263

לוניד

New member
263 ../images/Emo58.gif

מתקפת המשובטים! בפרק הבא הולכים להתחיל הרבה קרבות... חחח, "זה שיצעק ראשון" XD נג'י נהיה ממש טוב עם הביאקוגאן. X_O סאקורה עושה משהו! XD דיידרה כזה רשע, יושב על גאארה. ;_; ...ויש לו צ'וקובו. XD ובפרקים האחרונים נארוטו נכנס למצב קיובי כל כך הרבה שזה מטריד. O_X מעניין אם זה אומר שהוא שולט בקיובי יותר טוב או פחות טוב...?

אמג. ; ; ../images/Emo58.gif

שדיידארה ירד מגאארה... בהה. -מתכוננת להיות על סף דמעות עוד שבוע בהמתנה לפרק הבא- (הם באמת מותחים את הגסיסה של גאארה יותר מדי. באמת. ~___~) איפה הצ'וקובו?

lgmtk

New member
פרק מטורף ../images/Emo58.gif

הפרקים נעשים יותר ויותר טובים ^______^ ממש~!!!!! וסאקורה ממש מגניב ^O^ סוגוייייי והיא שווה :X יהיה מגניב DDDDDDD::::::::

Hikaru

New member
תגובה על הפרק ../images/Emo58.gif

DEIDARA MUST DIE. רק על הישיבה הזאת. )*$&*$&%)*$%)*$ מה זה??? ממתי יושבים על גאארה???????? :< גאארה נראה כאילו הוא באמת...מת. אני מאוד מקווה שזה לא נכון וקישימוטו סתם מדאיג אותנו, גאארה הוא דמות מאוד חשובה עבור נארוטו ואם הוא יעלם סתם כך - זה יהיה עלבון... ולא צריך לציין בכלל שנארוטו ישתגע ולא יסלח לעצמו, כי זאת תהיה ההבטחה השנייה שהוא לא קיים. אכן יש לדיידארה צ'וקובו ^_^ שמתי לב לזה תוך כדי הקריאה וזה העלה חיוך על הפנים שלי עד שראיתי על מה הוא יושב. >__< בקשר למצב קיובי, הייתי אומר שיש לו שליטה יותר טובה. אחרי הכל, הוא היה שנתיים עם ג'יראיה, ואני מניח שג'יראיה אימן את נארוטו במקומות הנחוצים לו. מכיוון שנארוטו הוא jinchuuriki, אני בטוח שג'יראיה גם חיזק את יכולותיו כאחד. וסתם ראייה לשליטה יותר טובה, זה ה-oodama rasengan. נארוטו ללא ספק הוציא את הקיובי מרצונו האישי ושלט היטב בתנועותיו... הוא גם יצא ממצב הקיובי לאחר השימוש.

ayana

New member
פרק טוב בהחלט....|ספויילר|

כמה הערות ראשית כל, גאארה לא מת!!!! הוא לא הוא לא הוא לא!!! אם הוא מת אני חד וחלק נוסעת לקישימוטו ומראה לו כמה תרגילי טאיג'וטסו משלי!!!!>_< שנית- אני לא חושבת שהעובדה שנארוטו הופך הרבה לקיובי אומרת משו על השליטה שלו.. הרי ידוע שהוא הופך לקיובי שהוא בסערת רגשות ומה שקרה בפרקים האחרונים בהחלט היה מסעיר. אני גם חושבת שהחיבור בין נארוטו לקיובי גדל- כלומר הכוח של הקיובי מקבל הרבה יותר ביטוי ולכן נארוטו צריך להזהר. כמו שג'ראיה אמר באחד הפרקים הקודמים- "בשום אופן לא להשתמש במתקפה ההיא". זה ניחוש דיי פרוע בהתחשב בחוסר המידע אבל נראה לי שבגלל שמדובר בקיובי שהוא הכי חזק, המיזוג בנו ובין נארוטו יכול לגרום לנארוטו לאבד את עצמו לדעת ולכן כל מתקפה שבאמת "מחברת" בין נארוטו לקיובי מהווה סיכון..... אבל זו רק תקווה שלי^^''' בכל אופן אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרק הבא^_^

0Onegaineko0

New member
לא יודעת / = ../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה דיי משעמם... עוד פרק שכלום לא קורה. טוב! הם נכנסו למערה! זה כל הפואנטה של הפרק?? למה כל הפרקים האלה כל-כך קצרים? >_< טוב אני צריכה משהו ארוך יותר. הלכתי לבדוק אם יצא פמ"א... (מאנגה! אני יודעת שהאנימה נגמרה!)

SaidinsTaint

New member
אכן יצא../images/Emo58.gif

לפחות שם קורים דברים מגניבים - כמעט שווה להיות בחסך של חודש בשביל זה... איפה אני יכול לדבר עם אנשים על זה?! (הולך לחפש פורומים אחרים) למה יש להם אוזניות bluetooth? לא שזה לא שימושי, במיוחד כשנג'י משגיח על כולם במוניטור, אבל בכל זאת קצת מוזר O-O איפה נארוטו "נכנס למצב קיובי"? פספסתי את זה? ומה ההבדל בין oodama rasengan לרגיל? וסביר להניח שאכן that jutsu הוא חיבור של נארוטו לקיובי, ובפעם האחרונה שהוא ניסה את זה הוא כמעט השמיד את התושבים של כפר שלם, עד שג'יראייה הביא לו בנה, ישן, ולא קם... או משהו בסגנון. מישהו חושב שנארוטו לא ישתמש במתקפה הזו בהזדמנות הראשונה שתקרה לו, ושהיא לא תעבוד כמו שצריך?

למעלה