחינם. שמנה. זאת. אני.

תוגי שלי...

כל מה שכתבת כל כך לא נכון... אולי חוץ מההתחלה. כי את כל כך לא... את ניפלאה.. ונהדרת.. ואהובה... ומדהימה אותי כל כפעם מחדש... וכל כך מגיע לך..אין לך מושג עד כמה! מגיע לך שיהיה לך טוב... ולא מגיע לגוף שלך שיתעללו בו... ויזניחו אותו... ויכאיבו לו... וישנאו אותו.. והכל ממש, אבל ממש לא לחינם. כי את צריכה להמשיך...כמו כולנו. ואם לא תאכלי... ותמשיכי לשנוא... ולקלל... לא תישארי כאן איתנו. ואנחנו כל כך צריכים אותך פה... אוהבת אותך כל כך... ושמחה שהוצאת קצת ממה שבבטן. וגאה באחותי הקטנה על מי ומה שהיא. כל כך גאה... אין לך מושג עד כמה. אני.

תרנגולת

New member
אני רוצה..

אני רוצה להתעלל בו, ולהכאיב לו, ולהכאיב לי.. מגיע לי.. שונאת אותו.. רוצה להתעלל בו.. שיכאב.. ויסבול. וגם אני. אני חזירה אנוכית ואגואיסטית.. סתם מביאה על עצמי צרות, ואז מתלוננת.. תודה כל כך.. לדעתי אין על מה להיות גאה. הפרה הכי הכי שמנה, והחזירה הכי הכי זללנית, אני.

ואני רוצה...

לחבק אותך חזק חזק ולא לעזוב... אבל אני בטח אחנוק אותך... חבל... אני אצטרך לוותר על הרעיון הזה לבינתיים. כל כך לא רוצה שתכאיבי לו, ותתעללי בו... כל כך לא מגיע לו. מגיע לו שיהיה לו טוב. ושיהיה לך טוב. כל כך מגיע... את לא כל המילים שאמרת! ממש ממש לא. בדיוק ההיפך. את תרנגוליתה שלי ואני אוהבת אותך כל כך... תתלונני כמה שאת רוצה... רק תוציאי מה שיש לך על הלב... ואני אהיה מאושרת. תפסיקי להיות הכי חזקה והכי מושלמת... ותני לנו לחבק אותך בחיבוק אוהב. כי אנחנו פה בשבילך כמו שאת תמיד כאן בשבילנו. וגם אם לדעתך אין - אני גאה. כל כך גאה באחותי הקטנה... אין לך מושג. ואוהבת...כבר אמרתי? לא משנה... אוהבת אותך כל כך... כרבוליתה קטנה שלי. ולא משנה מה תגידי או תעשי... לא תצליחי לשנות את זה אף פעם. תוגי... אני צריכה לצאת עוד מעט הטקס... אבל אם אני אחזור ואראה כאן עוד הודעה בכיינית ואומללה... אני אהיה בשמים. רק תוציאי...תשחררי קצת מהלחץ ואולי תרגישי קצת יותר טוב. תמיד כאן בשבילך אוהבת אותך כל כך.... אני.

תרנגולת

New member
איך תחנקי אותי?

אני כזאת גדולה, ואת כזאת קטנה (כבר ראיתי.. אני יודעת).. וחוץ מזה, אני כבר חנוקה לגמרי, כך שזה לא כ``כ משנה.. אני רוצה לזרוק את עצמי על הרצפה.. ולבעוט, ולהכאיב.. אולי אדחף אצבעות לעד.. וארעיב אותו כל חיי.. אולי הוא יחליט יום אחד שהוא מפסיק להיות כזה.. אני לא יודעת למה אני מדברת בכלל. זה רק יגרום לי להרגיש יותר רע.. אני לא רוצה לבכות עכשיו... אני רוצה לבד, כשאף אחד לא שומע.. אני פרה שמנה ומכוערת, אני לא יכולה להיות הכי חזקה והכי מושלמת.. כי אני הכי פחות מתקרבת למושלם.. ואני לא עושה מספיק ספורט, אז אני חלשלושית גדולה.. לא רע לי.. פשוט אני שונאת את הגופה הזאת על כל מה שיש בתוכה.. תודה מאיוש. אוהבת אותך המון גם.

