262 ו-175.

262 ו-175.

262 זריקות שקובי לקח יותר מלברון מתחילת העונה.
175 זריקות שקובי לקח יותר מדוראנט שנמצא במקום השני אחרי קובי בטבלת FGA.

מבין החמשת הראשונים בטבלה הזו, קובי קולע באחוזים הנמוכים ביותר מהשדה ולשתיים.

ה מרקיז

New member
אתם מכורים לססטיסטיקות

מעניין בשורה התחתונה לאן הקבוצה מגיעה.
הלייקרס עם קובי לקחו 5 אליפויות ו 7 פעמים סך הכל שיחקו על התואר.

כלשברון\דוראנט יגיעו לחצי מזה, אפשר לדבר.

ידוע לכולם שג'ורדן, מג'יק ובירד לקחו אלי

אליפויות בלי אולסטארים לצידם בעוד קובי רוכב על הזנב של אחרים.

תעשו לי טובה. חלאס עם השאקיל הזה.

כן, בוא נשווה "אולסטארים" ל..

לאחד הסנטרים הכי דומיננטים בהיסטוריה, בשיא שלו.

Puskas

New member
למה גרשיים?

קארים/וורת'י/ביירון סקוט היו צנוניות?
אולי פיפן היה גרב?
אולי דני איינג' היה גרוטאה?
לכולם היה מישהו לצידם באליפויות.

פיפן היה הפרוייקט של ג'ורדן

הלייקרס של מג'יק זה דרים טים.
ובוא נשווה עוד קצת את דני איינג' לשאקיל אוניל.
עוד מעט תשווה לי גם את ד.רודמן.

תגיד לי אתה עושה צחוק?

זה לא ממש נכון, פיפן לא אהב את המצב בבולס דאז

אבל לא הייתה לו הרבה ברירה,כי מייקל היה מייקל. זכור לי המשפט שלו נגד פיל המאמן שלו לשעבר באחת הסדרות כשחקן של קבוצה אחרת בפלייאוף,כאשר הלייקרס היו בשיא עם שאק.

אתה עשית צחוק כי אמרת שג'ורדן, מג'יק ובירד

לקחו אליפויות ללא אולסטארים, וזה לא נכון כי בקבוצם ובכל האלופות, חוץ מהכוכב הגדול ביותר (לעתים היו גם שניים ברמה דומה), היו עוד כוכבים רציניים שהיו אולסטארים ואף שחקני היכל התהילה.

אני חושב שרקי הקטן מדבר על השחקן המוביל

והמרכזי של הקבוצה שהיה שאק ולא קובי. קובי הרס את הקבוצה בגלל האגו שלו,אבל לקובי יש 5 טבעות,אבל רק 2 מהן הגיעו ממנו בעיקר.

Puskas

New member
ואני חושב שהפורום עבר כנראה לנורווגיה

אחרת אני לא יכול להסביר מה זה כל הטרולים האלו בימים האחרונות :)

תגיד פושקש

עכשיו כשאנחנו כבר מודעים לדעה שלך כלפי הגמר אשתקד ולברון.
מה תגיד על קובי שאכל סוויפ מאותה קבוצה?

Puskas

New member
קובי אכל או הלייקרס אכלו?

ועל איזה קובי אנחנו מדברים,
בראיינט שזכה ב- 5 טבעות וכבר 15 שנה מככב,
או קובי השכן שלי שנוהג על הונדה?

עזוב, זה טיעון לא רציני וטחון..
קובי בן 33, אחרי השיא ואין דבר או חצי דבר להוכיח..
על לברון עדיין מוטלת חובת ההוכחה.

כולם לקחו אליפות עם אולסטאר' ושחקנים איכותיים

בס"ד

לג'ורדן הי את פיפן שהיה אולסטאר והוא שחקן היכל התהילה (אולי עדיין מיועד להיכל התהילה) והיו בקבוצה עוד שחקנים איכותיים כמו רודמן/גראנט, קוקוץ' (3 עונות) ורכזים וקלעים מעולים מרחוק שמשלימים היטב את הקבוצה.

למג'יק היה את כארים וורת'י, אולסטארים שחקני היכל התהילה ומגדולי השחקנים בעמדתם כשכארים לפחות מחמשת שחקני הציר הטובים בכל הזמנים, קלעים מעולים כביירון סקוט וקופר (קופר גם היה מגדולי שחקני ההגנה) ועוד שחקנים משלימים טובים מאוד.

לבירד היה את מקהייל ופאריש כחלק משלישיית הקו הקדמי/קו הבסיס הטובה ביותר בכל הזמנים, כששניהם כמובן אולסטארים ושחקני היכל התהילה ובחצי הראשון היה את סדריק מקסוול כפאוור ראשי (MVP של הגמר ב-81'), כשבעמדות החוץ משחקנים שחקנים איכותיים מאוד וביניהם אולסטארים כמו ארצ'יבלד (אולסטאר והיכל התהילה), דניס ג'ונסון (החליף את ארצ'יבלד המזדקן - אולסטאר והיכל התהילה), ג'ראלד הנדרסון ודני איינג' (החליף את הנדרסון) ועוד שחקנים משלימים מצוינים.

בכל האלופות היו לפחות כוכב ראשי אחד, כוכבים משניים כולל אולסטארים וגם שחקנים משלימים נהדרים. לעתים היה יותר מכוכב ראשי אחד מה שכמובן עשה את הקבוצה לטובה יותר ומהטובות ביותר שהיו.

DDN

New member
יוסטון 1994

חאכים אולג'ואן עושה את זה לבד.
אף אחד מאלו ששיחקו איתו לא היה ראוי להיקרא אולסטאר.

האם זה הופך את אולג'ואן לטוב בכל הזמנים? לא.

ג'ורדן

ממש לא לקח אליפויות עם קבוצה מצויינת. זה נכון לגבי שיקגו של הסריה האחרונה. ב91-93 הוא לקח אליפויות עם עוד שחקן וחצי - הוא, פיפן והוראס גרנט. אז נכון שהוא ופיפן מעולים, אבל הוראס גרנט הוא פועל שחור איכותי ותו לא. כל השאר היו רול פליירים בעלי תפקיד אחד. ההשואה הנכונה היא אוקלהומה מינוס הארדן (ובלי איבקה) ועם ראסל ווסטברוק יותר טוב. אז לא צריך להקטין אותו. ההישג שלו מאוד מרשים וזה לא שהוא התמודד מול נמושות. ממש מצחיק להשוות את הקבוצה הזו לקבוצות של בירד ומג'יק.

DDN

New member
אני לא מסכים

והעובדה היא שב1994 עם אותה קבוצה, שיקאגו עדיין הייתה קבוצת פלייאוף מפחידה.

וזה עוד יותר יראה לך את הגדולה של מג'יק דווקא - לידו, הקבוצה נראתה קבוצה של כוכבים, כשהוא לא שם ואנשים היו צריכים לייצר התקפה בעצמם, הם הצליחו בקושי להגיע לפלייאוף.

למעלה