26.6.2002

mondani5

New member
26.6.2002../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

היום לפני שנתיים בשעה 17:00 החזירו לאיילת
המקסימה את שיר ורון,הם היו חמישה אחים שנשמרו 4 שנים קודם בהקפאה,2 לא שרדו בהפשרה ,שלושה הוחזרו,אחד פרש במירוץ ושיר ורון הגיעו לגמר.
זו הפעם הראשונה
והאחרונה שלא הייתי עם איילת,הלכנו ועשינו יחדיו כל דבר,ההחזרה היתה אמורה להיות שבוע קודם אך איילת לא בייצה
,בנתיים תכננו טיול לחו"ל בזמן שאנו אמורים לקבל תשובה גורלית איילת ופרופסור דור החליטו שעדיף שניסע לחו"ל
ולאחר התלבטות קשה נסענו.(אם לא היה מצליח הייתי אמורה ללכת על תרומה).
הסוף טוב,איילת נקלטה בפעם הראשונה וחסכה לנו הרבה כאב ראש ומפחי נפש,מחר אנו חוזרים על אותו מסלול שייט בים התיכון הבנות נשארות בבית עם המטפלת וחוזרים בסוף השבוע. אני בטוחה שנשמע בשורות טובות מהבנות. אוהבת אירית אוהבת אירית

mondani5

New member
ענת המתוקה!

תודה יקירה! אוטוטו גם את לא תשכחי שני תאריכים ,את בידיים טובות ואלוהים אתך,מגיע לך ציון לשבח על כך שלא נואשת ועל כך תבורכי!אמן ואמן כמה שיותר מהר ובדאבל! בידידות אירית

מירבי*

New member
היי אירית

כל כך כיף להיזכר ברגעים האלה שעשו אתכם כל כך מאושרים... תעשו חיים בשיט, נשמע כיף אמיתי .

mondani5

New member
הי מירב יקירה!

את זוכרת את השמלות המשגעות שהבאת לי לבנות במפגש האחרון שהיה בבית אצלי,היום הלבשתי אותן בפעם הראשונה ואין אחד שלא התלהב מהשמלות והנסיכות יחדיו. אמרתי לכולם שזה ממך . תודה יקירה. מחר אני שטה באותו מסלול ששטנו כאשר החזירו לאיילת את שיר ורון ,הפעם עם הרבה יותר חיוך ואושר אין קץ. בקרוב אצל כל הבנות.בינגו דאבל אירית

למעלה