karen_karen

New member
ממוש אני אוהבת אותך אל תהיי

עצובה בבקשה ממך דברי איתי באיסיקיו בערב אוהבת מאוד מאוד מאוד שני }{

הי תוגי

אני לא ממש יודעת כבר מה לכתוב לך.. רוצה לעודד בלי להשמע קונבנציונאלית, וכמו תקליט שבור.. אז אני כאן ואוהבת אותך וזהו.. בי ממני

t@gel

New member
אל תתנצלי...אין על מה

חומד שלי, את יפה והסברתי לך את זה אלפי פעמים. את יכולה לכנות את עצמך באלפי שמות מכוערים. זה לא ישנה את העובדה שאת יפה מבפנים. את יכולה לקטול את עצמך בכל הביקורות האפשריות, בסופו של עניין, כל הביקורות בונות. את יכולה להלקות את עצמך כל יום במכות נפשיות, אבל תעצומות הנפש שלך חזקות בתוכך. את יכולה לחשוב שאת שונאת את עצמך, אבל רק את יודעת עד כמה את מחפשת להשתחרר מהכאב. ואת יודעת מה תוגי שלי... זה לא קטע מצוטט....אלו המילים שעלו לי בראש בזמן שקראתי את הודעתך... אל תתנצלי על מה שכתבת. אל תתנצלי על ערב מחורבן אל תתנצלי על דמעה שירדה לעיתים, מותר גם לך להניח את תפקיד ה``ויוה הסופגת`` ולקבל מאיתנו את מה שאת תמיד תמיד נותנת...אהבה... אגב, תרנגולת שהיא פרה...זו מוטציה...ואת יותר אנושית מאלוהים... אוהבת אותך תוגי... תשתי הרבה, שלא תתייבשי לי... אוהבת אותך ילדה יפה שלי... אמא גולי...

תרנגולת

New member
8-( ..

זה לא עובדה.. זו הנחה שלכם. אוף.. אני בוכה עכשיו.. איזה מזל שאמא הלכה לאכול.. פעם אחת האוכל עושה קצת טוב.. די לבכות. תודה תגלי.

ממש אין על מה....

תבכי קצת...לא יזיק לך. אני אמרתי...מה שאת אומרת לי. ואת בטח יודעת.. וזו כן עובדה...אולי מתישהו גם את תלמדי לקבל אותה. אוהבת אותך כל כך.. ואיך אירה שלי? מקסימה, נכון? אני כל כך אוהבת אותה...ואותך. את שתיכן...שלושתיכן (תיקנתי את עצמי - סליחה).

תרנגולת

New member
כן..

היא אכן מקסימה :) ותשמעי מאיוש.. זוכרת שאמרת שאת קוראת מחשבות?.. אהממ.. אנחנו אחיות? זה עובר בגנים? (יכול להיות). אוהבת אותך המון המון גם. מותר לבכות, ואם זה קצת עוזר וקצת מקל.. אני בטוחה שזה עדיף על לשמור הכל בפנים ולשחק כאילו הכל טוב.

irka

New member
לתרנגולת, שלום.

שלום לך, תרנגולת. אולי את זוכרת אותי, נפגשנו בבית חולים אצל מאיה. ראיתי אותך אולי חמש דקות , אבל מיד ראיתי שאת מאוד רגישה, בישנית, יפה וחכמה.(תסלחי לי שאני כותבת עם שגיות, זה לא שפת אם שלי). חבל שאת לא רוצה ללמוד להעריך את אצמך. חבל שלא היתה לי הזדמנות לדבר איתך, אבל אני קוראת מה שאת כותבת בפורום וזה מדהים. את מאוד בוגרת לגילך, אולי זה גם מפריע לך בחיים. אני לא מבינה הרבה בחיים, ויותר קל לי לדבר על המוות, אז קשה לי לתת לך איצות ובכול זאת,אני יכולה להגיד שיש לך גוף יפה באמת(אני מציירת ובזה אני מבינה טוב).את מאוד מוכשרת בכתיבה, ובתך באוד הרבה דברים. אני לא מכירה אותך טוב, וגם את אותי, אז תסלכי שכתבתי לך, אבל מאוד רציתי קצת לתמוך. אירה.

תרנגולת

New member
איוש.. את מקסימה.. :cool:

חיממת לי את הלב עכשיו והעלת לי חיוכון קטן על הפנים. כמובן שזוכרת אותך. אין צורך לבקש סליחה.. אין על מה.. תודה רבה.. כל כך תודה. תרנגולת.

irka

New member
אני שמחה..

שמחה שאני עוד יכולה להעלות חיוכון קטן על הפנים של מישהוא, חשבתי שגם את זה קבר לא יצליח לי. תמשיכי לחיך בחיוכים קטנים עד שהם יגדלו מאוזן עד אוזן. היתי מציירת אותך מחייכת בשמחה. (בשמחה מציירת, לא מחייכת בשמחה--אוף,הסתבכתי עם העברית ). אירה.

ילדונת~

New member
אחותי היקרה..

אני לא יגיד כלום רק יחבק חזק חזק ותדעי שאני תמיד פה בשבילך מתוקה שלי אני באמת אוהבת אותך ורוצה שתזכרי תמיד שאם משהו אני פה וגם סתם כדי לצחוק... אוהבת המון שלך אני עם חיבוקי ענקי

תרנגולת

New member
ילדונת שלי..

אל תדאגי.. כבר מחר אנחנו ``סתם`` נצחק.. :) תודה על החיבוק.. אוהבת אותך המון גם.

למעלה