26.4.2005

26.4.2005

בתאריך הזה כתבתי שלמרות שכבר הצעתי ולא התייחסו, אני מציע שוב למי שיתארגן ברכב, אני מוכן להדריך במסלול רכבת העמק. אז גם הפעם אף אחד לא הגיב אפילו. הבנתי. הישראלי שמקבל משהו בחינם, חושד. אז אני חוזר בי, והכל בסדר.

EYTAN155

New member
אשמח להצטרף (אם אכן יצא סיור כזה)

צריך רכב 4+4 או שאפשר בכל רכב ?

הבעיה שאתה היחידי .........

ואת רוב המסלול אפשר ברכב רגיל, מדלגים על קטעי השטח שאין בהם ענין מיוחד (ושם ישנה עדיין מסילה)

הבעיה שאתה מאלץ אנשים לעמוד ../images/Emo42.gif

ובגלל העור העדין שלהם, אינם רוצים להצטרף

ובכך שחסכו שלוש דקות בשמש

הפסידו כמה הסברים שמהצל לא ניתן כי לא רואים, אחרת למשל היו יודעים שהתמונה היום ב-"מסלול" של קרון רכבת העמק , היא שקר. גם כשהתחלתי לתת חומר רקע והאירוע הראשון היה בליל הגשרים הראשון ב-1916 הבהילו אותי בצעקות:"46", במקום לשמוע וללמוד........ בפעם הבאה מי שירצה, יצטרך לקבל קביעה שלי על שעת תחילת המסלול ולא 0800 ולוותר על מוזיאון הרכבת

סליחה, אבל משהו לא ברור

מאיר, אם אתה מדריך את הטיול, אתה הבוס ואתה מחליט מה ומתי. ואם זה לא מוצא חן, אז אומרים יפה שלום ולא להתראות.

יש לי הצעה...

למה שבסיור במקום להוריד את האנשים מהאוטובוס הממוזג, ולהוציאם לחום, לברחשים ולרעש הנורא של הציפורים... תשאיר את האנשים הטובים ישובים במושבם באוטובוס ותקרין בטלויזיה את המקום, ההסברים וכל השאר. עדיף שתעשה זאת תוך כדי שדיילות חינניות מחלקות בירה קרה. לדעתי, אם תבטיח לאנשים את המינימום הזה, יהיו קופצים רבים על הסיור הזה, עד כדי כך שנזדקק לשלושה אוטובוסים, כי אחד לא יספיק. הבעיה היחידה תהיה, מהיכן ניקח כל כך הרבה בירה...

מאיר, מיטרני הוא הכתובת לאירגון

יענקלה מיטרני הוא הכתובת הנכונה לארגן כזה טיול. הייתי בטוח שאתה בקשר איתו, בענין הזה. אני אפנה אליו עוד היום ואנסה לארגן את הסיור. אל תחזור בך כל-כך מהר, בבקשה.

למעלה