...

Ray girl

New member
...

אני מקווה שלא שכחתם אותי מאז שטסתי לרוסיה (המשעממת!! >_<) אז מה חדש? מה קרה בפרקים האחרונים? פירוט מלא בבקשההההההההה

Light woman

New member
*שולפת פונפונים* תנו לי נייקו-נייקו

יש^^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום בפרק ראו את גוצמון ואת אזור היער, גצומון וקוג'י נלחמו בצבא נייטמונים (שהם דיג'יגדילה של _______מון עם ביצת התקווה, רואים אותם גם בעונה השלישית) גוצמון מגה דיג'יגדל ( גוצמון דרגת טירון, דרגת האלוף היא מונכרומון שנראה בעונה השנייה) למטאורמון או משהו כזה, כיסח לנייטמונים ת'צורה, אבל האבירים המלכותיים לקחו את הנתונים... גוצמון חזר לצורתו המקורית ונשאר בתחנה איפושהו.... אתמול הם סרקו את כפר הלהבה (הבית של נימון ובוקומון) ונלחמו בשלדים דפוקים למדי, ולא זוכרת יותר... אני סנילית... אבל אם תזכירו לי שלוש מילים מהפרק לפני זה אני אזכור.... בקיצר נייקו, לא פיספסת כלום, חוץ מהמון ניצחונות של האבירים המלכותיים... אה ונזכרתי מה קרה לפני יומיים, הם הגיעו ל"כפר ההתחלות" ופגשו את המגינה סוואנמון, ואחרי שהם העמיסו את כל התינוקות והדיג'יביצים על טריימונים הכפר נסרק, ושני פרקים לפני זה הם פגשו את סאטירמון, וימון שגדל עם דיג'יביצת התקווה והוא טיפש למדי, ואת ארבעת ה"רודנים" שהציקו לטומי בעולם האמיתי ודחפו אותו לטריימון. הגן עליהם אנג'מון, ואז האבירים הרגו אותו, ולקחו את ארבעת הילדים וטומי לכפר שיח האפונים עם המון ממונים, והם סרקו גם את הכפר, ארבעת הרודנים הלכו הביתה, והממונים עברו למקום אחר.... לפני זה הם עפו לירח ופגשו סטארמונים וסופר סטארמון, אבל את זה נראה לי ראית..... רואה? אני סנילית לזמן קצר^^ אחרי שאני נזכרת בפרק אחד אני נזכרת בהכל^^

Digi Lista

New member
היי אחותי,ברוכה השבה../images/Emo24.gif

ספרי חוויות,התגעגעתי

Ray girl

New member
חוויות?

רוב הזמן ישנתי... חוץ ממתי שהייתי בלונה פארק, התנגשתי בקיר במירוץ מכוניות כי תקעתי ספיד ולא האטתי לפני הסיבוב וגרמתי גם לאחותי בעלת הרשיון להתנגש... היינו בשתי הצגות בלט: סינדרלה והיפיפה הנרדמת, שלשם הלכנו עם המטפלחת לשעבר שלי (טניה), אהבתי יותר את הסינדרלה... אבל הכי הכי התגעגעתי לכאן!

Light woman

New member
אה רציתי לכתוב עוד משהו ושכחתי...

10 הלוחמים האגדיים היו ביחד בכפר ההתחלות, שהנשמות חזרו רק לקרב לארבעת הלוחמים (ריינמון, אורברמון, גרומבלמון ואיש המראות שכרגע שכחתי את השמו...) והם לא הוציאו מילה, ואז הנשמות חזרו לדיג'יכלים והלוחמים חזרו להיות דיג'יביצים...

נייקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחותי!!!!!!!!!!!!!!!התגעגעתי אלייך כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ שמחה שחזרת!!!!!!!!!!!!!!!^___________________________^ היה לי משעמם בלעדייך :[ ממש ממש התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!! איך היה???????..ספרי לי הכללללל..אפילו דברים שהשתעממתי בהם!!^_________^ מצאת דברים מעניינים????????..נהנת?????????..התגעגעת אלינו??????????????

Ray girl

New member
חיפיתיייייייייייייייייייייי

מה קורה אחותי? איך הקואיצ'י שלך? שלי גידל ציפורניים! XDDDDDDDDDDDDDD קואיצ'י: *שורט את הספה* מיאו... ואני הסברתי בקצרה... טוב... הסברתי הכי הרבה שאני יכולה על מה שהיה יחסית מעניין

הכל נפלא DDDD:

הקואיצ'י שלי עוד חי ^______^ קואיצ'י:במזל.. אבל הוא מושפע לרעה מקוג'י \: קואיצ'י:לא אני לא >_< P=

Ray girl

New member
לא יפה קואיצ'י

קואיצ'י-חתולי... תחסל את הרוע שבקואיצ'י-הלא-חתולי-של-חופית קואיצ'י: ... מיאו ... *שולף ציפורניים ורודף אחרי קואיצ'י השני*

Light woman

New member
תשלחי לי את הפיק באי מייל פליז

לא היה לי כוח לכתוב עוד הודעה... P: ואין לי שגיעוט קטיו! ><;

מיאו ^-^

לאיזה פיק היא מתכוונת??..נה?.. אוי..זה מזכיר לי שיש לי מליון ת'אלפים פיקים להמשיך!!*מקבל צמרמורת רק מלחשוב על כל הפיקים*....*מתעלפת*

לא צריך ^_^,יש לי את זה בקובץ וורד.

אם אני לא טועה P= אני באמת צריכה להמשיך אותו,הוא צריך כבר להיגמר \= הוא ארוך מדי \=

XDDD

קואיצ'י:זה לא מצחיק!!!!>_< *מתחבא מאחורי קוג'י*,קוג'י!!תגן עליי ;_; קוג'י:-_-' נו באמת... אילו חמודיםםםםםם!!!!!!תתנו נשיקה אחד לשני ^_______^ קוג'י:never!!!!!>_<

Ray girl

New member
חחחחחחחח

קואיצ'י: *שורט את קוג'י* ... מיאו ... *מלקק לעצמו את היד*

קוג'י:>_<!!!!!!!!

קוג'י:זה כאבבבבב!!!!!!>_<..*הולך למלונה שלו ובוכה* מסכן קוג'י ;_; *שמה לקוג'י פלסטר על השריטה וחובשת את זה* ^_^ קואיצ'י:..אחי המסכן!!!;_; *מחבק את קוג'י* קוג'י:*מסמיק*..ת..ת..תשחרר אותי!!!>_<

Ray girl

New member
חיחיחי

*מלטפת את קואיצ'י* קואיצ'י: ... מיאו ... *מלקק את עצמו* מאט: אני מרגיש נטוש... ;;T_T לאאאאאאאאאאאאאאאאא *ביש השניה מחבקת את מאטי* ריי: אני אתערב בהודעה הבאה... -_-

למעלה